Σάββατο, Οκτωβρίου 26

Τα "μοιράστηκαν" όλα στην Ιθάκη Πρόοδος-Α.Ο.Κ.Ι. 1-1


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.  1-1 
                     
Δυνατές "μονομαχίες στο Βαθύ..... "Χ"αμένος ο Α.Ο.Κ.Ι.
Ιθάκη:Ανταπόκριση
Σήμερα 26 Οκτωβρίου 2013 και ώρα  11:00 διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Ιθάκης ο αγώνας για την  3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας μεταξύ της Προόδου και του Α.Ο.Κ.Ι.
Οι καιρικές συνθήκες ήταν πάρα πολύ καλές για ποδόσφαιρο, με μηδενικό άνεμο επιτρέποντας στις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες αλλά με την ομάδα της Προόδου να είναι πραγματικά “αγνώριστη” προς το καλύτερο με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της, ανοίγοντας το σκορ στο 36’ με το Βασιλάκη,   παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και τον Α.Ο.Κ.Ι να την κυνηγάει στο σκορ μέχρι το 70’ όπου ο Πολλάκης θα ισοφαρίσει σε 1-1. Να σημειωθεί ότι η Πρόοδος από το 30’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Τσάμη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Φάσεις και γκολ
Στο 12’ θα σημειωθεί η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι όταν μετά από ωραία πάσα του Δευτεραίου ο Τσίρος θα βρεθεί μόνος του σε πλάγια θέση έξω από την μικρή περιοχή του Καλαφάτη με τον πρώτο να σουτάρει διαγώνια και τον Καλαφάτη να διώχνει πλάγια.
Και ενώ στο παιχνίδι γενικά υπήρξαν πολύ δυνατές μάχες στο χώρο του κέντρου στο 20’ ο ΑΟΚΙ κερδίζει ένα φάουλ δυο μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή της Προόδου με τον Κλειτογιάννη να εκτελεί πολύ δυνατά και τον Τσιντήλα να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει δύσκολα την μπάλα αρχικά και με δεύτερη προσπάθεια στη συνέχεια να την μπλοκάρει.
Στο 23’ μετά από όμορφη ενέργεια του Πλατανίτη  και ωραίο σουτ ο Τσιντήλας πέφτει και αποκρούει με τα ακροδάχτυλα κρατώντας το μηδεν.
Στο 30’ η ομάδα της Προόδου μένει  με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσάμη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
Το προβάδισμα για τους “μαυροκόκκινους” της Ιθάκης 
Στο 36’ Γκοoooooooooλ για την Πρόοδο.
Ο Αρταβάνης αναχαιτεί μια επίθεση του ΑΟΚΙ δίνει στο Δευτεραίο ο οποίος κάνει μπαλιά κάθετη στην πλάτη της άμυνας του ΑΟΚΙ ο Τσίρος σεντράρει και ο Βασιλάκης με ένα καταπληκτικό von plane καρφώνει κυριολεκτικά την μπάλα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Καλαφάτη κάνοντας το 1-0 για την Πρόοδο.
Μετά από δύο λεπτά και συγκεκριμένα στο 38’ ο Πολλάκης εκτελεί ένα φάουλ τρια μέτρα έξω από την περιοχή του Τσιντήλα  με την μπάλα να χτυπά στη πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού και να καταλήγει άουτ.
Στο 43’ ο Πολλάκης προσπαθεί με χαμηλή δυνατή σέντρα να σπάσει την πολύ καλή σήμερα άμυνα της Προόδου ώστε να βρεί τον Πολλάτο Α. , με τον Παπαδόπουλο να μην μπορεί να διώξει την μπάλα  στο ύψος της μικρής περιοχής με αποτέλεσμα να αιφνιδιάζεται ο Τσιντήλας και με υπερένταση να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει την μπάλα τελευταία στιγμή αλλά να προλαβαίνει ο Πολλάτος Α να πλασάρει από κοντά πετυχαίνοντας το goal αλλά από θέση off side. 
Στο 45’ μια ακόμη πολύ καλή φάση από την ομάδα της Προόδου όταν μετά από ωραία κάθετη μπαλιά από τον Αρταβάνη ο Τσίρος θα βρεθεί στην πλάτη της άμυνας του ΑΟΚΙ  θα πλασάρει με την μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καλαφάτη. 
Δυνατό ξεκίνημα στο β' 45λεπτο από τον Α.Ο.Κ.Ι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΚΙ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας την Πρόοδο στο μισό γήπεδο για αρκετή ώρα χωρίς όμως κάποια ουσιαστική φάση διότι η αμυντική 4αδα της Προόδου σήμερα είχε κλειδώσει την άμυνά της.
Στο 55’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τον πολύ καλό σήμερα Κλειτογιάννη ο Τσιντήλας για ακόμη μια φορά θα πει όχι στην ομάδα του ΑΟΚΙ αποκρούοντας δύσκολα στη γωνία του το πολύ δυνατό φάουλ.
Στο 60’ ο Δευτεραίος παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή του ΑΟΚΙ βρίσκει ελεύθερο χώρο πραγματοποιεί ένα δυνατό σουτ στη γωνία του Καλαφάτη με τον δεύτερο να πέφτει και να αποκρούει δύσκολα.

Ρίσκαραν πίεσαν και δικαιώθηκαν οι φιλοξενούμενοι
Στη συνέχεια είχαμε ένα 10’ πίεσης από τον ΑΟΚΙ χωρίς όμως κάποια ουσιαστική φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κέντρο του γηπέδου δίνονταν πολύ δυνατές μάχες από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.
Στο 70’ Γκοooooooooλ για τον ΑΟΚΙ. Ο Πολλάκης παίρνει την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή της Προόδου  μπαίνει μόνος του ένω οι αμυντικοί της Προόδου έχουν σταματήσει διότι άκουσαν κάποιο σφύριγμα (που τελικά ήταν από την κερκίδα) ο Πολλάκης συνέχισε, πέρασε και τον Τσιντήλα και πλάσαρε ανενόχλητος πετυχαίνοντας το τελικό
1-1 του αγώνα για την ομάδα του.
Μετά από 3’ και συγκεκριμένα στο 73’ ο Πολλάκης πάλι θα βρεθεί μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα της Προόδου θα σουτάρει με τον Τσιντήλα να λέει για μια  ακόμη φορά όχι.
Στο 75’ ο Πολλάτος Α. θα βρεθεί μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή και λίγο διαγώνια θα πραγματοποιήσει ένα σουτ “κεραυνό’’ με το Λαγκαδά να εμφανίζεται από το ”πουθενά’’ και με ωραίο τάκλιν να διώχνει την μπάλα κόρνερ.
Στο 80’ ο ΑΟΚΙ θα μείνει και αυτός με δέκα παίκτες επειδή ο διαιτητής θα αποβάλει τον Πολλάκη με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα.
Στο 84’ η τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Δευτεραίος εκτελεί ένα φάουλ από το κέντρο με το Βασιλάκη να σηκώνεται στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει την κεφαλιά με τον Καλαφάτη να μπλοκάρει εύκολα.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Μιτράι Δ. για εξύβριση του βοηθού διαιτητή.  
Διαιτητής ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τουλάτο και Χρ. Αβάζαρο. 
Οι συνθέσεις
Α.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ: (Ν. Διαμαντάτος), Τσιντήλας Γ.,-Ραυτόπουλος Χ.(Τόφαλος Α.)-Τσιντήλας Τ.-Παπαδόπουλος Α.-Λαγκαδάς Κ.-Αρταβάνης Δ.-Τσίρος Α.(Πόρτοπλος Ε.)-Τσάμης Η.-Βασιλάκης Γ.(Ηλιόπουλος Χ.)-Δευτεραίος Α.-Στασινος Ι.
ΑΟΚΙ:( Γκ. Ρέντζι), Καλαφάτης Ε.-Πολλάτος Δ.-Κλειτόγιαννης Α.-Πλατανίτης Π.-Παπαναστασάτος Ν.-Μαρκαντωνάτος Δ.-Πολλάκης Γερ.-Μπενετάτος Β.-Κουμαριώτης Π.-Πολλάτος Α.-Δρόσος Α. (Κανάκης Γ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου