Τρίτη, Οκτωβρίου 22

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Θανάσης Μπριάκος στις εξετάσεις των νέων διαιτητών του τοπικού Συνδέσμου!! (Φώτο)


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα σε αίθουσα της εκκλησίας της Μητροπόλεως οι εξετάσεις των νέων υποψηφίων διαιτητών του τοπικού Συνδέσμου. Τις εξετάσεις επέβλεψε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. κ. Θανάσης Μπριάκος ο οποίος και παρέδωσε τα θέματα στους εξεταζόμενους.
Ο κ. Μπριάκος παλιός διεθνής διαιτητής ήταν προσκεκλημένος του πρώην προέδρου του τοπικού Συνδέσμου, διαιτητή Superleague, νυν εκπαιδευτή και παρατηρητή διαιτησίας κ. Γεράσιμου Μαζαράκη.
Συμμετείχαν πέντε νέοι υποψήφιοι και όλοι τους πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις του κ. Μπριάκου.
Στην αίθουσα εκτός του κ. Μπριάκου έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Β. Μαζαράκης, ο πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Γεράσιμος Καραντινός, ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου διαιτητών κ. Φώτης Κουμαριώτης και ο πρώην πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου, διαιτητής Superleague, νυν εκπαιδευτής και παρατηρητής διαιτησίας κ. Γεράσιμος Μαζαράκης, ο οποίος είχε την όλη ευθύνη και λειτουργία της συγκεκριμένης σχολής.
Εμείς να ευχηθούμε στους νέους διαιτητές υγεία και επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν να απονείμουν δικαιοσύνη.
Στη συνέχεια και μετά την ολοκλήρωση εξετάσεων ο πρόεδρος της ΚΕΔ προσήλθε στα γραφεία του τοπικού συνδέσμου στις Λαϊκές κατοικίες όπου σε μια κατάμεστη από διαιτητές αίθουσα μίλησε για θέματα που αφορούν το χώρο ενώ του επέστησε την προσοχή σε κάποια ιδιαίτερα με τη προβολή μάλιστα και Video.
Αργότερα στο sportsthea θα υπάρξει συνέντευξη του προέδρου της ΚΕΔ ο οποίος μιλά για την τοπική και γενικά την Ελληνική διαιτησία, ενώ πλέκει το εγκώμιο του Γεράσιμου Μαζαράκη.
Παρακάτω φώτο από την παρουσία του κ. Θανάση Μπριάκου στις εξετάσεις αλλά και την ομιλία του στους διαιτητές του τοπικού Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου