Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΗΡΑΚΛΗΣ-Α.Ο.Κ.Ι.)

Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο.Κ.Ι.



0 - 5 

(0-4)





ΣΤΟΥΣ "4" Ο Α.Ο.Κ.Ι. ΣΕ ΤΥΠΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ
Τυπική διαδικασία για το ΑΟΚΙ ο επαναληπτικός αγώνας για τους "8" του κυπέλλου με τον Ηρακλή στα Τζαννάτα. Μετά το 4-0 στο Αργοστόλι, οι «μελανόλευκοι» πέτυχαν άλλη μια εύκολη και ευρεία νίκη με σκορ 5-0 αυτή τη φορά και πλέον αναμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά.
Με πολλές αλλαγές και οι δυο ομάδες, ο κ. Τόγιας για να δοκιμάσει και να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, ο Ηρακλής λόγω έλλειψης ποδοσφαιριστών.
Στα πρώτα 30 λεπτά ο αγώνας κύλησε σε αργό τέμπο και με το βαρύ αγωνιστικό χώρο να μην επιτρέπει στο ΑΟΚΙ να παίξει το ποδόσφαιρο που θα ήθελε. Στο διάστημα αυτό τρεις φορές ο βετεράνος τερματοφύλακας του Ηρακλή Δ. Γρουζής χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ και γεμίσματα των παικτών του ΑΟΚΙ.
Στο 24’ ο Ηρακλής από φάουλ του Γ. Ρασσιά μέσα στην περιοχή και γυριστή κεφαλιά του Διαμαντάτου λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ.

Τελικά ο ΑΟΚΙ άνοιξε το σκορ στο 33’. Μια κάθετη πάσα του Μοντεσάντου βρήκε τον Μπελτσώνια στην κίνηση προς το κέντρο άμυνας του Ηρακλή και αυτός με πλασέ πρόλαβε αμυντικούς και τερματοφύλακα για το 0-1.
Το 0-2 έγινε στο 43’ με αυτογκόλ του Μεταξά, όταν σε δυνατή σέντρα του Μοντεσάντου η μπάλα πέρασε από όλους και ο Πολλάτος μέσα από τη μικρή περιοχή πιεζόμενος δεν τη βρήκε καλά και απέτυχε να σκοράρει. Η μπάλα σηκώθηκε στον αέρα και ο πεσμένος στο έδαφος Μεταξάς προσπαθώντας να τη διώξει με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. 
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε μερικά δυνατά μαρκαρίσματα και κόντρες με αποτέλεσμα κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να τραυματιστούν.

Στο 48’ ο Μπελτσώνιας πέτυχε δεύτερο γκολ όταν σε σέντρα από τα αριστερά της επίθεσης του ΑΟΚΙ πρόλαβε τον προσωπικό του αντίπαλο στο δεύτερο δοκάρι και από πολύ κοντά σημείωσε το 0-3.
Μόλις 5 λεπτά αργότερα και ο Αλ. Πολλάτος έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας στην κίνηση περίπου 10 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ηρακλή και με έξυπνο σουτ είδε την ανοικτή γωνία και σκόραρε για το 0-4 στο 53’.
Ο Ηρακλής από το 68΄ αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Στ. Μανέντη καθώς δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής να τον αντικαταστήσει, ενώ ήδη μερικοί από τους γηπεδούχους αγωνίζονταν με πρόβλημα τραυματισμού.

Χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στον υπόλοιπο αγώνα και με το παιχνίδι να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και αργό ρυθμό, ο ΑΟΚΙ έκανε πέντε τα τέρματά του στο 72’ με τον Αλ. Πολλάτο και πάλι να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από κεφαλιά συμπαίκτη του στην περιοχή και να βρίσκεται μόνος με την εστία του Ηρακλή για το 0-5.
Μία κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Αβάζαρο στο 50’ για τον Κλειτογιάννη του ΑΟΚΙ. 
Εύκολο παιχνίδι για τον διαιτητή και τους βοηθούς του που δεν είχαν πρόβλημα.

Οι συνθέσεις
Ηρακλής Πρόννων:(Γ. Γαβριελάτος), Γρουζής, Μανέντης Τ., Μεταξάς, Ρασσιάς Γ., Σπαθής Ανδρ. (70΄ Βανδώρος Κ.), Καμπίτσης Σπ., Μανέντης Αλ., Καμπίτσης Δημ., Διαμαντάτος, Μηλιαρέσης, Μέργιανος.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ.Τόγιας), Αγκούσι, Παπαναστασάτος, Κλειτογιάννης (65΄ Μπαζάρογλου), Τανουσάι, Αλεξανδράτος, Πολλάτος Αλ., Μοντεσάντος, Χαλιώτης, Μπελτσώνιας, Μολφέτας, Γεωργόπουλος Αγγ. (45΄Πολλάτος Διον.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου