Τρίτη, Φεβρουαρίου 12

ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΥΡΙΟ

Με τους επαναληπτικούς αγώνες της Α΄Φάσης 3ης σειράς (προημιτελικοί) συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση στο νησί. Αυτή την φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
Το ενδιαφέρον θα λέγαμε στρέφεται στις Κεραμειές και στον αγώνα Εικοσιμίας-Φωκάτων, κυρίως λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2, αλλά και της φετινής δυναμικής της φιλοξενούμενης ομάδας.
Στον άλλον αγώνα μεταξύ Παγκεφαλληνιακού-Προόδου Ιθάκης (2-0) μόνο μια μεγάλη έκπληξη θα αφήσει εκτός ημιτελικών την γηπεδούχο ομάδα.
Ένα μεγάλο κίνητρο για τους φιλοξενούμενους θα είναι το γεγονός της διεξαγωγής του τελικού στο Βαθύ στον οποίο θα είναι ""οικοδεσπότες"" και δε θέλουν να απουσιάζουν από αυτή τη μεγάλη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου. Βέβαια κάτι που άργησαν να συνειδητοποιήσουν και πολύ φοβάμαι ότι το όνειρο αυτής της συμμετοχής μάλλον έχει χαθεί.
Τα παιχνίδια Διλινάτων-Α.Ε.Κ. (0-6) και Ηρακλή Πρόννων-Α.Ο.Κ.Ι. (0-4), κρίνονται ως τυπική διαδικασία αφού τα σκορ των πρώτων αγώνων δεν αφήνουν περιθώρια οποιασδήποτε ανατροπής.
Ας δούμε πιο αναλυτικά τα παιχνίδια
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ



(2-0)






ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΑΓΚΕ...... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ
Την Τετάρτη το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 11:30 ανοίγει η αυλαία της Α΄φάσης 3ης σειράς των επαναλλειπτικών αγώνων του τοπικού Κυπέλλου με τον ενδιαφέροντα αγώνα μεταξύ Παγκεφαλληνιακού-Προόδου Ιθάκης.
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα 2-0 για τους γηπεδούχους δίνει στην ομάδα του Νίκου Βουτσινά σαφή πλεονέκτημα για την πρόκριση στα ημιτελικά.
Από την άλλη η ομάδα της Ιθάκης θα κατέβει να πολεμήσει και να διεκδικήσει την πρόκριση εξαντλώντας κάθε πιθανότητα που της έχει μείνει. Θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ μεταφέροντας το άγχος στους γηπεδούχους και από εκεί και πέρα όλα μπορούν να συμβούν. 
Προβλήματα για τον Ν. Βουτσινά δεν υπάρχουν ενώ από την Πρόοδο θα απουσιάσουν ο τραυματίας Τ. Τσιντήλας, ο Δευτεραίος που είναι εκτός νησιού, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Δόριζα, εν τω μεταξεί επιστρέφουν οι Τσίρος (με την ευκαιρία να του ευχηθούμε να του ζήσει το νεογέννητο κοριτσάκι του), Αρταβάνης, Μωραίτης και Πατσαλιάς.
Φαβορί πρόκρισης: θεωρούμε ότι ο Πάγκε εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση.
Αποτέλεσμα 1ου αγώνα: Νίκη με σκορ 2-0 του Πάγκε στο Βαθύ.
Διαιτητής ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. Και Κωστόπουλο Σερ.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 

(2-2)








ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ...... ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
Στο πιο αμφίρροπο ίσως παιχνίδι της αγωνιστικής το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 3 μ.μ. στις Κεραμειές Εικοσιμία και Φωκάτα θα κλείσουν οριστικά τους "λογαριασμούς" που έχουν αφήσει ανοικτούς από τον πρώτο αγώνα που είχε ολοκληρωθεί χωρίς νικητή και με σκορ 2-2.
Το φαβορί αναμφισβήτητα είναι η Εικοσιμία, άλλωστε πιο ποιοτική ομάδα διαθέτει αλλά και μια κατηγορία χωρίζει μεταξύ τους τις δυο ομάδες.
Όμως αν οι γηπεδούχοι αγωνιστούν όπως και στον πρώτο αγώνα σίγουρα θα έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστιο πρόβλημα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι τα Φωκάτα. Άλλωστε για αυτούς μια πρόκριση στα ημιτελικά θα είναι τεράστια επιτυχία, θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία τους και πολύ περισσότερο αφού δεν έχουν να χάσουν και κάτι μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς άγχος για το καλύτερο, με αποτέλεσμα να γίνονται πολύ επικίνδυνα. Επομένως θα είναι μεγάλο λάθος για την Εικοσιμία να τα υποτιμήσει.
Προβλήματα για τους δυο προπονητές δεν υπάρχουν ιδιαίτερα, εκτός του Αντ. Κορσιάνου για τους γηπεδούχους, ο οποίος αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Κατά τα άλλα και οι δυο είναι προετοιμασμένοι να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στα ημιτελικά.
Φαβορί πρόκρισης: Σαν πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα η Εικοσιμία αναμένεται να πάρει την πρόκριση και να μην πέσει "θύμα" έκπληξης!!
Αποτέλεσμα 1ου αγώνα: Ισόπαλο με σκορ 2-2.
Διαιτητής ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα Παν. και Μουζακίτη Βασ..
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο.Κ.Ι.



(4-0)




ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ 
ΤΟΥ Ο Α.Ο.Κ.Ι. 
Ένα παιχνίδι με γνωστή την ομάδα (Α.Ο.Κ.Ι.) που προκρίνεται στα ημιτελικά  θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα στα Τζανάτα όπου ο εντυπωσιακός τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Ηρακλής Πρόννων φιλοξενεί τον τρίτο του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας Α.Ο.Κ.Ι.
Ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου στον πρώτο αγώνα δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο αισιοδοξίας στους γηπεδούχους που απλά θέλουν να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο.
Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν. 
Ο Γ. Τόγιας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του και η ενδεκάδα του αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές σε σύγκριση με τους αγώνες του πρωταθλήματος, ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές του να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ευρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα εν όψει της δύσκολης συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας.
Φαβορί πρόκρισης: Ούτε λόγος να γίνεται. Ο Α.Ο.Κ.Ι. απλά πάει από υποχρέωση για το παιχνίδι στα Τζανάτα αφού η πρόκριση έχει κριθεί από τον πρώτο αγώνα στο Αργοστόλι.
Αποτέλεσμα 1ου αγώνα: Εύκολη νίκη με σκορ 4-0 του Α.Ο.Κ.Ι..
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ελ. και Γρουζή Ευαγγ..
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ



(6-0)




ΤΥΠΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Τέλος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την ίδια ώρα σε άλλο ένα τυπικής διαδικασίας παιχνίδι η Α.Ε.Κ. φιλοξενείται από τα Διλινάτα (τυπικά γηπεδούχα) που δεν αντιμετωπίζει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με την πρόκρισης της αφού για αυτό είχε φροντίσει από τον πρώτο αγώνα όπου είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό σκορ των 6-0.
Έτσι οι δυο προπονητές Τ. Φωής και Σπ. Παπαδάτος βλέπουν το παιχνίδι περισσότερο σαν μια καλή προπόνηση και αναμένεται να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος.
Φαβορί πρόκρισης:Τυπικής διαδικασίας παιχνίδι για την Α.Ε.Κ. που είναι στα ημιτελικά από το πρώτο παιχνίδι.
Αποτέλεσμα 1ου αγώνα: Νίκη πρόκρισης για την Α.Ε.Κ. με σκορ 6-0.
Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Κωστόπουλο Σερ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου