Παρασκευή, Οκτωβρίου 26

Δ.Τ. ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Ο ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
   Το αστέρι του Ατρόμητου Αθηνών θα βρεθεί με τριήμερη άδεια κοντά σε γονείς, φίλους καθώς επίσης δεν θα παραλείψει να συναντήσει από κοντά τον προπονητή που τον ανέδειξε Τάκη Φωή. 

  Ο Σεμπάστιαν Χρουχστελ μέσα από ένα πρόγραμμα συστηματικών προπονήσεων στις Σχολές ΠΑΟ Κεφαλονιάς κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο του και τα αποτελέσματα φάνηκαν μέσα από την πρώτη κιόλας χρονιά! Οι Σχολές ΠΑΟ Κεφαλονιάς λαμβάνουν μέρος σε Τουρνουά (2010) όπου κατακτούν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα για παιδιά του 2001 και 1997 καθώς επίσης διακρίνουν τον Σέμπα στους 32 καλύτερους στην Ελλάδα. Παράλληλα παίζει στην ομάδα των Διλινάτων ως βασικός,στην οποία γνωρίζει την μεγαλύτερη του επιτυχία,αφού στέφθηκε πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς. 
    Μέσα στην διετία που διάνυσαν οι Σχολές ΠΑΟ, ο Σέμπα κατάφερε ανάμεσα σε λίγους να επιλεχθεί για την Παιανία. Για αγνώστους λόγους μένει εκτός όμως οι πόρτες δεν έκλεισαν για ένα τέτοιο ταλέντο. 
    Ο Ατρόμητος Αθηνών αναγνωρίζει στο πρόσωπο του το αστέρι του κεντρικού αμυντικού και δεν χάνει λεπτό για να τον αποκτήσει. 
   Από τον Αύγουστο με την συνοδεία του προπονητή του Τάκη Φωή και του πατέρα του, να τον αφήνουν στις Ακαδημίες του Ατρόμητου, ο Σεμπάστιαν βρίσκεται σε συνεχή επίβλεψη και προπονητικό πρόγραμμα. 
   Έχει καταφέρει μέσα σε 3 μήνες να μιλά όλο το Περιστέρι γι'αυτόν  παίρνοντας θέση βασικού στην εντεκάδα του Ατρόμητου κάτω των 15 ετών. 
     Ο κεντρικός αμυντικός δεν σταματά να μιλά για την χάρη που χρωστά στις Σχολές ΠΑΟ Κεφαλονιάς που τον βοήθησαν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και τον ανέβασαν πολύ ψηλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου