Παρασκευή, Οκτωβρίου 19

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: 6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΑΠΟΥΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
  Μετά την μη συμμετοχή των Διλινάτων στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής μπορεί να μην υπάρχει πλέον τοπικό ενδιαφέρον, όμως το sportsthea ιστορικά και μόνο θα ασχοληθεί και με αυτό και θα σας παρουσιάζει κάθε Παρασκευή και Κυριακή βράδυ τις ειδήσεις από τον χώρο και συγκεκριμένα από τον 6ο Όμιλο.
   Την Παρασκευή θα γίνεται ένα pregame  της εκάστοτε αγωνιστικής ενώ την Κυριακή θα υπάρχουν αναλυτικά ειδήσεις, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία των ομάδων του Ομίλου.


ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
   Την Κυριακή λοιπόν ανοίγει η αυλαία του παραπάνω πρωταθλήματος με τις ομάδες πανέτοιμες να διεκδικήσουν ότι ανήκει σε κάθε μία σε ένα "μίνι" πρωτάθλημα 10 ομάδων και συνολικά 18 αγωνιστικών, ένα πρωτάθλημα που πολλοί το χαρακτήρισαν κωμωδία, άλλοι αστείο κ.λ.π. και σίγουρα δεν θα διαφωνήσουμε επί της ουσίας.  
   Αδιαφιλονίκητο φαβορί η ομάδα του Πανόπουλου, το καμάρι της ορεινής Ηλίας που πέρυσι είχε την ευτυχία στην πρώτη του συμμετοχή να τερματίσει αήττητο στην 2η θέση της τελικής βαθμολογίας αλλά και την ατυχία να υπάρχει ένας μεγάλος Παναιγιάλειος στο διάβα του. Φέτος είναι πολύ ενισχυμένο και θα είναι έκπληξη αν δεν καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής.
ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
    Από εκεί και πέρα η Εράνη Φιλιατρών, ο Ατρόμητος Λάππα, ο Πάμισος Μεσσήνης με την Αχαϊκή παραμένουν σταθερές αξίες στην κατηγορία, ενώ και η νεοφώτιστη Δόξα Ν. Μανωλάδας είναι πολύ ενισχυμένη και θέλει να μπει "σφήνα" στην πορεία της ομάδας του Πανόπουλου.
     Συμμετέχουν επίσης οι ομάδες του Εθνικού Μελιγαλά, Εθνικός Σαγείκων, Διαγόρας Βραχνείκων και Παναρκαδικού.
     Στα αρνητικά του φετινού πρωταθλήματος σίγουρα η αβεβαιότητα σε ότι έχει να κάνει με την άνοδο και τον υποβιβασμό. Ας ελπίζουμε η νέα επιτροπή να δώσει άμεση λύση και οι ομάδες να βάλουν στόχους.
   Κεφαλονίτικη εκπροσώπηση θα υπάρχει αυτή την αγωνιστική στον αγώνα Πανόπουλου-Εθνικού Μελιγαλά αφού τον θα σφυρίξει ο Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους Δ. Τριάντο και Χρ. Αβάζαρο. Επίσης στον ίδιο αγώνα παρατηρητής θα είναι ο Φ. Κουμαριώτης.
     Καλή αρχή λοιπόν και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!!!!
         ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ  - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΠΑΝ.
(Κεφαλληνίας)
Τριάντος  
Αβάζαρος 
2.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠ -. ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛ.

ΓΚΡΙΤΖΕΠΗΣ ΓΕΩΡ.
(Αρκαδίας)
Χαραλαμπόπουλος
Βεργέτης
3.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ.

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓ.
(Ηλείας)
Γεωργόπουλος
Ξυδούς
4.
ΑΧΑΪΚΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ 

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓ.
(Αιτωλοακαρνανίας)
Σπυράτος
Ρεντίφης
5.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 

ΚΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΝ. 
(Κορινθίας)
Καλπακίδη
Πιφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου