Τετάρτη, Οκτωβρίου 30

Δυνατή "ροπαλιά" στο κεφάλι του Α.Ο.Κ.Ι. από τον Ηρακλή


Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο.Κ.Ι.  2-1
                      
Νίκη γοήτρου για τον Ηρακλή 2-1  τον Α.Ο.Κ.Ι. στα Τζανάτα
Νίκη γοήτρου πέτυχε σήμερα το απόγευμα στην έδρα του ο Ηρακλής Πρόννων απέναντι στον Α.Ο.Κ.Ι. και έδειξε ότι φέτος θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην "μικρή" κατηγορία. Μάλιστα προηγήθηκε 2-0 και δέχθηκε το εις βάρος του γκολ στο 87'!!
Το πρώτο ημίχρονο στα Τζανάτα ανήκε αποκλειστικά στον Α.Ο.Κ.Ι. που ήταν καλύτερος.
Ο Ηρακλής προσπαθούσε με κάποιες αντεπιθέσεις και κάποιες στημένες φάσεις να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη εστία.
Οι φιλοξενούμενοι με μια νίκη 4-0 και μια ήτα 1-2 πέρασαν στον επόμενο γύρο.
Φάσεις και γκολ
Στο 10΄ ένα σουτ του Πολλάτου Αλ. πέρασε λίγο άουτ απο το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα Κολυβά .
Στο 30' και πάλι νέο σουτ του Πολλάτου Αλ. θα καταλήξει και αυτή την φορά λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή.
Στο 40' ύστερα από κόρνερ από τον Α.Ο.Κ.Ι. θα δημιουργηθεί σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων, εκεί προσπάθησε και έπιασε την κεφαλιά ο Μαρκαντωνάτος η μπάλα κοντράρισε στα σώματα των αμυντικών για να φτάσει στον Κλειτόγιαννη, ο οποίος με γυριστό σούτ από πολύ κοντά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ηρακλή.
Με αυτή την ευκαιρία ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ο Ηρακλής ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 55' ύστερα απο κάθετη πάσα του Γιώρ. Ρασσιά, ο Διαμανταντάτος θα αφήσει ωραία να περάσει η μπάλα κάτω από τα πόδια του η οποία φτάνει στο "γερόλυκο" και έμπειρο επιθετικό της ομάδας Λεων. Βανδώρο ο οποίος απο πλάγια δεξιά, πλάσαρε τον Καλαφάτη και πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του.
Μετα απο 10 λεπτά και ύστερα απο κάθετη πάσα ο Διαμαντάτος  με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0 δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Απο εκεί και πέρα o Α.Ο.Κ.Ι. μπροστά στο φάσμα της ήττας και μάλιστα από μια ομάδα Β' κατηγορίας, ανέβασε αισθητά την απόδοση του, πίεσε τον Ηρακλη χάνοντας μια καλή ευκαιρία σε τετ α τετ του Πολλάτου Αλ. με τον νεαρό τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κολυβά.
Αλλη μια κλασική ευκαιρία χάνουν οι φιλοξενούμενοι με τον Λιθριώτη που αστοχεί στην καρφωτή κεφαλιά σε σχεδόν κενή εστία.
Το γκολ τελικά για τον Α.Ο.Κ.Ι. και η μείωση του σκορ θα έρθει στο 87' όταν σε σέντρα απο δεξιά, ο Π. Κουμαριώτης με προβολή θα πετύχει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκόρ.
Διαιτητής ο κ. Κων. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Θοδ. Λυμπερόπουλο και Κ. Δουκάκη.
Η σύνθεση του Α.Ο.Κ.Ι.:(Γκ. Ρέντσι), Καλαφάτης, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Μαρκαντωνάτος, Μπενετάτος, Πλατανίτης, Δρόσος (Χρίστο), Κουμαριώτης, Λιθριώτης (Παρασκευόπουλος), Κανάκης, Πολλάτος Αλ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου