Κυριακή, Οκτωβρίου 27

2Χ2 για τον Παλληξουριακό..... Προσπάθησαν τα Ομαλά των "δέκα"!!!!

Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1
                  
Τη νίκη κρατάει μόνο ο Παλληξουριακός..... 1-0 τα Ομαλά που προσπάθησαν
Δεν ήταν καθόλου εύκολη η επικράτηση του Παλληξουριακού σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο τα "μαχητικά" Ομαλά, τα οποία κατέβηκαν στον αγώνα χωρίς την παρουσία προπονητή στον πάγκο τους αλλά και "μικρού" στην ενδεκάδα.
Έτσι η ομάδα του Χρ. Χαρίτου συνεχίζει με το 2Χ2 αήττητη τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την 4αδα της τελικής κατάταξης.
Η παρουσία των Ληξουριωτών δεν ήταν η αναμενόμενη και σίγουρα μιας ομάδας με τέτοιους στόχους. Μάλιστα στο τέλος "στριμώχθηκε" από τα Ομαλά και παραλίγο να δεχθεί την ισοφάριση και το 1-1 στο 90'!
Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να μην έχουν "μικρό" στην σύνθεση τους με αποτέλεσμα να αγωνιστούν σε όλο το 90' με δέκα ποδοσφαιριστές!! Όμως δεν τα έβαλαν κάτω προσπάθησαν απέναντι στους 11 Ληξουριώτες και μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, πήραν όμως ψυχικά αποθέματα για την δύσκολη συνέχεια.
Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν ανορθόδοξα να φτάσουν στην επιτυχία και περισσότερο σε στημένες φάσεις.
Στο 12' ο Φαρακλός θα βγάλει ωραία σέντρα από τα δεξιά αλλά η κεφαλιά του Παπαδάτου μέσα από την μεγάλη περιοχή θα στείλει τη μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια του Αρτούρ άουτ.
Ο Καμινάρης στο 14' θα σουτάρει δυνατά με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Με αρκετή δυσκολία θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Μοσχόπουλος το πολύ μακρινό ψηλοκρεμαστό φάουλ του Παγουλάτου στο 23'.
Στο 28' ο Καμινάρης πιεζόμενος θα πιάσει ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα και πάλι θα περάσει ελάχιστα άουτ.
Νέο φάουλ για τα Ομαλά εκτελεσμένο αυτή την φορά από τον Σπ. Τσακαρισιάνο στο 30' το οποίο θα αποκρούσει και πάλι ο Μοσχόπουλος. 
Γκοοοοολ για τους Ληξουριώτες με τον Δ. Παπαδάτο
Ο  Λυκούδης στο 38' από τα δεξιά βρίσκει τον Παπαδάτο μέσα στην περιοχή, αυτός θα αποφύγει με ωραία προσποίηση τον Χρ. Τσακαρισιάνο και και απέναντι από τον Αρτούρ, δεν έχει πρόβλημα να στείλει την μπάλα με πλασέ στα δίχτυα του και να πετύχει το 0-1.
Στο β΄ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε περισσότερο με αποτέλεσμα το θέμα να μην είναι καθόλου καλό. Ο Παλληξουριακός προσπαθούσε να διαφυλάξει το υπέρ του 1-0 και να πετύχει σε κάποια αντεπίθεση ένα ακόμη, ώστε να "σφραγίσει" τη νίκη του, κάτι που στο τέλος των προσπαθειών του δεν κατάφερνε. Τα Ομαλά με παίκτη λιγότερο και ηρεμία κρατώντας το "ρευστό" σκορ προσπαθούσαν να βρούν την κατάλληλη ευκαιρία να κάνουν την "ζημιά" που τελικά δεν ήρθε.
Τρία λεπτά από την έναρξη του ο Πέττας θα πιάσει την κεφαλιά στην σέντρα του Καμινάρη αλλά η μπάλα θα αποκρουστεί από τον Αρτούρ.
Τα Ομαλά θα φανούν απειλητικά για πρώτη φορά μετά τα πρώτα 45' με μια στημένη φάση και ένα φάουλ του Γεωργόπουλου που θα περάσει πάνω από τα δοοκάρια του Μοσχόπουλου.
Το τελευταίο 15' των χαμένων ευκαιριών του Παλληξουριακού
Φτάσαμε στο 75' για να γίνουν ξανά απειλητικοί οι φιλοξενούμενοι αφού στο σουτ του Αντωνάτου μέσα από την περιοχή η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Αρτούρ.
Στο 81' ο Λυκούδης εκτελεί κόρνερ με την μπάλα να απομακρύνεται από τους αμυντικούς των Ομαλών η οποία ουσιαστικά στρώνεται στον Αδηλίνη όμως η κεφαλιά του θα αποκρουστεί και πάλι από τον πανήψυλο τερματοφύλακα των γηπεδούχων Αρτούρ.
Ευκαιρία και πάλι για τους Ληξουριώτες στο 83' όταν ο Πέττας μέσα στην περιοχή πιεζόμενος θα στείλει την μπάλα άουτ.
Νέα συνεχόμενη ευκαιρία  για τον Παλληξουριακό στο 84' όταν ο Κατσιβέλης μόνος και λίγο αριστερά μέσα στην περιοχή μετά την σέντρα του Καμινάρη και την κεφαλιά πάσα του Πέττα θα πλασάρει πάνω από τα δοκάρια του Αρτούρ.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά μήπως καταφέρουν και "κλέψουν" έστω τον βαθμό της ισοπαλίας και παραλίγο να τα καταφέρουν αφού ο Χρ. Τσακαρισιάνος στο 90' με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μοσχόπουλου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λευτέρης Μενεγάτος, με βοηθούς τους Αγγ. Βουτσινά και Βασ. Μουζακίτη.
Οι συνθέσεις
ΟΜΑΛΑ: (Βαγγέλης Κουρούκλης), Αρτούρ, Αμπντού Αλ Γκαζάρ, Τσακαρισιάνος Χρ., Τσακαρισιάνος Σπ, Παγουλάτος, Καλογηράτος (67’ Φραγκιάς), Μπελτσώνιας, Καπετάνιος, Ντόκο (74΄ Φιοράτος), Γεωργόπουλος.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Χρήστος Χαρίτος), Μοσχόπουλος, Βολντίνσκι, Μαρινάκης (46’ Πέττας Διον.), Φαρακλός (46’ Κατσιβέλης), Καμινάρης, Μαυροειδής, Αδηλίνης Χρ., Λυκούδης, Δαμουλιάνος, Παπαδάτος (67’ Λαδάς Ι.), Αντωνάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου