Πέμπτη, Οκτωβρίου 31

Λίγο πριν από τη σέντρα της 4ης αγωνιστικής.... Οι Δηλώσεις των πρωταγωνιστών



Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Σάββατο 2-11-2013
ώρα 11:00
Διονύσης Λιθριώτης (ποδοσφαιριστής Διλινάτων)
"Έχουμε ένα ματς μπροστά μας με την Πρόοδο. Κουβαλάμε δυο κακά αποτελέσματα με ΑΕΚ και ΑΟΚΙ, κερδίσαμε τους Πρόννους τώρα ότι μπορούσαμε κάναμε καθώς κι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς.
Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς μέσα στο Αργοστόλι, για εμάς όμως όλα τα ματς είναι σοβαρά και όλα τα ίδια. Πάμε να κερδίσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ότι μπορούμε να κερδίσουμε.
Έχουμε ακούσει πολλά από διάφορους αλλά εμείς κοιτάμε την δουλειά μας.
Τόσο εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε τις απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο.
Έχουμε ένα καλό κι ωραίο ποδοσφαιρικό σύνολο και είμαστε μια οικογένεια. Θέλουμε να κερδίζουμε πρώτα πρώτα για εμάς, αλλά και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έρχεται να μας δει στο γήπεδο, τον πρόεδρο μας Κ. Βαρτελάτο, τον κύριο Νίκο Τζωρτζάτο που από το υστέρημα τους κάνουν ότι μπορούν γι αυτή την ομάδα και μας έχουν δώσει τα πάντα αυτούς τους δύσκολους καιρούς, καθώς και τον προπονητή μας κ. Σπ. Αλυσανδράτο.
Το μόνο κακό είναι πως θα έχουμε στην κερκίδα έναν παίχτη πολύ βασικό για εμάς τον Δημήτρη Τζωρτζάτο καθώς στο ματς στα Τζανάτα δέχτηκε μια αυστηρή (δεύτερη κίτρινη) κόκκινη κάρτα.
Καλή επιτυχία σε όλους καλή δύναμη και το κυριότερο να έχουμε υγεία όλοι".
Τηλέμαχος Τσιντήλας (ποδοσφαιριστής Προόδου)

Την Κυριακή δίνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Διλινάτα εκτός έδρας. Η ομάδα μου η Πρόοδος Ιθάκης, μετά την ισοπαλία με τον Α.Ο.Κ.Ι. απέκτησε ψυχολογία, αν και αποκλεισήκαμε από το κύπελλο, ωστόσο παραμένουμε ψυχολογικά δυνατοί και συνεχίζουμε αφού αυτά τα έχει το ποδόσφαιρο.
Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ προσεχτικοί, σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον αγώνα για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε.
Γενικά η ομάδα μας έχει ακόμη απουσίες, που μέχρι στιγμής μας έχουν στοιχήσει, αλλά πιστεύω όλων των παιδιών είναι ότι αυτή την φορά θα φύγουμε νικητές από το Αργοστόλι.

Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας σε καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Η ομάδα αυτή της Προόδου, πιστεύουμε όλοι ότι σιγά σιγά θα αποδείξει ότι πραγματικά αξίζει “.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Σάββατο 2-11-2013
ώρα 15:00
Κώστας Βιτωράτος (ποδοσφαιριστής (Α.Ο. Σάμης)
"Η Α.Ε.Κ. είναι μια πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει αξιόλογους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.
Εμείς από την άλλη διαθέτουμε μια πολύ νεανική ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έχοντας καλή ψυχολογία από τη νίκη με τον Παγκεφαλληνιακό πάμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί από το παιχνίδι αυτό.
Η αντίπαλος μας όπως είπα είναι καλή ομάδα και την σεβόμαστε, όμως δεν την φοβόμαστε και θα κατέβουμε στο γήπεδο να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι"!
Άλκη Κρούτη (ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.)
"Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς. Η Σάμη δείχνει πιο ανεβασμένη φέτος και σε σχέση με πέρυσι. Εμείς δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο .
Πιστεύω πως αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί κάνοντας αυτό που πρέπει και μπορούμε δεν θα έχουμε πρόβλημα.
Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς πάνω από όλα γιατί πραγματικά παίζουμε σε ένα τραγικό και ακατάλληλο γήπεδο και όλοι μαζί ποδοσφαιριστές προπονητές παράγοντες διαιτητές και φίλαθλοι πρέπει να προσπαθήσουμε και να βοηθήσουμε και ο καλύτερος να κερδίσει".
Α.Ο.Κ.Ι - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Κυριακή 3-11-2013
ώρα 10:30
 
Γεράσιμος Κανάκης (ποδοσφαιριστής Α.Ο.Κ.Ι.)
"Μετά το άτυχο για μας αποτέλεσμα της Ιθάκης με την Πρόοδο, όπως αυτό ήρθε με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, (απουσίες, τραυματισμούς κλπ).
Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες σε συνδυασμό με καλή απόδοση. Δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε στην απώλεια των 2 βαθμών, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Σίγουρα θα χαθούν βαθμοί απ' όλους γιατί οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι μικρές.
Πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και η ομάδα στο τέλος θα φτάσει στους στόχους που έχει θέσει απ' την αρχή της σεζόν".
Μάκης Δίλαλος (ποδοσφαιριστής Φωκάτων)
Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς για μας, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Όμως εμείς θα πάμε δυνατά, θα βελτιώσουμε τα λάθη μας και με τη συνεργασία των συμπαικτων μου και τις οδηγίες του προπονητή, ελπίζουμε για την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και το πολύ χρήσιμο τρίποντο”.
Α.Ο. ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Κυριακή 3-11-2013
ώρα 13:00
Σ.Σ.: Δεν υπάρχουν δηλώσεις από ποδοσφαιριστή του Παλληξουριακού λόγω απαγόρευσης του Δ.Σ. της ομάδας.
Χρήστος Μινέτος (ποδοσφαιριστής Α.Ο. Εικοσιμίας)
"Την Κυριακή η Εικοσιμία δίνει έναν πολύ σημαντικό εκτός έδρας αγώνα για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους της, με τον αήττητο Παλληξουριακό. Μια ομάδα πολύ δυνατή που παίζει καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για εμάς.
Εμείς μετά το ρεπό που κάναμε την προηγούμενη αγωνιστική δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ώστε να επανέλθουμε στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με την Σάμη στο τελευταίο μας παιχνίδι.
Θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη αφού δεν πρέπει να μείνουμε πολύ πίσω στον βαθμολογικό πίνακα έστω και αν είμαστε ακόμη στην αρχή.
Σίγουρα υπάρχει η σημαντική απουσία του «αρχηγού» μας του Σπύρου Αποστολάτου αλλά αλίμονο αν μέναμε σε αυτήν.
Είμαι σίγουρος ότι ο αντικαταστάτης του θα παίξει για τον Σπύρο αλλά και την ομάδα μας.
Τέλος θεωρώ ότι είμαστε πιο έτοιμοι και εύκολα η δύσκολα θα φύγουμε από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με την δεύτερη μας φετινή νίκη στο πρωτάθλημα"!
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
 
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Κυριακή 3-11-2013
ώρα 15:30
Σπύρος Τσακαρισιάνος (ποδοσφαιριστής Α.Σ. Ομαλών)
"Την Κυριακή η ομάδα μου, τα Ομαλά δίνουν έναν πολύ σημαντικό για την συνέχεια και τους στόχους τους, εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τους Πρόννους.
Τόσο εμείς όσο και οι Πρόννοι μέχρι στιγμής δεν έχουμε βαθμούς, αφού δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και αυτό θα είναι ένα επί πλέον ένα κίνητρο και για τους δυο να προσπαθήσουν για την κατάκτηση των πρώτων τους βαθμών.
Εμείς από την πλευρά μας δεν βλέπουμε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι, με σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι μας, να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, ώστε εκτός από βαθμολογικά να ανέβουμε και ψυχολογικά για την συνέχεια.
Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και στο τέλος να χαρούμε επιτέλους την πρώτη μας νίκη.
Εύχομαι σε όλους, μιας και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στο νησί μας, καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και βία στους αγωνιστικούς χώρους".
Κώστας Κουτροκόης (ποδοσφαιριστής Α.Ο. Πρόννων)
"Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο το πρωτάθλημα χάνοντας διαδοχικά τα τρία πρώτα παιχνίδια.
Αυτή την βδομάδα παίζουμε με τα Ομαλά μια ομάδα που μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε στα ίσα και να “άρπαξουμε” τους πρώτους μας και πολύ σημαντικούς βαθμούς, τους οποίους χρειαζόμαστε για την παραμονή μας στην κατηγορία.
Όλοι στην ομάδα προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας μεσα απο τους αγώνες που έχουν μεσολαβήσει ώστε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι με τα Ομαλά.
Και για τις δύο ομάδες το μάτς είναι σημαντικό οπότε δεν μπορώ να πώ πως θέλουμε τη νίκη περισσότερο.
Απο έκει και πέρα ας κερδίσει ο καλύτερος”!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου