Δευτέρα, Οκτωβρίου 28

Πιο καλή η.... μοναξιά!!!! Εύκολο 5-0 για την Α.Ε.Κ. στις Κεραμειές

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ    0-5             
                              
Πέρασε "αέρας" από τα Φωκάτα και με 2χ2 μόνη πλέον στην κορυφή
Όπως αναμενόταν άλλωστε η Α.Ε.Κ. (εκτός από το ξεκίνημα και την φάση που διαμαρτύρεται), δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές απέναντι στα Φωκάτα αφού επικράτησε άνετα με σκορ 5-0.
Το αποτέλεσμα αυτό σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα (Α.Ο.Κ.Ι., Παγκέ, άφησαν βαθμούς στην Ιθάκη και στο Αργοστόλι με Πρόοδο και Σάμη αντίστοιχα) έφεραν την περυσινή πρωταθλήτρια μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας από την τρίτη μόλις αγωνιστική.
Click to enlarge image DSC_0269.jpg
Έτσι απολαμβάνει την ομορφιά της μοναξιάς και συνεχίζει με άλλον αέρα την πορεία της για το φετινό νταμπλ!
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου στις Κεραμειές σαφώς πιο πλήρης και ποιοτική δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στα Φωκάτα του Μ. Αθηναίου να πιστέψουν ότι μπορούν να ελπίζουν σε κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Η σαρωτική υπεροχή τους φαίνεται και από τον δείκτη του σκορ που τελικά "σταμάτησε" στο 0-5!!
Φάσεις και γκολ
Το πρώτο 15λεπτο θα περάσει χωρίς την μεγάλη φάση.
Έτσι στο 15' ακριβώς οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία με τον Κουστουμπάρδη να αποκρούει εξ επαφής το σουτ του Ν. Αραπέλη.
Μια φάση που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες θα εξελιχθεί στο 22' και είναι για τα Φωκάτα που ζήτησαν πέναλτι σε μια πτώση του Σπ. Κόμητα μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Δ. Άννινο με τον διαιτητή κ. Γασπαράτο διατάσσει την συνέχεια του αγώνα.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 25' όταν και πάλι ο Σπ. Κόμητας θα βρεθεί σε πολύ καλή θέση για το σουτ αλλά δεν θα το πιάσει όπως ήθελε με αποτέλεσμα να αστοχήσει.
Άνοιξε ο χορός των γκολ για τους πρωταθλητές
Στο 26' ο Αραπέλης θα ανοίξει τον χορό των τερμάτων για την ομάδα του όταν θα βρεθεί στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων από την ωραία πάσα του Μπαζάρογλου και απέναντι από τον Κουστουμπάρδη δεν έχει πρόβλημα να πλασάρει πετυχαίνοντας το 0-1.
Δοκάρι για την Α.Ε.Κ. στο 30' σε πλασέ του Κούκλη μέσα από την περιοχή και λίγο δεξιά.
Ένα πολύ καλό σουτ εξ επαφής του Γ. Κόμητα σταματάει στην ετοιμότητα του Κουστουμπάρδη που αποκρούει εντυπωσιακά.
Οι περυσινοί πρωταθλητές καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο δεν αργούν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 44' με το δεύτερο προσωπικό του Ν. Αραπέλη σε μια φάση που έμοιαζε με αυτήν του πρώτου γκολ, και πασέρ αυτή την φορά τον Λούλουδα, πραγματοποιώντας το 0-2.
Μετο σκορ στο 0-2 οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη η Α.Ε.Κ. συνέχιζε να είναι καλύτερη και να μην απειλείται από τους γηπεδούχους κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχει ακόμη τρία τέρματα.
Στο 54' ο Μ. Στεφανάτος με ωραία παράλληλη πάσα θα βρει τον Κρούτη μέσα στην περιοχή των Φωκάτων που δεν δυσκολεύεται να πετύχει το 0-3.
Οι γηπεδούχοι του Μ. Αθηναίου θα απαντήσουν στο 60' όταν το πλασέ του Ι. Κουρκουμέλη θα περάσει σύριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Άννινου.
Στο 67' ο “μαέστρος” της ομάδας της Α.Ε.Κ. Γ. Λούλουδας θα χρισθεί σκόρερ πετυχαίνοντας το 0-4. Ένα γκολ αφιερωμένο στον Λούλουδα Junior που βρισκόταν στις εξέδρες του Δημοτικού Κεραμειών.
Άτυχοι στάθηκαν οι γηπεδούχοι στο 88' όταν το δυνατό σουτ του Ντουκάϊ θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Άννινου.
Τέλος ο Εμιλιάνο με διπλή προσπάθεια στο 89' κερδίζοντας το “ριμπάουτ” από την απόκρουση του Κουστουμπάρδη θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-5!
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Κωστόπουλο Σερ. και Βαχλή Ι..
ΦΩΚΑΤΑ: (Μ. Αθηναίος): Κουστουμπάρδης, Μάστορας, Ξαξίρης, Μπουγάς (78' Αντωνίου), Γαλιατσάτος, Ντουκάι Μπ.,  Σαρλάνης, Κόμητας, Κουρκουμέλης, Παπαδάτος (12' Σέρρας Παν λ.τ., 73' Σέρρας Μιλτ.), Αθηναίος.
ΑΕΚ: (Σπ. Παπαδάτος): Αννινος, Ψάλτης, Στεφανάτος, Κούκλης, Λούλουδας, Σπανός, Κόμητας, Κρούτη, Πέτρο (85' Θωμάς) , Μπαζάρογλου (55' Εμιλιάνο λ.τ.), Αραπέλης (71' Αντωνόπουλος). 
Οι φώτο είναι από το inkefalonia.gr το οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου