Τετάρτη, Οκτωβρίου 30

Στους "8" ο Πάγκε με νέα νίκη 3-2 στην Ιθάκη!


ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  2-3
             
    
Με 2η νίκη και την πρόκριση "απέδρασε" ο Πάγκε από την Ιθάκη
Ιθάκη:Ανταπόκριση
Σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 στο Δημοτικό στάδιο Ιθάκης διεξήχθη ο επαναλληπτικός του Κυπέλλου  μεταξύ Προόδου και Παγκεφαληνιακού. Είχε όμορφη μέρα  για ποδόσφαιρο και στις κερκίδες βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας για να την ενθαρρύνουν.
Η Πρόοδος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι εξίσου όμως και ο Παγκέ πρόσεχε τα μετόπισθεν έτσι ώστε να προφυλάξει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού με αποτέλεσμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα να έχουμε δυνατές μάχες στο κέντρο. Έτσι στο 16' ανοίγει το σκορ σε 1-0 για την Πρόοδο ο Αρταβάνης και βάζει γερές βάσεις για την ανατροπή. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57' ο Τούρλας φέρνει στα ίσια το παιχνίδι κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του και τις ελπίδες των Θιακών να εξανεμίζονται. 
Ο Qorraj έβαλε φωτιά στο παιχνίδι όταν στο 67' βάζει μπροστά την Πρόοδο με 2-1.
Μετά από δέκα λεπτά και ενώ η Πρόοδος πίεζε ασφυκτικά για την επίτευξη και 3ου γκολ ο Karaj ισοφαρίζει κόντρα στην ροή του αγώνα για τον Πάγκε σε 2-2 “παγώνοντας” τους γηπεδούχους.
Το κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης για τον Πάγκε μπήκε στο 87' όταν ο Μεγαδούκας διαμόρφωσε το τελικό 2-3 για την ομάδα του Παγκεφαληνιακού.
Φάσεις και γκολ
Στο 14' μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Qirjo ο Τσιντήλας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 16'  Γκοοοολ  μετά από ωραία συνεργασία του Qorraj με τον Αρταβάνη ο τελευταίος με ωραίο δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτυ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζαμπαύτη κάνοντας το 1-0 για την Πρόοδο. 
Στη συνέχεια και για περίπου 15' είχαμε δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής όπου πραγματικά ''έπεφταν κορμιά'' χωρίς όμως κάποια ουσιαστική φάση.
Στο 36' ο Αρταβάνης με  μεγάλη βρίσκει τον Qorraj  στο ύψος της μεγάλης περιοχής  ο οποίος βάζει πλάτη τον αμυντικό αλλά καθυστερεί να σουτάρει με αποτέλεσμα να τον κλείσουν και αυτός με τη σειρά του να πασάρει  στον επερχόμενο Δευτεραίο ο οποίος με πολύ δυνατό σουτ δεν θα βρει στόχο στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάγκε.
Στη συνέχεια είχαμε δύο τρία σουτ από πλευράς Πάγκε με Τούρλα και Nuredini χωρίς όμως να ανησυχήσουν τον Τσιντήλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάγκε μπήκε δυνατά και έψαξε την ισοφάριση κάτι το οποίο δεν άργησε να γίνει όταν: 
Στο 57'  Γκοοοοολ   για τον Πάγκε με προσωπική ενέργεια του  Τούρλα ο οποίος βγήκε στη κόντρα με τον Παπαδόπουλο να μήν τον προλαβαίνει αρχικά και τον Τσιντήλα να πραγματοποιεί έξοδο αυτός θα κάνει ένα περίεργο πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Προόδου πετυχαίνοντας το 1-1.
Στο 67'  Γκοοοοολ, ο Δευτεραίος κερδίζει ένα φάουλ 3 μέτρα έξω και αριστερά απο την μεγάλη περιοχή του Πάγκε το οποίο αναλαμβάνει να εκτελέσει ο   Qorraj όπου με έναν κεραυνό ο τελευταίος στέλνει την μπάλα να καταλήξει από τη γωνία του τοίχους στα δίχτυα του Ζαπάντη για το 2-1 για της Πρόοδου.
Μετά από 2 λεπτά στο 69' ο Τούρλας κερδίζει φάουλ το οποίο εκτελεί ο ίδιος με τον Τσιντήλα να διώχνει σε κόρνερ πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
Στο 74' και ενώ η Πρόοδος είχε ανέβει ψηλά και πίεζε τον αντίπαλο ο Nuredini μετά από ωραία πάσα του Τούρλα θα βρεθεί μόνος απέναντι από τον Τσιντήλα θα τον πλασάρει στην γωνία και ο δεύτερος με ωραία εκτίναξη στη γωνία του θα σώσει την ομάδα του από σίγουρο γκολ. 
Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στο 79' μετά από εκτέλεση φάουλ του Τούρλα ο Τσιντήλας θα διώξει ξανά τον κίνδυνο αρχικά αλλά με την μπάλα να επανέρχεται στην περιοχή της Προόδου   και μετά από μια σύγχυση της άμυνας ο Karaj βρίσκει χώρο και πραγματοποιεί ένα ωραίο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιντήλα  και η ισσοφάριση σε  2-2  για τον Πάγκε είναι γεγονός εξανεμίζοντας πλέον κάθε ελπίδα πρόκρισης για τους γηπεδούχους.
Στο 85' ο Μεγαδούκας που είχε μπει αλλαγή στη θέση του Τριανταφυλλίδη θα βρεθεί μόνος του στην πλάτη της άμυνας της Προόδου να πλασάρει τον Τσιντήλα και να κάνει το τελικό 2-3 για την ομάδα του Πάγκε.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σερ. Κωστόπουλο και Αγγ. Βουτσινά.  
Α.Ο. Πρόοδος: (Νικ. Διαμαντάτος),Τσιντήλας Γ.-Ραυτόπουλος Χ,(Ηλιόπουλος Χ.)-Τσιντήλας Τ.-Παπαδόπουλος Α. (Τόφαλος Α.)-Λαγκαδάς Κ.-Αρταβάνης Δ.-Τσίρος Α.-Qorraj R.(Χάνος Κ.)-Βασιλάκης Γ.-Δευτεραίος Α.-Κασσιανός Α..
Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Ζαμπάυτης Θ.-Θωμάς Γ.-Κουλουμπής Ν.-Qirjo N.-Μπαζάρογλου Π. (Κουλουμπής Γ.)-Karaj A.-Γιαννάτος Δ.-Παπαθεοδωρόπουλος Α.-Nuredini J.-Τούρλας Θ. (Καραντινός-Νεόφυτος Α.)-Τριανταφυλλίδης Π. (Μεγαδούκας Σ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου