Πέμπτη, Οκτωβρίου 7

Αυτοί είναι οι προπονητές των 12 ομάδων του τοπικού ποδοσφαίρου τη φετινή σεζόν

Το Sportsthea σας κάνει γνωστούς τους δώδεκα «μονομάχους» προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στην Α’ τοπική κατηγορία, αλλά και στο κύπελλο, με στόχο να τις οδηγήσουν σε επιτυχίες, βάσει των στόχων κάθε μίας.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Α.Ο. Παλληξουριακός

Ο Ηλίας Ζερβός παραμένει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι του Παλληξουριακού.

Ήταν ο άνθρωπος που την οδήγησε στο περυσινό πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική με μια καλή παρουσία, ανεξάρτητα από την τελική της κατάταξη.

Φέτος θα προσπαθήσει μαζί με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του για μια νέα ακόμη επιστροφή στην κατηγορία που της ανήκει.

Α.Ο. Διλινάτα

Ο Γιώργος Τόγιας, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου των Διλινάτων για 4η συνεχή χρονιά με στόχο φυσικά την κατάκτηση, τόσο του τοπικού πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου.

Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι υποδειγματική και σε σχεδόν επαγγελματικά πρότυπα!

Και φέτος είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση των δύο τοπικών τίτλων!

Α.Ο. Εικοσιμίας

Στον Α.Ο. Εικοσιμίας ο Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος θα συνεχίσει, αυτό που ξεκίνησε πέρυσι και στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία στον πάγκο της ομάδας της Λειβαθούς, θα έχει σαν στόχο να την ξαναφέρει στην κορυφή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.

Σίγουρα υπάρχει το υλικό και οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που μπορεί να ελπίζει ότι θα τα καταφέρει.

Αρχικός στόχος είναι το ποιοτικό και όμορφο ποδόσφαιρο και στη συνέχεια η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης βέβαια και το τοπικό κύπελλο θα είναι μέσα στα θέλω όλων στην ομάδα.

Α.Ο. Πρόννοι

Στους Πρόννους συνεχίζει και φέτος ο Δημήτρης Κουρκουμέλης.

Ένας προπονητής που δουλεύει πολύ και αθόρυβα, ενώ η ηρεμία του στον πάγκο μεταφέρεται στους ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα παιδί από την περιοχή με πολύ αγάπη για την ομάδα και την προπονητική.

Ο στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ικανή ομάδα και γιατί όχι να μην επαναλάβει τον θρίαμβο της περιόδου 2018-2019 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας γράφοντας ιστορία, αλλά και του κυπέλλου.

Α.Ο. Σάμης

Στον Α.Ο. Σάμης θα υπάρχει αλλαγή στον πάγκο, αφού ο Βαγγέλης Μιχαλάτος θα συνεχίσει μετά, από αρκετά χρόνια εκτός, στη θέση του Κώστα Καβαλλιεράτου.

Ο Βαγγέλης, ένα πολύ καλό παιδί, «στρατιώτης» της ομάδας, όπου και όταν τον χρειάστηκε και δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι το Α και το Ω του Α.Ο.Σ..

Στόχος για φέτος να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, θα εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή στην κατηγορία και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της τελικής κατάταξης. Στο δε κύπελλο να φτάσει όσο γίνεται πιο μακριά.

Π.Α.Ο. Εύγερος

Κάτοικος Φαρακλάτων και αυτή τη σεζόν, την 3η συνεχόμενη, ο Θ. Βουκελάτος μιας και παραμένει στον πάγκο των "πορτοκαλί".

Τι να πεις για τον Θόδωρο, από τους κορυφαίους πρώην ποδοσφαιριστές και πλέον προπονητές.

Δουλεύει αθόρυβα και στην Εύγερο έχει δημιουργήσει ένα φανταστικό κλίμα και ένα πολύ καλό σύνολο.

Στόχος αρχικά, η διάκριση στο κύπελλο, η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και στη συνέχεια η "μάχη" για την έκπληξη!

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Ο Κώστας Βιτωράτος συμπληρώνει φέτος πενταετία στο τιμόνι της ομάδας, αφού την παρέλαβε την περίοδο 2015-2016 από τον Κ. Κουγιανό στην Β’ κατηγορία και την έχει οδηγήσει στα μεγάλα «σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου, την Α’ κατηγορία και σε ένα τελικό τοπικού κυπέλλου, την περίοδο 2018-2019 με αντίπαλο τον Παλληξουριακό. 

Ένας προπονητής που έχει το δικό του πρόγραμμα και δεν αφήνει τίποτε στην τύχη, ενώ είναι πολύ αγαπητός στα παιδιά και τον κόσμο της ομάδας.

Στόχος η άμεση παραμονή, το καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα του να τερματίσει στα ψηλά σκαλιά του βαθμολογικού πίνακα.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Ο Τάκης Φωής από ότι φαίνεται, όταν συνταξιοδοτηθεί θα αποχωρήσει από τον «πράσινο» πάγκο, στον οποίο κάθεται από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του την περίοδο 2014-2015 και συνεχίζει ακμαιότατος.

Έχει δημιουργήσει έναν δυνατό σύλλογο, ανήκει στις μικρομεσαίες ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος, ενώ το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από αρκετά παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, η οποία ως γνωστόν συνεργάζεται με τον Παναθηναϊκό και ομολογουμένως γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Στόχος, λογικά η διάκριση στο τοπικό κύπελλο και στη συνέχεια εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ κατηγορία με ένα καλό πλασάρισμα.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

Στον Ηρακλή τη φετινή περίοδο θα έχουμε δίδυμο στην τεχνική ηγεσία.

Συγκεκριμένα την τύχη της ομάδας θα πάρουν στα χέρια τους δύο έμπειρα, ικανά και κυρίως πολύ καλά παιδιά, γέννημα θρέμμα της ομάδας, οι Γ. Ρασσιάς και Κυρ. Στάβερης, προκειμένου μετά από πολλά χρόνια επιστροφής στην Α’ κατηγορία, να την οδηγήσουν στις επιτυχίες.

Βασικός στόχος, εκτός από μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι η παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία και η όσο το δυνατόν, καλύτερη διάκριση στον θεσμό του τοπικού κυπέλλου.

Σίγουρα, τα δύο αυτά παιδιά έχουν δύσκολο έργο. Όμως με την συμπαράσταση της Διοίκησης,των παιδιών της ομάδας και τον κόσμο της περιοχής, έχουν τη δυνατότητα να τα καταφέρουν! 

Α.Ο. Ερύσσου

Ο Κώστας Κουγιανός ανήκει από την περυσινή περίοδο στην ομάδα της Βόρειας Κεφαλονιάς και συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο «τιμόνι» της.

Ο Κώστας, ένα από τα καλύτερα παιδιά του τοπικού ποδοσφαίρου και πολύ καλός προπονητής, έχει δημιουργήσει ένα σύνολο με νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, τις οποίες καθοδηγεί και πέρυσι έγραψε ιστορία, κερδίζοντας το πρωτάθλημα Κ-12 των υποδομών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.!

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, που συμμετέχει στην Α’ κατηγορία και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, η παραμονή στην κατηγορία, ενώ στην άλλη διοργάνωση του κυπέλλου μια καλή παρουσία και απόκτηση εμπειριών που θα χρειαστούν στην απαιτητική «μεγάλη» κατηγορία σε λίγο καιρό.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

Και εδώ, όπως παραπάνω, από την ημέρα της ιδρύσεως του ο Εθνοφρουρός προχωράει με τον ίδιο προπονητή, την ψυχή της ομάδας, που τα κάνει όλα τον Ιωσήφ Δρακάτο.

Είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά από την ίδρυση και η συμμετοχή της ομάδας αποτελεί ιστορική συγκυρία, μιας και θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τα προβλήματα ήταν αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, αφού η έλλειψη μικρών δεν την άφηνε να αγωνίζεται πλήρης, με αποτέλεσμα να δέχεται βαριές ήττες και να μην μπορεί να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα.

Φέτος ο στόχος είναι να χαρούν όλη τη συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία, με «γεμάτη» ομάδα και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

Στον Αστέρα Ληξουρίου που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο μας, το «κλειδί» της δημιουργίας μια ομάδας που θα πρωταγωνιστεί στη συνέχεια, στο ποδόσφαιρο μας δόθηκε σε έναν νέο Ληξουριώτη προπονητή, άγνωστο για πολλούς στο ευρύ κοινό, όμως ένας εξαιρετικός άνθρωπος και καλός προπονητής, ο Μάκης Συνοδινός.

Στόχος για φέτος, μετά την επιστροφή, η δημιουργία μιας ομάδας με βάσεις για το μέλλον.

Βασικός όμως, η παραμονή στην κατηγορία και η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στο τοπικό κύπελλο, σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο.

Το Sportsthea εύχεται στους 12 παραπάνω προπονητές μας καλή Επιτυχία στο έργο τους με υγεία και πάνω από όλα να εξελιχθούν όλα ομαλά, κάτι που πέρυσι δεν έγινε λόγω covid και την διακοπή κυπέλλου - πρωταθλήματος!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου