Τρίτη, Οκτωβρίου 23

MIKTEΣ Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

   Από την προηγούμενη Δευτέρα ξεκίνησαν τις προετοιμασίες τους για την νέα περίοδο οι μικτές Νέων και Παίδων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.. Έγιναν οι προεπιλογές και πλέον έχει αρχίσει η συγκρότηση των δυο ομάδων από του Ενωσιακούς προπονητές κ.κ. Διονύση Λιονάτο (νέων) και Μιχάλη Αθηναίο (παίδων) ώστε με την έναρξη του Ενωσιακού πρωταθλήματος να είναι πανέτοιμες. 
   Η μικτή μας τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στον 8ο Όμιλο, ο οποίος αποτελείται από τους εκπροσώπους των Ενώσεων, Αχαίας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και Ζακύνθου, και από ότι φαίνεται και φέτος δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι σε αυτό. Η ομάδα των παίδων αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννημένους  τα έτη 1998 και 1999, ενώ σε αυτή των Νέων γεννηθέντες τα έτη 1996 και 1997. 
   Τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη σχετικά με τις τελικές ηλικίες των ποδοσφαιριστών στην κατηγορία των Νέων αφού το πλάνο της Ε.Π.Ο. και του Φερνάντος Σάντος (αυτός το έχει προτείνει), θέλει οι ποδοσφαιριστές των Μικτών να ακολουθούν ηλικιακά αυτούς των αντιστοίχων της Εθνικής παίδων δηλαδή υπάρχει το ενδεχόμενο να κοπούν οι γεννηθέντες το 1996. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα από την νέα Επιτροπή των μικτών της Ε.Π.Ο. αφού οι ομάδες έχουν μπει σε foul προπονητικούς ρυθμούς και οι προπονητές τους τις έχουν ετοιμάσει συμπεριλαμβάνοντας και του 96αρηδες. Αν τελικά κάτι αλλάξει θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στις ομάδες που πρέπει να "κόψουν" αυτούς που ήδη έχουν έτοιμους και να επανέλθουν σε προεπιλογή για να συγκροτήσουν τις ομάδες με μικρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.
   Πάντως όπως μας ανάφερε ο υπεύθυνος των μικτών και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την Ε.Π.Ο. τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα αλλάξει κάτι τουλάχιστον άμεσα.
    Οι άνθρωποι του sportsthea πάντα κοντά στα αθλητικά γεγονότα και ειδικά σε αυτά που έχουν να κάνουν με νέα παιδιά βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Ενωσιακό Φαρακλάτων και παρακολούθησαν την προπόνηση των ομάδων μας ενώ εξασφάλισαν και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από αυτές.
   Η προπόνηση διεξάγεται στο μισό γήπεδο για κάθε ομάδα και οι προπονητές μας μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έριξαν το βάρος στην τεχνική αλλά και στην τακτική με ασκήσεις που περιείχαν τεχνικοστατιστικά στοιχεία.
  Το παρόν έδωσε όπως πάντα ο υπεύθυνος από την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για τις μικτές κ. Θέμης Βαλσαμής  και σε κατάσταση ετοιμότητας να μη λείψει τίποτε από τους προπονητές αλλά και τους ποδοσφαιριστές.
    Από αυτά που είδαμε και έχοντας κάποια εμπειρία από αυτόν το χώρο θα τολμήσουμε συγκρίνοντας αυτές τις ομάδες, με εκείνες του παρελθόντος να πούμε ότι το υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερο από τότε και είναι φυσιολογικό να συμβαίνει όταν αυτά τα νεαρά παιδιά έχουν δουλέψει αρκετά στις ακαδημίες τους αλλά πολύ περισσότερο με την υποχρεωτική συμμετοχή των ομάδων ενός 96αρη στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου έρχονται πλέον στις μικτές πολύ πιο έτοιμα με πολλές παραστάσεις και εμπειρίες από παιχνίδια, κάτι που παλαιότερα δεν συνέβαινε.
    Μάλιστα παρατηρώντας τα παιδιά που συμμετείχαν στην προπόνηση και των δυο ομάδων πιστεύουμε ότι υπάρχει ατομικά πολύ καλή ποιότητα που αν καταφέρουν να δεθούν σαν ομάδα είναι βέβαιο ότι κάτι θα αλλάξει φέτος.
    Επίσης οι προπονητές των ομάδων Μιχάλης Αθηναίος και Διονύσης Λιονάτος είναι πάρα πολύ αξιόλογοι και με την εμπειρία που ήδη έχουν αποκτήσει θα βοηθήσουν με τη σειρά τους να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Έτσι λοιπόν φέτος παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία να ξεκολλήσουμε από τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών και να πλασαριστούμε αρκετά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.  
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου