Κυριακή, Μαΐου 1

Επιτυχημένη η γιορτή Μπάσκετ του Α.Σ. Κεφαλληνιακού στον Πόρο

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, σήμερα το απόγευμα στον Πόρο, η μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ του Α.Σ. Κεφαλληνιακού.

Ήταν μια ιστορική στιγμή για την τοπική κοινότητα, αφού είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, που δημιουργείται μια τέτοια εκδήλωση και φυσικά όλοι εκεί ήταν υπερήφανοι και το χάρηκαν με το παραπάνω, βάζοντας έτσι στόχους για τη συνέχεια, τη νεολαία και το Μπάσκετ της περιοχής.

Τα τμήματα junior του Α.Σ. Κεφαλληνιακού, έδωσαν έναν αγώνα επίδειξης στο ανοικτό γήπεδο στην πλατεία του Πόρου, παρουσιάζοντας πολύ όμορφο θέαμα, δείγμα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα, ενώ στη συνέχεια συμμετείχαν και σε κάποια διαγωνιστικά παιχνίδια.

Περιττό να πούμε πόσο το χάρηκαν τα πιτσιρίκια. Μόνο από το πλατύ χαμόγελο τους, έδειχναν την χαρά και την ικανοποίηση τους.

Λίγο μετά στο ίδιο γήπεδο οι βετεράνοι Πόρου – Αργοστολίου έδιναν το δικό τους σόου, αγωνιζόμενοι μεταξύ τους σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Μεγάλη ήταν η συμβολή του  Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου καθώς και της τοπικής κοινωνίας δίνοντας τη «δύναμη» στον Α.Σ. Κεφαλληνιακό και τα εκεί τμήματα του, να προσφέρουν στα παιδιά μας μέσα από τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ.

Στην γιορτή του Μπάσκετ τιμήθηκαν ο κ. Π. Κωστίδης προπονητής του Α.Σ. Κεφαλληνιακού και η ομάδα βόλεϊ του Λυκείου Πάστρας για την κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος.

Τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή, ο Βουλευτής του Νομού κ. Παν. Καππάτος, ο αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων κ. Νικ. Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πόρου κ. Οδ. Γαλιατσάτος και ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ κ. Αργ. Γαβριελάτος.

Να συγχαρούμε την ομάδα του Α.Σ. Κεφαλληνιακού για την προσπάθεια της να δώσει κίνητρο στα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ, σε μια περιοχή μάλιστα που υπάρχει δίψα και αγάπη για το άθλημα.

Επίσης όλους όσους συμμετείχαν στην γιορτή, τους διοργανωτές, αλλά και στους χορηγούς οι οποίοι βοήθησαν να διεξαχθεί αυτή η σημαντική γιορτή για τον Πόρο και τα παιδιά του!

Να αναφέρουμε επίσης, τη μεγάλη παρουσία των φίλων του αθλήματος στην περιοχή, οι οποίοι γέμισαν τον χώρο της πλατείας και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών, αλλά και των βετεράνων της περιοχής!

Ιδιαίτερο χρώμα πρόσφερε στην γιορτή η παρουσία της μασκότ της ομάδας με τον καταπληκτικό Ερωτόκριτο να κάνει τα… δικά του!

Τέλος, η πολύ όμορφη εκδήλωση έκλεισε με ένα κέρασμα των παρευρισκομένων από τους διοργανωτές.

Αργότερα πλούσια φωτορεπορτάζ από τη σημερινή γιορτή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου