Κυριακή, Οκτωβρίου 20

Συνέχεια επιτυχιών για τον Α.Ο.Κ.Ι..... Άσχημο ξεκίνημα για τα Διλινάτα με 2 ήττες στα δυο πρώτα παιχνίδια


Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  4-0









Δίκαια ο Α.Ο.Κ.Ι. 4-0 στο ντέρμπι τα Διλινάτα
\
Σπουδαία και σχετικά εύκολη νίκη για τον Α.Ο.Κ.Ι. σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου απέναντι στα  Διλινάτα με σκορ 4-0!
Μόνο το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα μέχρι το 29’ που άνοιξε το σκορ για τον Α.Ο.Κ.Ι. αντιστάθηκαν οι φιλοξενούμενοι αφού σε αυτό το διάστημα κρατούσαν το «0» ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του Καλαφάτη.
Για ένα ακόμη παιχνίδι φάνηκε να έχουν πρόβλημα στο γκολ αλλά ότι είναι και ανέτοιμοι.
Από την άλλη οι «μαυρόασπροι» του Α.Ο.Κ.Ι. μετά το γκολ έδειχναν απελευθερωμένοι από το άγχος με αποτέλεσμα να είναι καλύτεροι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους πετυχαίνοντας ακόμη τρία γκολ αλλά και χάνοντας και κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν ακόμη πιο πολύ τον δείκτη του σκορ.
Έτσι στο τέλος πανηγύρισαν μια δίκαιη όσο και καθαρή νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου και συνέχισαν τις επιτυχίες με το 2Χ2.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή ευκαιρία θα δημιουργηθεί από τους τυπικά γηπεδούχους στο 18’ με ένα σουτ έξω από την περιοχή του Γ. Βουκελάτου να αποκρούεται δύσκολα σε κόρνερ από τον Παπαδημητρίου, που έπεσε στην δεξιά του γωνία.
Ο Λαμπρόπουλος στο 19’ με ωραία κεφαλιά πάσα θα βρει τον Πολλάκη μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να μην έχει καλή ισορροπία και πέφτοντας το πλασέ του να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδημητρίου.
Το 1-0 του Αλ. Πολλάτου
Γκοοοοοοολ για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο μισάωρο
Στο 30’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή του Αλ. Πολλάτου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση των αμυντικών και εύκολα θα «σπρώξει» την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Τα Διλινάτα μετά την ψυχρολουσία του 0-1 θα πιέσουν για την ισοφάριση και θα κλείσουν το ημίχρονο με δυο-τρεις μικροευκαιρίες. Συγκεκριμένα στο 34’ ο Γ. Αναλυτής προσπαθεί να απειλήσει, όταν θα μπει στην περιοχή από αριστερά με το διαγώνιο σουτ όμως που επιχειρεί να διώχνει ο Καλαφάτης.
Στο 36’ πάλι ο Αναλυτής με παράλληλη πάσα θα βρει μέσα στην περιοχή τον Γκερβένη, αυτός θα σουτάρει αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ από την εστία των γηπεδούχων.
Τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο και πάλι για τους φιλοξενούμενους στο 39’  με πρωταγωνιστή και πάλι τον Γ. Αναλυτή ο οποίος στην ωραία πάσα του Διον. Τζωρτζάτου στην πλάτη της άμυνας του Α.Ο.Κ.Ι. θα καθυστερήσει στο πλασέ με αποτέλεσμα να αποκρούσει ο Καλαφάτης και στη συνέχεια να υποπέσει σε φάουλ.
Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Διλινάτα έμειναν…… στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο να έχουν την πρωτοβουλία και να δημιουργούν αρκετούς κινδύνους στην εστία του Παπαδημητρίου.
Έτσι στο 53’ ο Πολλάκης θα κλέψει την μπάλα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και αριστερά, θα προχωρήσει και θα σουτάρει με δύναμη για να αποκρούσει προσωρινά ο Παπαδημητρίου, η μπάλα θα στρωθεί στον Λαμπρόπουλο το πλασέ του όμως δεν είναι καλό με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει ψηλά άουτ.
Ένα νέο αμυντικό λάθος από τους γηπεδούχους στο 63’ θα δώσει την ευκαιρία στο Αλ. Πολλάτο να πετύχει το δεύτερο προσωπικό αλλά και για την ομάδα του γκολ με δυνατό σουτ από πολύ κοντά διαμορφώνοντας έτσι το 2-0.
Πριν προλάβουν να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές των Διλινάτων τι είχε συμβεί, ο Α.Ο.Κ.Ι. θα πετύχει το 0-3. Συγκεκριμένα στο 65’ στην έξυπνη κάθετη πάσα του Αλ. Πολλάτου, ο Γ. Βουκελάτος με ένα δυνατό σουτ από αριστερά θα σημαδέψει την απέναντι γωνία του Παπαδημητρίου στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και ουσιαστικά την ομάδα του Σπ. Αλυσανδράτου (απουσίαζε) στο «καναβάτσο».
Στο 68’ μια μικρή απειλή για τον Καλαφάτη όταν στο σουτ του Διον. Τζωρτζάτου ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ.Ι. θα αποκρούσει με τα πόδια.
Στο 78΄ο Βουκελάτος ύστερα από πάσα του Χαλιώτη θα μπει από δεξιά στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχειρεί θα καταλήξει άουτ.
Στο 81’ ο Τάσος Κλειτογιάννης με ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ θα πετύχει το 0-4 στέλνοντας την μπάλα με αριστερό φαλτσαριστό σουτ στο αριστερό «Γ» της εστίας του Παπαδημητρίου που δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό.
Ένα μακρινό συρτό σουτ στο 84’ του Αλ. Πολλάτου θα περάσει πολύ κοντά από την εστία των γηπεδούχων άουτ.
Τελευταία ευκαιρία του αγώνα και του Α.Ο.Κ.Ι. στο 89’ όταν ο Κλειτογιάνης από αριστερά θα βγάλει μια παράλληλη πάσα προς την εστία του Καλαφάτη, εκεί Βουκελάτος, Αλ. Πολλάτος και Πολλάκης μόνοι τους δε προλαβαίνουν να «σπρώξουν» την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Αγγ. Βουτσινά και Π. Τουλάτο.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Σπ. Αλυσανδράτος), Παπαδημητρίου. Δημ. Τζωρτζάτος, Καλιακούδας (55’ Μύρτο), Κουνάδης, Χαραλαμπόγλου, Γκερβένης, Σκριβάνος (74’ Κατσούρης), Διον. Τζωρτζάτος, Γ. Αναλυτής, Τζωρτζάτος Χρ., Ψαριανός (63’ Κ. Τσάκος. 
Α.Ο.Κ.Ι:(Γκ. Ρέντσι), Καλαφάτης, Διον. Πολλάτος (46’ Κ. Παπαναστασάτος), Κλειτογιάννης, Λαμπρόπουλος, Νικ. Παπαναστασάτος, Μαρκαντωνάτος (81’ Δρόσος), Πολλάκης, Μπενετάτος, Κουμαριώτης (63’ Χαλιώτης), Αλ. Πολλάτος, Βουκελάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου