Κυριακή, Οκτωβρίου 28

"KOΛΛΗΣΑΝ ΣΤΟ "Χ" (0-0) Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ















"Χ" ΓΙΑ "ΠΑΓΚΕ - ΟΜΑΛΑ 0-0
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

   Σε ένα μέτριο ποιοτικά και δυνατό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Ομαλά σταμάτησαν τελικά το σερί νικών του Πάγκε στα μεταξύ τους φετινά παιχνίδια, αφού απέσπασαν ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0). 
   Η ομάδα του Ν. Βουτσινά είχε την υπεροχή και ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. 
  Από την άλλη τα Ομαλά, η ομάδα του Δ. Λιονάτου, ήθελαν να απαντήσουν με μια νίκη τις δυο συνεχόμενες του αντιπάλου τους φέτος στο κύπελλο και το κατάφεραν κατά το ήμισυ, εισπράττοντας για αυτό τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.
   Συμπερασματικά και σύμφωνα με αυτά που έδειξαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.
   Οι Φάσεις του αγώνα
  Στο 18΄ ωραία ατομική ενέργεια του Πλατανίτη το σουτ του οποίου καταλήγει λίγο άουτ.
  Μία πολύ καλή πάσα του Πλατανίτη μέσα στην μεγάλη περιοχή  στο 42΄ο Μερολάι θα σουτάρει από ευνοϊκή θέση και η μπάλα να φύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των Ομαλών.
  Ευκαιρία για τα Ομαλά στο 45΄ με το ωραίο ευθύβολο σουτ του Γεωργόπουλου αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή να στέλνει την μπάλα να περάσει σύρριζα άουτ από το δεξί δοκάρι.
 Στο 65΄ εκτέλεση φάουλ από πλάγια και αριστερά του Τούρλα με τον Βουκελάτο να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
  Ένα νέο σουτ για τους γηπεδούχους στο 85΄ από τον Πλατανίτη μέσα από την  μεγάλη περιοχή ο Αρτούρ να πραγματοποιήσει σπουδαία επέμβαση.
  Στο 90΄σε  συρτό δυνατό σουτ του Ζαϊμη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ο τερματοφύλακας των Ομαλών θα μπλοκάρει σταθερά.
  Τέλος στο  94΄ μια ωραία σέντρα από αριστερά του Μετάι  βρίσκει το Γεωργόπουλο περίπου στο ύψος του πέναλτι  το μονοκόμματο σουτ του οποίου στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πολλάκη.
    Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός:(Ν.Βουτσινάς), Πολλάκης, Κουλουμπής, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Νικ. Κίριο, Τούρλας, Πλατανίτης (82΄Γιαννάτος), Ζαίμη, Διακρούσης (74΄Δελακάς), Μερολάι, Γ. Βουκελάτος (65΄ Κατσιγιώργης).
Ομαλά:(Δ.Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης (85΄λ.τ. Καπετάνιος), Διον. Γκαζάρ (89΄Μινέτος Ηλ.), Τ. Μηλιαρέσης, Παγουλάτος, Σπ. Τσακαρισιάνος, Μπελτσώνιας, Γεωργόπουλος, Μετάι, Κίκο (45΄ Μεταξάς), Κων. Γκαζάρ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου