Τρίτη, Οκτωβρίου 29

Τοπικό κύπελλο:Pregame επαναληπτικών αγώνων


ΤΟΠΙΚΟ   ΚΥΠΕΛΛΟ
Με τους πολύ ενδιαφέροντες επαναληπτικούς αγώνες της Α' φάσης, Α' σειράς συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο την Τετάρτη 30/10/2013 και περιλαμβάνει τα τέσσερα από τα οκτώ παιχνίδια που είναι τα παρακάτω
Προόδου Ιθ.-Παγκεφαλληνιακού, Παλληξουριακού-Ανωγής,Φωκάτων-Παπυργιακού και  Ηρακλή Πρόννων-Α.Ο.Κ.Ι. κλείνοντας την σειρά των πρώτων αγώνων του προγράμματος.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
             
               
Δύσκολα ανατρέπεται το 4-1 αλλά στην Ιθάκη υπάρχει μεγάλη πίστη...... 
Θα είναι "αυτοκτονία" αν συμβεί αυτό στον Παγκεφαλληνιακό
Με τον "αέρα" του 4-1 ταξιδεύει την Τετάρτη στην Ιθάκη ο Παγκεφαλληνιακός όπου στις 2 μ.μ., για τον επαναληπτικό και την ρεβάνς πρώτου αγώνα του τοπικού κυπέλλου,  φιλοξενείται από την τοπική Πρόοδο.
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν δίνει πολλά περιθώρια πρόκρισης στους "κοκκινόμαυρους" της Ιθάκης που χρειάζονται ένα μικρό θαύμα αφού θα χρειασθεί να πετύχουν ένα σκορ 3-0 και άνω, απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα,  Θεωρητικά είναι πολύ δύσκολο αλλά δεν είναι απαγορευτικό κιόλας αφού στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν.
Στην ομάδα της Ιθάκης υπάρχει μεγάλη πίστη και σε συνδυασμό με την παρουσία των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών της, θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Από την άλλη ο Πάγκε θα κατέβει στο γήπεδο με στόχο να παίξει συντηρητικά και να διαφυλάξει το σκορ του πρώτου αγώνα ώστε να φύγει από την Ιθάκη με το εισιτήριο της πρόκρισης για τον επόμενο γύρο.
Ο Ν. Διαμαντάτος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του για πρώτη φορά φέτος και ευελπιστεί, όπως και όλοι στην ομάδα στην μεγάλη ανατροπή. Θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Τσίρος και ο Πρεβεζάνος.
Από την άλλη ο Γ. Βασιλάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα με την απουσία του τιμωρημένου Ν. Αντωνίου του Έγκλι Ζαίμη που βρίσκεται στο εξωτερικό  αλλά και με τον τραυματία Θαν. Τούρλα του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη.
Φαβορί: Θεωρούμε ότι ο Παγκεφαλληνιακός μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα είναι πολύ κοντά στην πρόκριση και για να μην συμβεί αυτό σίγουρα πρέπει να γίνουν πολλά για τους γηπεδούχους σε αυτόν τον αγώνα.
Διαιτητής: Ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σερ. Κωστόπουλο και Αγγ. Βουτσινά.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
                           
Θέλει να αποδείξει ότι είναι το "αφεντικό" στην Παλλική ο Παλληξουριακός 
"παλεύοντας" απέναντι στα "δικά" του παιδιά
Μετά το ρευστό 3-3 του πρώτου αγώνα ο Παλληξουριακός καλείται να αποδείξει ότι παραμένει το "αφεντικό" της Παλλικής και έχει πολύ καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα από την Ανωγή, έτσι ώστε στον επαναληπτικό της Τετάρτης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 3 μ.μ.  να πάρει μια εύκολη πρόκριση μέσα από μια πειστική εμφάνιση, σφραγίζοντας συγχρόνως το "εισιτήριο" της πρόκρισης για την επόμενο γύρο.
Οι Ληξουριώτες με 2Χ2 νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά χωρίς ακόμη να έχουν πείσει με την απόδοση τους, κάτι φυσιολογικό στην χρονική στιγμή που βρίσκεται το πρωτάθλημα, σίγουρα είναι καλύτεροι της αντιπάλου τους και με σοβαρότητα και σεβασμό σε αυτήν, δεν φαίνεται ότι μπορεί να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα.
Η Ανωγή από την άλλη βασίζεται στο σύνολο και σίγουρα οι πολλοί νεαροί και άπειροι ποδοσφαιριστές της δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσουν με ιδιαίτερες αξιώσεις τον σημερινό τους αντίπαλο. Έτσι λοιπόν θα κατέβουν να αγωνισθούν για τις εμπειρίες, την καλή εμφάνιση αλλά, γιατί όχι και την έκπληξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από τον αντίπαλο τους και έχουν δοθεί στην  ομάδα από την Ανωγή για να πάρουν παιχνίδια, κάτι που δεν θα ήταν εύκολο στον Παλληξουριακό.
Προβλήματα για τον Χρ. Χαρίτο δεν υπάρχουν στους "ερυθρόλευκους". Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Μαρ. Ανδρίτση και την ομάδα του.
Φαβορί: Ο πολύ ενισχυμένος φέτος Παλληξουριακός είναι το φαβορί για τη νίκη-πρόκριση στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 Διαιτητής: Ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Γιαν. Καπογιαννόπουλο.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
               
                             
Φαβορί τα Φωκάτα ..... Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη σχετικά με την πρόκριση
Στις Κεραμειές την ίδια ημέρα και ώρα διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του προγράμματος με τα Φωκάτα να φιλοξενούν την αξιόλογη ομάδα του Παπυργιακού με το σκορ του πρώτου αγώνα αρκετά "ρευστό" για σίγουρες προβλέψεις και φαβορί.
Στον πρώτο αγώνα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα λέγαμε ότι στην κυριολεξία "έκλεψαν" τη νίκη από τους "ερυθρόλευκους" του Πυργιού με ένα σκορ 1-0, το οποίο φυσικά δεν δίνει καμία πρόκριση και θα χρειαστεί να ανεβάσουν πολύ την απόδοση τους σε σχέση με τα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έχουν δώσει αν θέλουν να προχωρήσουν στον θεσμό.
Από την άλλη η νεανική ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει στην ανατροπή και την πρόκριση, αφού η πίστη είναι διάχυτη σε όλους ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Το μοναδικό μειονέκτημα τους θα είναι η απουσία επίσημων αγώνων σε σχέση πάντα με τον αντίπαλο. Σίγουρα βέβαια ο κόουτς τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του σε ετοιμότητα και καλή αγωνιστική κατάσταση μέσα από δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Α' κατηγορίας!
Τα προβλήματα για τον Μιχ. Αθηναίο δεν έχουν τέλος και συνεχίζουν να υπάρχουν και να τον ταλαιπωρούν από την αρχή της περιόδου με τις γνωστές και σημαντικές πλέον απουσίες.
Όσον αφορά τον Σπ. Τζωρτζάτο το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αυτό του τερματοφύλακα Ανδρ. Μεναγάτου που αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό. Κατά τα άλλα η ομάδα θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για την ανατροπή.
Φαβορί: Θα λέγαμε ότι και οι δυο ομάδες μπορούν να πάρουν τη πρόκριση με τα Φωκάτα να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.
Διαιτητής: Ο κ. Γιωρ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τουλάτο και Γερ. Αντωνάτο.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο.Κ.Ι.
                      
Παιχνίδι τυπικής διαδικασίας για τον Α.Ο.Κ.Ι. στα Τζανάτα
Στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει την πρώτη σειρά των επαναληπτικών στα Τζανάτα ο Ηρακλής Πρόννων φιλοξενεί τον Α.Ο.Κ.Ι. σε μια άνιση μάχη αφού οι "μαυρόασπροι" του Αργοστολιού είναι σαφώς καλύτερη σαν ομάδα από τους "κυανόλευκους των Πρόννων και αναμένεται τυπική διαδικασία η πρόκριση του στον επόμενο γύρο.
Η μεταξύ διαφορά μιας κατηγορίας των ομάδων αλλά και το απαγορευτικό 4-0 του πρώτου αγώνα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου δεν αφήνει κανένα μα κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους ότι μπορεί να αλλάξει κάτι.
Ο Γεράσιμος Γιαννάκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για την συγκρότηση της ομάδας του, εκτός της απουσίας του Φίλλιπα Μεταξά που βρίσκεται εκτός Ελλάδας.
Στον Α.Ο.Κ.Ι. του Γκ. Ρέντσι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχουν κάποια εσωτερικά προβλήματα που για διαφόρους λόγους κάποιοι ποδοσφαιριστές απέχουν από την ομάδα.
Σίγουρα το κλίμα μετά από αυτό, αλλά και η απώλεια των πρώτων του βαθμών στην Ιθάκη (1-1 με την Πρόοδο) δεν είναι το καλύτερο κάτι που αναμένεται να επηρρεάσει αγωνιστικά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές,  αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι αποκλείουμε οποιοδήποτε στραβοπάτημα.
Φαβορί: Σε αυτό το παιχνίδι θεωρούμε ότι υπάρχει το απόλυτο φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για μια εύκολη νίκη και αυτός είναι φυσικά ο Α.Ο.Κ.Ι.. 
Διαιτητής: Ο κ. Κων. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Θοδ. Λυμπερόπουλο και Κ. Δουκάκη.
Οι φώτο είναι από τα πρώτα παιχνίδια των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου