Δευτέρα, Μαΐου 1

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για άτομα με αναπηρία, το GreekParaOpen 2023 (Φωτορεπορτάζ)

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης" με το πρόγραμμα της 3ης ημέρας, το 2ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για άτομα με αναπηρία, το GreekParaOpen 2023 όπως ονομάζεται και την τελετή λήξης του, ενώ ακολούθησε και ένα πάρτι για τους αθλητές που συμμετείχαν.

Και η 3η ημέρα κύλησε ομαλά, όλα πήγαν καλά και πλέον μια μεγάλη διοργάνωση για το νησί μας πέρασε στην ιστορία και μάλιστα επιτυχημένα.

Παρακολουθήσαμε σπουδαίους αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης, από  σημαντικούς αθλητές  με αναπηρία, μέσα από τους οποίους στέλνουν το δικό τους μήνυμα ότι, αν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να γίνουν.

Να θυμίσουμε ότι το 2ο Διεθνές τουρνουά ήταν μια συνδιοργάνωση από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, την Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς Ιθάκης, τον Δήμο Αργοστολίου και τον ΑΣΕΑ Κεφαλονιά – Ιθάκη.

Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 20 χώρες και συγκεκριμένα, την Αυστραλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, το Ισραήλ, την Ιταλία, την Ουκρανία (πρώτη συμμετοχή σε τουρνουά από την έναρξη του πολέμου στη χώρα), τη Τσεχία, την Κύπρο, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, το Καζακστάν, την Κορέα, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία και την Ουρουγουάη.

Η Ελλάδα συμμετείχε με μία ομάδα 9 αθλητών.

Όπως προαναφέραμε η διοργάνωση έκλεισε με έναν λαμπρό τρόπο, όπως άλλωστε άξιζε στους αθλητές τις απονομές και το πάρτι των αθλητών.

Συγκεκριμένα έγιναν οι απονομές των αθλητών, αλλά και ειδικές βραβεύσεις στους διοργανωτές, Στ. Τραυλό αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Θεοφ. Μιχαλάτο Δήμαρχο Αργοστολίου, στον εκπρόσωπο των ιχθυοτροφείων  Κεφαλονιάς (από τους βασικούς χορηγούς), όπως και στον Ιάπωνα αθλητή για την εθελοντική προσφορά του.

Τις απονομές πραγματοποίησαν, οι εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλόςο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αλέκος, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά και αντιπρόεδρος του σωματείου ΑΣΕΑ Κεφαλονιά και Ιθάκη Βίκτωρας Ρουχωτάς, οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Νικόλας Φαραντούρης (ΣΥΡΙΖΑ) και Ναπολέων Μαραβέγιας (ΝΔ), ο παιδίατρος και καλλιτέχνης Ευάγγελος Ευαγγελάτος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων Νίκος Φωκάς που και σήμερα μέλη του συλλόγου βοήθησαν στην Τελετή Λήξης και ο διαιτητής Ζαφείρης Πορφύρης.

Ακολούθησε το πάρτι με τον Μάκη Πετράτο και τις "Μαύρες γάτες", όπου όλοι μαζί διασκέδασαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 3ο Διεθνές τουρνουά!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή ημέρα






















































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου