Παρασκευή, Οκτωβρίου 18

Λίγο πριν από τη σέντρα.... Οι Δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Σάββατο 19-10-2013
ώρα 11:00
Γιώργος Κουλάκης (ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.)
"Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στα Διλινάτα και τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα από την Ιθάκη που παλεύει όλα τα παιχνίδια θέλοντας να πάρει κάτι θετικό.
Εμείς από την μεριά μας θεωρώ ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε την νίκη όχι μόνο γιατί είναι σημαντική για εμάς, αλλά και για να συνεχίσουμε το κάλο ξεκίνημα που κάναμε ώστε να θέσουμε από την αρχή τις βάσεις για την κατάχτηση τις πρώτης θέσης".
Δημήτρης Αρταβάνης (ποδοσφαιριστής Προόδου Ιθάκης)
Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας το Σάββατο με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Αργοστόλι, φού ακόμη δεν έχουν επιστρέψει στη “δράση” βασικά στελέχη της Προόδου.
Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παγκε ότι δεν της λείπει το πάθος και η δύναμη αν και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας... Το θετικό σε όλο αυτό όμως είναι η είσοδος στην ενδεκάδα νέων παιδιών που θα βοηθήσει σε βάθος χρόνου την ομάδα! Θα παίξουμε δυνατά ελπίζοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.       
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Σάββατο 19-10-2013
ώρα 15:00
Ηλίας Αντωνάτος (ποδοσφαιριστής Παλληξουριακού)

Για εμάς το παιχνίδι με τους Πρόννους θα είναι το πρώτο στο φετινό πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με τη νίκη αν και δεν θα είναι εύκολο διότι θα υπάρχει το άγχος του πρώτου αγώνα.
Πιστεύω ότι αν εφαρμόσουμε όσα μας πει ο προπονητής μας θα πάρουμε τους 3 βαθμούς. 
Οι στόχοι του Παλληξουριακού φέτος είναι υψηλοί και πρέπει να το δείξουμε αυτό από την αρχή.
Διονύσης Χιόνης (ποδοσφαιριστής Α.Ο. Πρόννων)
"Μετά από την ήττα μας στο πρώτο παιχνίδι από τον Α.Ο.Κ.Ι., αυτή την αγωνιστική πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα.
Στόχος μας αυτή τη χρονιά είναι σίγουρα η παραμονή στη κατηγορία κάτι που πιστεύω πως θα το καταφέρουμε εύκολα.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Παλληξουριακό και να ευχηθώ να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των δυο ομάδων στο οποίο ας κερδίσει ο καλύτερος.”
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Κυριακή 20-10-2013
ώρα 13:00
Κώστας Βιτωράτος (ποδοσφαιριστής Σάμης)
Το παιχνίδι της Κυριακής είναι η αρχή μιας σειράς δύσκολων παιχνιδιών, έτσι όπως προκύπτει από το πρόγραμμα μας, και μέχρι ένα βαθμό θα οριοθετήσει τους στόχους μας για φέτος.
Η αντίπαλος μας είναι  αν όχι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, σίγουρα η πιο δεμένη και το φαβορί στο παιχνίδι μας. Αν θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση φέτος και να μπούμε “σφήνα” στις τρεις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος σίγουρα πρέπει τα παιχνίδια αυτά να τα κάνουμε τουλάχιστον ντέρμπι!!
Σεβόμαστε την αντίπαλο μας και για τη ποιότητα που έχει αλλά και για ότι έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια αλλά πάμε με καλή ψυχολογία και διάθεση να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί”. 
Σπύρος Αποστολάτος (ποδοσφαιριστής Εικοσιμίας)
"Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας επιτρέψει να πάμε στο ρεπό με το απόλυτο των βαθμών και να βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια".
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Κυριακή 20-10-2013
ώρα 15:30
Γιάννης Βουκελάτος (ποδοσφαιριστής Α.Ο.Κ.Ι.)
"Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα ντέρμπι. Τα Διλινάτα είναι μια έμπειρη ομάδα με πολύ πάθος. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, εξάλλου και η ιστορία στα μεταξύ μας παιχνίδια δείχνει ότι εξελίσσονται πολύ συναρπαστικά.
Εμείς σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και την Κυριακή. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή που προσπαθούμε να περάσουμε κάποια νέα συστήματα μέσα από σκληρή δουλειά και θεωρώ ότι όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε και καλύτεροι".
Αντώνης Ψαριανός (ποδοσφαιριστής Διλινάτων)
"Τα τελευταία χρόνια κάθε παιχνίδι με τον Α.Ο.Κ.Ι. είναι πολύ δύσκολο και πολύ δυνατό. Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε το φετινό πρωτάθλημα κι έτσι θέλουμε μόνο τη νίκη για να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς. Ο Α.Ο.Κ.Ι. είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι εμείς είμαστε καλύτεροι.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Δημοτικό Κεραμειών
Κυριακή 20-10-2013
ώρα 15:00
Σπύρος Γαλιατσάτος(ποδοσφαιριστής Φωκάτων)
Την Κυριακή η ομάδα μας παίζει ένα εξ' ίσου πολύ δύσκολο παιχνίδι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παγκεφαλληνιακό. Η ομάδα μου προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα με την ανώτερη ομάδα της Εικοσιμίας, ενώ ο Πάγκε προέρχεται από νίκη με την ομάδα της Προόδου.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του συγκεκριμένου παιχνιδιού, θα έχουμε ακόμα μια έλλειψη λόγω της κόκκινης κάρτας του Μπόνι όμως, προσδοκώ, ότι θα εμφανίσουμε καλύτερο πρόσωπο και ότι θα έχουμε πιο σοβαρή εμφάνιση, που στο τέλος θα μας δώσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Πάγκε είναι πιο έμπειρη στην πρώτη κατηγορία από εμάς και από ότι γνωρίζουμε, έχει ένα συγκροτημένο σύνολο που κατά τη γνώμη μου, θα είναι μέσα στην τελική πεντάδα του πρωταθλήματος”.
Εγκλινόρ Ζαίμι (ποδοσφαιριστής Παγκεφαλληνιακού)
Ο αγώνας το Σάββατο για μας θα είναι άλλο ένα εμπόδιο που πρέπει να περάσουμε για να δείξουμε ότι όντως η καλή εικόνα που έχουμε παρουσιάσει ως τώρα δεν είναι τυχαία και είναι αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας.
Θα πρέπει να μαζέψουμε και άλλους 3 βαθμούς το Σάββατο για να έχουμε μια καλή βάση για μεγαλύτερες προσδοκίες. Η ομάδα των Φωκάτων είναι μια νέα ομάδα στη Α' κατηγορία και θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει σε αυτήν παρόλο το κακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Αν και είναι μια νέα ομάδα, έχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες που ορισμένοι από αυτούς μάλιστα τυχαίνει να είναι και φίλοι μου.
Εμείς ωστόσο οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας σαν Παγκε και η νίκη είναι μονόδρομος για μας στα πλαίσια ενός υγιούς αγώνα”. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου