Κυριακή, Οκτωβρίου 3

Τα φιλικά της Κυριακής: Ισοπαλία για Εικοσιμία - Πρόννους στη Σκάλα... Νίκη για τον Παλληξουριακό 2-1 τη Σάμη στον Καραβόμυλο

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  2-2

Σε ένα δυνατό φιλικό και τις δυο ομάδες να μετρούν τις δυνάμεις τους, μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του τοπικού κυπέλλου, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, οι Πρόννοι φιλοξένησαν την Εικοσιμία.

Ήταν το τρίτο φιλικό για τους φιλοξενούμενους (1-1 με Παλληξουριακό στο Ληξούρι - νίκη 1-0 τον Αστέρα στο Δ.Α.Κ.), ενώ για τους γηπεδούχους το δεύτερο στη φετινή σεζόν.

Σίγουρα οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, αλλά και γενικότερα για την πρόοδο των ομάδων μένοντας αρκετά ευχαριστημένοι μόνο από την εικόνα του β' 45λεπτου, μετά από μια περίοδο σκληρής προετοιμασίας.

Το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που θα τους ενδιέφερε, αφού χρησιμοποίησαν διάφορα συστήματα και αρκετές αλλαγές.

Επίσης Πρόννοι – Εικοσιμία, θεωρείτε ότι και φέτος θα είναι από τους πρωταγωνιστές των τοπικών διοργανώσεων!

Απλά για την ιστορία το παιχνίδι της Σκάλας, ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή με τελικό σκορ 2-2 (;)!

Τα γκολ

Οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 με κοντινή κεφαλιά του Λ. Καμπανού, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια.

Οι Πρόννοι θα ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1 με κοντινή προβολή, μέσα από την περιοχή και δεξιά του Χασάι σε σύγχυση στην περιοχή της Εικοσιμίας. 
Το 2-1 για τους γηπεδούχους θα έρθει από αυτογκόλ, μετά από κόντρες στην άμυνα της Εικοσιμίας

Το τελικό 2-2 θα πετύχει ο Ντ. Ντουκάι με συρτό σουτ, ύστερα από κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο από τον Τανουσάι και αλλαγή της μπάλας με τον Ε. Καμπανό.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Αλ., Γεωργόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Χελάι Α., Κουρκουμέλης Σπ., Ζαπάντης Κ., Κόμητας, Κωνσταντόπουλος, Τσοκαναρίδης Αλ., Χασάι.

Έπαιξαν και οι: Ρραπάι, Ντούκας, Κουρκουμέλης Κυρ., Αναγνώστης, Κουτροκόης, Κατσιλίδης, Τσονακαρίδης Αρ., Ζαπάντης Εμ., Θωμάι.

Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Μάστορας, Μπουγάς, Ντουκάι, Αραβαντινός, Αποστολάτος, Φουρνιέ, Τανουσάι, Βειζάι, Καμπανός, Μουρελάτος.  

Έπαιξαν και οι: Μαυρίδης, Πίρα, Πρέντζας Θ., Μάρκου, Κούρτι Ντ., Χαραλαμπέλης, Μπούσι, Μινέτος Γ., Ντουκάι Ντ.

Σ.Σ. Για το σκορ υπάρχουν αμφισβητήσεις για το αν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2 ή 1-2 για τους φιλοξενούμενους, αφού οι τελευταίοι, κάνουν λόγο για ένα τέρμα το οποίο ακυρώθηκε σαν οφσάιντ!!!!

                      

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-2

Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, ήταν η σειρά της Σάμης να παίξει το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο τον δυνατό Παλληξουριακό.

Β. Μιχαλάτος - Ηλ. Ζερβός είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την κατάσταση ομάδων και  ποδοσφαιριστών τους, μία εβδομάδα πριν από την πρώτη επίσημη συμμετοχή τους στην διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου για τον Παλληξουριακό και λίγο αργότερα για τη Σάμη, αφού την 1η αγωνιστική η τελευταία έχει ρεπό!

Σίγουρα έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και είδαν τα προβλήματα, τα οποία θα προσπαθήσουν να διορθώσουν στις λίγες ακόμη προπονήσεις που έμειναν μέχρι την πρεμιέρα.

Τη νίκη, αν και εκτός του ψυχολογικού κομματιού, δεν έχει καμία σημασία, πήραν οι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουριού με σκορ 2-1.

Τα γκολ

Με την έναρξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 με τον Ι. Αμούργη, ο οποίος θα βγει στην πλάτη της άμυνας και απέναντι από τον Παπαδόπουλο με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Ηλ. Ζερβού θα ισοφαρίσει σε 1-1 με πλασέ του Πολλάκη από το σημείο του πέναλτι, μετά την πάσα από αριστερά του Ρεμούντη.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, θα πετύχει το 1-2 με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά το κόρνερ του Λυκούδη από αριστερά και θα χαρίσει τη φιλική νίκη στην ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι, στο πρώτο 45λεπτο, ο Βιτωράτος σε εκτέλεση πέναλτι νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο και θα χάσει την ευκαιρία να πετύχει το 2-0!

Ο ίδιος είχε και ένα δοκάρι.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Καβαλλιεράτος Γ., Πολυχρονάτος Α., Καψογιωργος Δ., Βιτωράτος Κ., Σοφιανός Ν., Δρακουλόγκωνας Β., Ζησιμάτος Μ., Μωραΐτης Ν., Μωραΐτης Κ., Βιτωράτος Δ., Αμούργης Γ.

Έπαιξαν οι: Καβαλλιεράτος Ζ., Παπαδημάτος Γ., Μιχαλάτος Β.

Παλληξουριακός:(Η. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Σιμωτάς, Πολυδωρατος, Μαυροειδής Χαρ., Χατζιάι, Λυκούδης, Συριάτος, Γασπαρής, Ρεμουντης, Κρίστο, Πολλάκης.

Έπαιξαν και οι: Σπυράτος, Μαρούλης, Μουρελάτος Κ., Μαρκάτος Σπ., Κουμπούλης.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου