Τρίτη, Φεβρουαρίου 12

Νέα δράση της ΕΠΟ για την προώθηση της εκστρατείας «Δικαίωμά Μου! για τους καρκινοπαθείς

Για άλλη μια φορά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία της και την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου, στηρίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τα δικαιώματα των καρκινοπαθών «Δικαίωμα μου!», συνεργαζόμενη με τον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι..

Στο πλαίσιο της εκδηλώσεων του φιλικού με την Ελβετία στις 6 Φεβρουαρίου, όπως έχει συμβεί και σε προηγούμενους αγώνες της Εθνικής Ανδρών, έγινε στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σχετικά με τα δικαιώματα των καρκινοπαθών, καθώς και προβολή του μηνύματος «Μάθε, Ψάξε, Διεκδίκησε έχεις δικαίωμα!»  στις οθόνες του γηπέδου.
Στόχος της εκστρατείας είναι η αναζήτηση, καταγραφή και κωδικοποίηση όλων των δικαιωμάτων των καρκινοπαθών, όπως αυτά απορρέουν από νόμους, εγκυκλίους και ρυθμιστικές διατάξεις, έτσι ώστε ο κάθε καρκινοπαθής να έχει στην διάθεσή του μια αξιόπιστη πηγή έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης, για τη σωστή και αποτελεσματική διεκδίκησή των δικαιωμάτων του.
Τη διοργάνωση της εκστρατείας ενημέρωσης έχει αναλάβει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. με την ευγενική χορηγία του τμήματος Ογκολογίας της φαρμακευτικής εταιρείας NOVARTIS.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα κάνοντας κλικ στοwww.dikaiomamou.anticancerath.gr και να κατεβάσετε τον πλήρη οδηγό με τα δικαιώματα των καρκινοπαθών ή να καλέσετε το σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. στo παρακάτω τηλέφωνο 210-6468222.
Η εκστρατεία «Δικαίωμά μου!» υποστηρίζεται και από το Facebook, με Fan Pagehttp://www.facebook.com/dikaiomamou και ειδικό application που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει κάνοντας κλικ στο https://www.facebook.com/pages/Δικαίωμά-μου/396488173728608?sk=app_227664274016411.
Όλοι μπορούν να στηρίξουν τα δικαιώματα των καρκινοπαθών κάνοντας like στην σελίδα στο facebook και φορώντας την αντίστοιχη κονκάρδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου