Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ-ΦΩΚΑΤΑ)

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 




3 - 2

(2-2)






ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ...ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ "4" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
ΤΑ ΒΡΗΚΕ "ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ" ΜΕ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές η Εικοσιμία πήρε την πρόκριση δύσκολα απέναντι στα Φωκάτα με σκορ 3-2. 
Οι ομάδες έπαιξαν σαν ίσες προς ίσες και σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε η διαφορά που τις χωρίζει αφού αγωνίζονται σε δυο διαφορετικές κατηγορίες.
Η Εικοσιμία τα βρήκε "μπαστούνια απέναντι στα φιλόδοξα Φωκάτα και παρολίγο να πέσουν "θύμα" έκπληξης.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αφού οι αντίπαλοι τους φάνηκαν να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο αδικαιολόγητα "φοβισμένοι" και αυτό ήταν η μεγαλύτερη αιτία του αποκλεισμού τους.
Έτσι η Εικοσιμία φάνηκε περισσότερο σε αυτό το διάστημα και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ 3-1.
Στην επανάλειψη τα Φωκάτα παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο έβαλαν την μπάλα κάτω και έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο μειώνοντας το σκορ στο τελικό 2-3. Ένα σκορ που μπορεί να μην τους δίνει την πρόκριση όμως κέρδισε τις εντυπώσεις και τον σεβασμό των φιλάθλων.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα η Εικοσιμία θα ανοίξει το σκορ 1-0 στο 23΄ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ντουκάι και σουτ του ίδιου από το ύψος του πέναλτι ύστερα από κάθετη πάσα του Μπούσι.
Νέα κάθετη πάσα του Μπούσι στο 27΄ στον Τσιγαρίδα ο οποίος μπαίνει στην περιοχή αλλά καθυστερεί στο πλασέ με αποτέλεσμα οι αμυντικοί των Φωκάτων να προλάβουν και να διώξουν την μπάλα σε κόρνερ.
Τα Φωκάτα στο 29΄ φέρνουν το παιχνίδι “στα ίσια”.
Ο Γαλιατσάτος εκτελεί κόρνερ από δεξιά, η μπάλα φτάνει στην περιοχή, ο Αντωνίου πιάνει την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στρώνεται στον Σαρλάνη, που με νέα κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα για το 1-1 δίνοντας παράλληλα νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Στο 35΄ ο Τσιγαρίδας μετά από ωραία προσπάθεια πασάρει μέσα στην περιοχή στον Π. Κορσιάνο, ο οποίος με γυριστό αριστερό σουτ πετυχαίνει το 2-1 δίνοντας νέο προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Λίγα μόλις λεπτά πριν τη λήξη του α΄ ημιχρόνου, στο 42΄, σε φάουλ του Μπούσι από αριστερά ο Δίλαλος αποκρούει με γροθιές προσωρινά, στη συνέχεια η μπάλα καταλήγει στον Ντουκάι που με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα για το 3-1.
Ένα σουτ του Κόμητα στο 44΄ για τα Φωκάτα περνάει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Καραίσκο.
Με την Εικοσιμία να προηγείται με σκορ 3-1 των Φωκάτων τελειώνει το α΄ ημίχρονο.
Λιγοστές οι φάσεις για το β΄ ημίχρονο και για τις δύο ομάδες.
Ο Κόμητας στο 53΄ επιχειρεί σουτ που και αυτή την φορά καταλήγει άουτ.
Διαγώνιο σουτ του Αλεξάτου στο 57΄ αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Καραίσκος.
Μακρινό σουτ του Μπούσι στο 67΄ περνάει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δίλαλου.
Τα Φωκάτα μειώνουν στο 84΄ σε 3-2 με φανταστική καρφωτή κεφαλιά του Σαρλάνη ύστερα από το κόρνερ του Γαλιατσάτου από δεξιά και βάζουν "φωτιά" στο παιχνίδι.
Διαγώνια πάσα στο 86΄ του Ντουκάι στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Γαρμπή να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας, η οποία όμως μετά το σουτ του τελευταίου καταλήγει άουτ.
Διαιτητής ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα Παν. και Λογοθέτη Βασ.
Συνθέσεις
Α.Ο. Εικοσιμία:(Δ.Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης (72΄ Βολτέρας), Τσιγαρίδας, Μινέτος Ι., Ντουκάι Ντετάρ, Γαρμπής, Μπούσι, Κορσιάνος Π. (77΄ Κορσιάνος Αντ.), Κονόμι, Κουλάκης.
Α.Ο. Φωκάτα:(Μιχ. Αθηναίος), Δίλαλος Γερ., Αυγουστάτος (46΄ Σέρρας Μιλτ.), Μάστορας, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Σαρλάνης, Ντουκάι Αλμπιον, Κόμητας Σπ., Σταμένης (82΄ Ρικάι), Γαλιατσάτος Σπ., Αλεξάτος.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ
Και ενώ διεξαγόταν ο παραπάνω αγώνας την ίδια ώρα δυο ποδοσφαιριστές έγιναν μπαμπάδες.
Ο Ιάκωβος Κουρκουμέλης των Φωκάτων και ο Σπύρος Αποστολάτος από τη Εικοσιμία
Έφεραν οι σύζυγοι τους στον κόσμο από ένα υγιέστατο και χαριτωμένο κοριτσάκι.
Επίσης πριν λίγες μέρες μπαμπάς έγινε και ο ποδοσφαιριστής των Φωκάτων Σπύρος Σαρλάνης του οποίου η σύζυγος του, του χάρισε ένα πανέμορφο αγοράκι.
Το sportsthea εύχεται στους ευτυχισμένους γονείς να τους ζήσουν τα μωράκια τους και να είναι γερά και δυνατά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου