Τετάρτη, Οκτωβρίου 24

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ
   Τελικά όπως φαίνεται (δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ούτε έχει εκδοθεί η προκήρυξη) τουλάχιστον για την φετινή περίοδο δεν θα έχουμε αλλαγές στις ηλικιακές κατηγορίες του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, αφού η νέα Επιτροπή Μικτών ομάδων της Ε.Π.Ο. προσανατολίζεται στο να παραμείνουν οι ηλικίες στα μέχρι σήμερα δεδομένα, δηλαδή να συμμετέχουν, σε αυτή των Νέων γεννηθέντες ποδοσφαιριστές το 1996 και 1997, ενώ σε αυτές των παίδων ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1997 και 1998.
   Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν σύμφωνα με πληροφορίες είναι τα παρακάτω:
   * Συμμετοχή στην 18αδα μέχρι πέντε επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.
  * Επανέρχεται και πάλι παλαιότερη απόφαση που ήθελε τον προπονητή της ομάδας που κατακτά τον τίτλο στον όμιλο να είναι αυτός που θα οδηγεί την ομάδα που θα προκύψει στην συνέχεια της περιφέρειας (συγκρότηση από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στον όμιλο) στην επόμενη φάση, χωρίς την παρουσία του περιφερειακού προπονητή.
   * Τέλος με τη λήξη της Α΄φάσης οι πρωταθλήτριες ομάδες που θα προκύψουν θα σχηματίσουν 11 περιφέρειες των τριών ομίλων αποτελούμενους από 3 ομάδες και έναν των 2, όπου μετά από αγώνες μεταξύ τους θα προκύψουν 4 που θα προκριθούν στην τελική τετράδα.
    Όλα αυτά προκύπτουν από πληροφορίες και τίποτε δεν μπορούμε να πάρουμε σαν δεδομένο μέχρι την κοινοποίηση της προκήρυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου