Κυριακή, Φεβρουαρίου 9

Γκέλα του Παλληξουριακού στο τοπικό..... 1-1 με Εθνικό Κεφαλονιάς και έμεινε στους - 4 από την κορυφή!


Σε ένα πολύ νευρικό παιχνίδι, το τοπικό του Ληξουρίου, με αρκετή ένταση κυρίως στο β’ ημίχρονο, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη,  ο Παλληξουριακός θα χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια του να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή τα πρωτοπόρα Διλινάτα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος του συντοπίτη του Εθνικού Κεφαλονιάς με σκορ 1-1!
Παρά την διατήρηση του αήττητου, μετά από αυτό το στραβοπάτημα, η ομάδα του Ηλία Ζερβού, θα χάσει πολύτιμο έδαφος και θα βρεθεί και πάλι 4 βαθμούς μακριά από το ρετιρέ και τα πρωτοπόρα Διλινάτα, ενώ παράλληλα θα μειωθεί και η διαφορά της από την 3η θέση στον +1 βαθμό από την Εικοσιμία.
Σε γενικές γραμμές οι τυπικά γηπεδούχοι, σε ένα παιχνίδι με πολύ δύσκολες φάσεις, θα έχουν την πρωτοβουλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι, έξυπνα στημένοι από τον Σάκη Αναλυτή, θα χτυπούν στην κόντρα με μεγάλα γεμίσματα, κυρίως προς τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή τους σήμερα τον Γ. Αναλυτή, σκόρερ της ισοφάρισης!
Φάσεις και γκολ
Στο 12’ οι «ερυθρόλευκοι, θα απειλήσουν την εστία του Μακρή, με το μακρινό σουτ του Χ. Μουρελάτου, από τα όρια της περιοχής, να στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από την εστία του Μακρή.
Στη συνέχεια, ένα νέο σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή, μπλοκάρεται εύκολα από τον τερματοφύλακα του Εθνικού.
Οι «κυανόλευκοι», θα απαντήσουν στο 24’ με ένα επίσης δυνατό σουτ του Αραβαντινού και την μπάλα να αποκρούεται τελικά από τον Λουκέρη.

Στο 25’ θα ακυρωθεί σαν οφσάιντ, γκολ των φιλοξενούμενων που θα πετύχει ο Αραβαντινός με κοντινό πλασέ, μετά την κάθετη του Δημ. Αναλυτή.
Καλή στιγμή για τον Παλληξουριακό στο 33’, όταν ο Ρεμούντης θα μπει από δεξιά και θα πασάρει στον επερχόμενο Κουκοβίνο, με τον τελευταίο από πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 35’ σε ένα γέμισμα από το κέντρο στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Αδηλίνης θα διώξει με υπερένταση προ του Γ. Αναλυτή.
Στο 38’ θα ακυρωθεί το γκολ που θα πετύχει ο Ρεμούντης, μετά το σουτ του Μουρελάτου Χ.Σ. για οφσάιντ.
Στο 41’ ο Εθνικός θα διαμαρτυρηθεί για πέναλτι, όταν ο Λουκέρης στην έξοδο του θα συγκρουστεί με τον Αναλυτή μέσα στην περιοχή.
Αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές στο πρώτο μισό.

Στο 55’ ένα ακόμη γκολ που θα πετύχει ο Αδηλίνης και πάλι θα ακυρωθεί σαν οφσάιντ.
Σπουδαία εξ επαφής, ήταν η αντίδραση του Μακρή στο 63’ στην κοντινή προβολή του Ρεμούντη, ύστερα από την σέντρα του Μαυροειδή.
Οι γηπεδούχοι θα ευτυχήσουν να προηγηθούν στο σκορ 1-0 με αυτογκόλ του Διονυσάτου στο 58’, στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, μετά την απόκρουση του Μακρή στο τετ α τετ του με τον Ρεμούντη.
Στη συνέχεια, ένα σουτ του Δημητρίου για τους φιλοξενούμενους στο 70’ θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, εκτός της εστίας του Λουκέρη.
Και το 76’ θα έρθει η ισοφάριση και το 1-1. Ο Γ. Αναλυτής θα κερδίσει τις κόντρες από Αδηλίνη και Σωκ. Μαρκάτο, όμως υποδεικνύεται πέναλτι στην προβολή του Μαρκάτου και ο ίδιος ποδοσφαιριστής με εύστοχη εκτέλεση, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λουκέρη.
Το σουτ του Λυκούδη, μετά από ατομική ενέργεια στο 79’ μπλοκάρεται από τον Μακρή.
Διαμαρτυρίες θα υπάρξουν από τους γηπεδούχους ζητώντας πέναλτι για ανατροπή του Ρεμούντη από τον Γαβαλά, μέσα στην μεγάλη περιοχή στο 81’.
Και πάλι ο Μακρής στο 84’ θα μπλοκάρει την μπάλα στη γωνία του, μετά το φάουλ από καλή θέση του Λυκούδη.
Σε μια αμυντική αδράνεια στην περιοχή του Εθνικού στο 87’, μετά το κόρνερ του Μαυροειδή, ο Ηλιόπουλος θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα κοντράρει στα σώματα.
Σημαντική ευκαιρία θα χαθεί για τον Εθνικό στο 88’, με τον Λουκέρη να μη διώχνει όπως θα ήθελε την μπάλα, τον Κατερέλο να σουτάρει και να την στέλνει, λίγο έξω από το δεξί «Γ» της εστίας των γηπεδούχων.
Στο τέλος και συγκεκριμένα στο 90+4’, θα υπάρχει μια μικρή ένταση όταν στο σουτ του Χατζιάι ο κ. Αντωνιάδης βλέπει χέρι στον Διονυσάτο, όμως με υπόδειξη του α’ βοηθού κ. Κατερέλου ανακαλεί την απόφαση του και δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
Έτσι, το τοπικό θα ολοκληρωθεί ισόπαλο, τους γηπεδούχους να χάνουν δυο σημαντικούς βαθμούς και τους φιλοξενούμενους, που για τρίτο σερί παιχνίδι παραμένουν αήττητοι, να κερδίζουν έναν «χρυσό» βαθμό στην προσπάθεια του να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την παραμονή του.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κα Ι. Δούλου.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Λουκέρης, Μαρούλης, Αδηλίνης, Λυκούδης, Λούσκος, Κουκοβίνος (60’ Μαυροειδής Χαρ.), Ρεμούντης, Μουρελάτος Χ. (56’ Ηλιόπουλος), Μαυροειδής Ν., Μαρκάτος, Μουρελάτος Χ.Σ. (82’ Χατζιάι).
Εθνικός:(Σ. Αναλυτής), Μακρής, Διονυσάτος, Μπόνγκο, Πατρίκιος, Κοντογιαννάτος, Σιμωτάς, Αραβαντινός (65’ Κατερέλος), Γαβαλάς, Αναλυτής Δ. (52’ Σινάι), Αναλυτής Γ., Δημητρίου (85’ Andrea).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου