Δευτέρα, Οκτωβρίου 29

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


Αργοστόλι 29/10/2012

                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Όπως είχαμε κάνει γνωστό , στις 25-28/10/2012 διεξήχθη το 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης εις μνήμη Γιάννη Σουμελίδη.
Στο τουρνουά συμμετείχαν δέκα ομάδες και το αγωνιστικό πρόγραμμα χωρίστηκε με δύο Ομίλους των πέντε ομάδων, όπου εμείς ανήκαμε στο Β΄ Όμιλο με τις ομάδες του Πανιωνίου, του Γ.Σ. Ηλιούπολης, του Ν.Ο.Χανίων και του Π.Φαλήρου.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  10-7
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΧΑΝΙΑ  3-5
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ  10-7
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-7
        Έτσι η βαθμολογική κατάταξη μας οδήγησε εκτός μεγάλου και  μικρού τελικού, όπου στο μεγάλο τελικό  αναμετρήθηκαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ  με τελικό σκορ 11-6 και στο μικρό τελικό  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΧΑΝΙΑ με σκορ 7-6.  
          Εμείς αγωνιστήκαμε για τη θέση 5  - 6 με την ομάδα της Χίου ( ΧΙΟΣ – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)  όπου το σκορ έγινε  11-7 και καταλάβαμε την 6η θέση.
Η αναλυτική βαθμολογική κατάταξη έχει:
1.   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2.   ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
3.   ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
4.   ΧΑΝΙΑ
5.   ΧΙΟΣ
6.   ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
7.   ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ
8.   ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
9.   ΠΑΟΚ
10.                Π. ΦΑΛΗΡΟ
        Εκφράζουμε συγχαρητήρια στο Σύνδεσμο Διαιτητών, συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους προπονητές αυτών και ευχόμαστε στον προπονητή μας και στους αθλητές μας  δύναμη και κουράγιο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα αρχίσει στις 10 Νοεμβρίου 2012 κατόπιν του αγωνιστικού προγράμματος που θα προκύψει μετά την κλήρωση του Πρωταθλήματος η οποία διεξάγεται σήμερα στο LONDON HOTEL από τις 12:30 μ.μ., με εκπρόσωπό μας τον κ. Πανταζάτο Άγγελο.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου