Σάββατο, Οκτωβρίου 2

Φιλική νίκη για την Εύγερο 3-2 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (Φωτορεπορτάζ)

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, δίνοντας το δεύτερο φιλικό αυτή την περίοδο, αντιμετώπισε την Εύγερο.

Τ. Φωής – Θ. Βουκελάτος είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους και παράλληλα να τους δώσουν την ευκαιρία για ένα μίνι χαλάρωμα από την σκληρή προετοιμασία που συνεχίζεται.

Αγωνιστικά τώρα, το παιχνίδι ήταν μέτριο και τις ομάδες να δείχνουν ανέτοιμες.

Η Εύγερος, στο πρώτο της φιλικό στη σεζόν προηγήθηκε 2-0, αλλά στη συνέχεια ισοφαρίστηκε και τελικά προς το τέλος θα πάρει μια φιλική νίκη ψυχολογίας, με ένα εύστοχο κτύπημα πέναλτι.

Οι «πράσινοι» φάνηκαν κουρασμένοι από την καθημερινή προετοιμασία, σίγουρα βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο τους παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Ληξουρίου (ισοπαλία 2-2) και χρειάζονται ακόμη δουλειά, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και συγκεκριμένα στο τοπικό κύπελλο, που ξεκινούν σε δύο περίπου εβδομάδες, αφού και οι δύο ομάδες την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης έχουν ρεπό στον όμιλο τους.

Το παιχνίδι ήταν διάρκειας 70’ (2Χ35’), ενώ και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές απουσίες.

Ελάχιστη σημασία βέβαια έχει το αποτέλεσμα για τους δύο προπονητές, αφού ο σκοπός τους στο να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες τους πέτυχε, βγάζοντας αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

Για την ιστορία η ομάδα του Θ. Βουκελάτου επικράτησε του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 3-2.

Τα γκολ

05’  1–0 με εύστοχο πλασέ, μέσα από την περιοχή του Τσιαμπάου.

40’  2-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ, μέσα από την περιοχή του Ποιμενίδη.

47’ 2-1 οι «πράσινοι» θα μειώσουν με ένα καταπληκτικό σουτ του Μπεσάι, μέσα από την περιοχή και δεξιά, που θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Καρβούνη.

66’  2-2 με εύκολο κοντινό πλασέ του Noakes, στην παράλληλη πάσα του Μπεσάι από δεξιά.

70’ 3-2 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντ. Κορσιάνου, το οποίο είχε κερδίσει ο Τούρλας και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο σημερινό φιλικό του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Οι συνθέσεις

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καρβούνης, Πολλάκης, Παπαναστασάτος Χρ, Ψάλτης, Μπούκας, Θεοδωρόπουλος, Πάπα, Βαγγελάτος, Κορσιάνος, Τσιαμπάος, Ηλιόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Τούρλας, Ποιμενίδης, Μόκας, Κρούσσος, Ζουρνατζής.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς: (Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Μεμούσι, Σακκάτος, Μαρινάκης, Χαραλαμπόγλου, Τσεκίτσι, Ντεράι, Μπεσάι, Τσόχας, Καλαφάτης Ε., Noakes.

Έπαιξαν και οι: Βανδώρος, Κλωνής.

Παρακάτω ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το σημερινό φιλικό


Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου