Πέμπτη, Οκτωβρίου 31

Στον "αέρα" το παιχνίδι Α' κατηγορίας το Σάββατο μεταξύ Διλινάτων - Α.Ο. Προόδου Ιθάκης


Από ότι φαίνεται η Ιθάκη κινδυνεύει να μείνει χωρίς πλοίο για την γραμμή Πισαετού-Σάμης-Πάτρας το οποίο ως γνωστόν εξυπηρετούσε και τις Θιακές ομάδες στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα το παιχνίδι του Σαββάτου για την Α΄ κατηγορία μεταξύ Διλινάτων–Προόδου να βρίσκεται στον «αέρα» και να κινδυνεύει με αναβολή.
Το σίγουρο είναι ότι τα δρομολόγια σε αυτή την γραμμή κόβονται από αύριο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στη συνέχεια (την ενημέρωση την είχαμε από το Λιμεναρχείο Σάμης ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία πριν από λίγο).
Έτσι ένα νέο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στα τόσα πολλά που αντιμετωπίζουν οι Ιθακήσιες ομάδες με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή  το μέλλον τους να είναι άγνωστο στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..

Το sportsthea επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας της Ιθάκης κ. Διον. Στανίτσα ο οποίος ευγενικά αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα, όμως μας υποσχέθηκε ότι ίσως και αύριο να μιλήσει στα τοπικά Μ.Μ.Ε. για τα προβλήματα που δεν έχουν τελειωμό για το ιστορικό Σωματείο της Προόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου