Πέμπτη, Οκτωβρίου 24

Λίγο πριν από τη σέντρα.... Οι Δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι. 
Δημοτικό Ιθάκης
Σάββατο 26-10-2013
ώρα 11:00
Αλέξανδρος Δευτεραίος (ποδοσφαιριστής Προόδου)
"Μετά τις δυο πρώτες (εκτός) έδρας αναμετρήσεις η ομάδα μας παίζει το πρώτο της παιχνίδι στην φυσική της έδρα στο Βαθύ. Το Σαββατιάτικο ματς με τον Α.Ο.Κ.Ι. θα το τοποθετούσα στον ίδιο βαθμό δυσκολίας με αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής με την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ., καθώς θεωρώ ότι είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα.
Τώρα από εκεί και πέρα δεν είναι δικαιολογία αυτή αλλά η ομάδα μας δεν έχει παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών της, με τις έως τώρα εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.
Θέλω να τονίσω ότι από την αρχή της χρονιάς δεν υπήρξαμε ποτέ πλήρεις σε έναν αγώνα καθώς τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών μας βασανίζουν συνεχώς.
Αυτή την αγωνιστική θα λείπουν ξανά βασικές ΜΟΝΑΔΕΣ της ομάδας όπως, ο Πρεβεζάνος (Αμερική) Κωστόπουλος (τραυματίας) και ο τιμωρημένος Κοριάγι που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.
Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό και καλό ματς το όποιο θα έχει πολύ πάθος από την μεριά μας καθώς δεν θέλουμε μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής να έχουμε «0» συγκομιδή βαθμών.
Παίζουμε στο γήπεδο μας και ελπίζουμε η παρουσία του κόσμου να βοηθήσει για κάτι καλό, που θα τονώσει και την ψυχολογία μας για την συνέχεια".
Αλέκος Πολλάτος (ποδοσφαιριστής Α.Ο.Κ.Ι.)
"Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί υπάρχει αυτό το ταξίδι όσο μικρό και να είναι, με πολύ ταλαιπωρία και μάλιστα πρέπει να ξυπνήσεις πολύ πρωί. Η ομάδα της Προόδου είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε, θα μπούμε σοβαροί και με καθαρό μυαλό για τη νίκη. Εμείς θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε πάντα να κερδίσουμε και μακάρι να το καταφέρουμε γιατί η ομάδα μας από την αρχή έχει θέσει σαν στόχο μια θέση στην τετράδα. Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι "κλειδιά" για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Καλή μας επιτυχία".     
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Σάββατο 26-10-2013
ώρα 15:00
Νίκος Κίριος (ποδοσφαιριστής Παγκεφαλληνιακού)
"Προερχόμαστε από δύο νίκες ναι αγχωτικές μεν θα έλεγα αλλά, και εξίσου σημαντικές για εμάς με Πρόοδο και Φωκάτα αντίστοιχα. Το Σάββατο έχουμε έναν πολύ σημαντικό και παράλληλα δύσκολο αγώνα με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Σάμη με την οποία έχουμε θέση τους ίδιους στόχους. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού καθώς οι αντίπαλοι ομάδα διαθέτουν πολύ καλούς αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Εμείς θα κατέβουμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη ώστε να χτίσουμε ακόμα καλύτερες βάσεις για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, και αν τηρήσουμε αυτά που ανέφερα και παραπάνω πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, γιατί και εμείς έχουμε αποδείξει φέτος ότι διαθέτουμε μια πάρα πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα".
Παντελής Περιβολάρης (ποδοσφαιριστής Α.Ο. Σάμης)
"Το παιχνίδι με τον Παγκεφαλληνιακό θα είναι ένα ματς κλειδί για εμάς ώστε να εκμεταλλευτούμε τον βαθμό απέναντι στην Εικοσιμία και να αναρριχηθούμε ακόμη πιο ψηλά.
Πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό θα κριθεί στην δύναμη μιας και ο Πάγκε έχει νεαρά παιδιά με πάθος και θέληση!!! Εμείς από την πλευρά μας σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς"!!!
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Δημοτικό Κεραμειών
Κυριακή 27-10-2013
ώρα 15:00
Σπύρος Κουστουμπάρδης (ποδοσφαιριστής Φωκάτων)
"Το παιχνίδι της Κυριακής είναι με την, κατά τη γνώμη μου, καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτό το παιχνίδι ανήκει σε μια κατηγορία αγώνων που δεν έχεις να χάσεις τίποτα αλλά μόνο να κερδίσεις με την προϋπόθεση να παίξεις, συγκεντρωμένα και με σοβαρότητα. Είναι για τους παίκτες της ομάδας μου μια ευκαιρία επιπλέον να μετρήσουν τις δυνατότητές τους και να ανέβει ο καθένας μας ξεχωριστά ένα σκαλί πιο πάνω ερχόμενοι σε επαφή με μία τόσο ικανή ομάδα.
Η ομάδα της ΑΕΚ είναι σαφώς πιο δυνατή από μας και μόνο αν υποτιμήσει το παιχνίδι θα έχει προβλήματα. Παρόλα αυτά  δεν θα κατέβουμε στο γήπεδο για τουρισμό αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να γίνουμε κ εμείς οι ίδιοι δυνατότεροι, ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα".
Νίκος Αραπέλης (ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.)
"Στόχος της Α.Ε.Κ όπως και σε αυτό το παιχνίδι είναι να κερδίζουμε και παράλληλα να γινόμαστε ποιο ανταγωνιστικοί και να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο με πειθαρχία συγκέντρωση και αγωνιστικότητα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλύτεροι σαν ομάδα από αυτά και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι συνεχίζοντας το θετικό μας σερί σε πρωτάθλημα και κύπελλο".
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Κυριακή 27-10-2013
ώρα 15:00
Γιάννης Φιοράτος (ποδοσφαιριστής Ομαλών)
"Το παιχνίδι με τον Παλληξουριακό θα είναι πολύ δύσκολο για μας, Η ομάδα του Ληξουριού έχει αποδείξει με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος. Είναι πολύ δυνατή με καλούς παίχτες.
Εμείς από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτελέσματα, όπου για μας είναι η νίκη και ότι βγει. Αν δε τα καταφέρουμε θα είναι μια σημαντική νίκη για εμάς, από την άλλη αν όχι θα συνεχίσουμε δουλεύοντας περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους μας".
Δημήτρης Καμινάρης (ποδοσφαιριστής Παλληξουριακού)
"Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους τούς ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, ώστε να βοηθήσουμε όλοι να προαχθεί το τοπικό πρωτάθλημα.
Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα μας εύχομαι και το επόμενο παιχνίδι να έχει την ίδια έκβαση.
Τα ομαλά είναι ένας δυνατός αντίπαλος τον όποιο σεβόμαστε και θα δώσουμε τοN καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη που θα μας διατηρήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Για εμάς σε κάθε παιχνίδι σημασία να χαιρόμαστε τόσο εμείς όσο και οι φίλαθλοι, από το καλό ποδόσφαιρο που θα παίζουμε χωρίς να είμαστε αδιάφοροι για τη νίκη, την οποία θέλουμε σε κάθε φορά που αγωνιζόμαστε ώστε να φτάσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται στον στόχο μας που είναι η 4αδα".
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Δημοτικό Τζανάτων
Κυριακή 27-10-2013
ώρα 15:00
 
Ηλίας Μανέντης (ποδοσφαιριστής Πρόννων)
"Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, όσον αφορά το πρωτάθλημα και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές με την ευχή να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο που θα ευχαριστιέται ο κόσμος που θα το παρακολουθεί.
Σχετικά με την ομάδα μου τους Πρόννους σίγουρα το ξεκίνημα της δεν ήταν το αναμενόμενο και αυτό που όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλαμε.
Σε αυτό θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο η έλλειψη φυσικής κατάστασης μιας και από την προετοιμασία μας, που άρχισε και λίγο καθυστερημένα, έλλειπαν πολλοί συμπαίκτες μου λόγω απασχόλησης τους σε εποχιακά επαγγέλματα.
Περιμένω την Κυριακή με αντίπαλο τα Διλινάτα, μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι προκειμένου να πάρουμε τους πρώτους μας φετινούς βαθμούς στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας νικήσει.
Στόχος μας είναι η παραμονή στην Α΄ κατηγορία κάτι που πιστεύω ότι τελικά θα καταφέρουμε".
Διονύσης Τζωρτζάτος (ποδοσφαιριστής Διλινάτων)
"Προερχόμαστε από δύο ήττες με δύο πιο δυνατές ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος γεγονός που δεν είναι συνηθισμένο για την ομάδα μας καθώς δείξαμε αρκετά απροετοίμαστοι αλλά και αγωνιστήκαμε με αρκετές ελλείψεις. Στόχος μας για την επόμενη αγωνιστική είναι να πάρουμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς μέσα στα Τζανάτα από τους Πρόννους καθώς είναι πιστεύω μια ομάδα στα μέτρα μας".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου