Πέμπτη, Οκτωβρίου 17

Δείγμα θετικό για τον Γιώργο Μανούσο της Καλονής


Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο της Καλλονής καθώς το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε τον Γιώργο Μανούσο ότι βρέθηκε θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης – Η επίσημη θέση της ΠΑΕ
Από το… πουθενά προέκυψε ζήτημα στην ομάδα της Λέσβου, αφού ο Γιώργος Μανούσος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, σε έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με το ΕΣΚΑΝ να ειδοποιεί τον άσο της Καλλονής ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη! Στη Μυτιλήνη υποστηρίζουν πως ο παίκτης έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν πρόκειται για περίπτωση ντόπινγκ, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν ο Μανούσος είχε δηλώσει από πριν το φάρμακο ή όχι!
Μάλιστα, εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής η οποία ξεκαθαρίζει πως θα ζητηθεί και δεύτερος έλεγχος του παίκτη έτσι ώστε να φανεί ότι ο Γιώργος Μανούσος είναι “καθαρός” και να μην τιμωρηθεί αυστηρά βάσει των διατάξεων για το ντόπινγκ. Θυμίζουμε ότι σε ανάλογη περίπτωση πέρσι, ο Χρήστος Αρκούδας που είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο μετά από αγώνα της ΑΕΚ, στην οποία ανήκε, τιμωρήθηκε με έξι μήνες αποκλεισμό, με τις τιμωρίες σε θέματα ντόπινγκ να φτάνουν ακόμα και τα δυο χρόνια αποκλεισμό!
Η ανακοίνωση της Καλλονής:
“Ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Μανούσος ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά από το ΕΣΚΑΝ ότι βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία το δείγμα που έδωσε αμέσως μετά το παιγνίδι Αστέρα Τρίπολης- Καλλονής της 5ης αγωνιστικής και πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.
Η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίχτη μας για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι και δεν του αύξανε την αγωνιστική του ικανότητα (δύναμη, αντοχή).
Η ΠΑΕ Καλλονή θα ζητήσει εξέταση του δεύτερου δείγματος και θα αναμένει τα αποτελέσματά της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου