Σάββατο, Φεβρουαρίου 9

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΛΛΗΞ/ΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΟΣ)

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 3-0

  









ΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 4ΑΔΑ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Ρεπορτάζ:Χάρης Πρεντάνος
Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ ο Παλληξουριακός επικράτησε της Προόδου στο Αργοστόλι με 3-0 σε ένα καλό παιχνίδι.
Στο 15' ύστερα από κόρνερ του Λυκούδη ο Βολίνσκι με δυνατό πλασέ στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ για τον Παλληξουριακό.
Στο 25' η φάση που ίσως έκρινε τον αγώνα για την Πρόοδο. Ο Qorraj ύστερα από αντεπίθεση της Προόδου βρίσκεται τετ-α-τετ με τον πρωτοεμφανιζόμενο τερματοφύλακα του Παλληξουριακού σήμερα Σαμούρη, με τον τελευταίο, να αποκρούει με το πόδι σωτήρια για την ομάδα του, αποφεύγοντας έτσι το 0-1. 
Στο 35' ο Λυκούδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια ξεγελάει τον τερματοφύλακα  και κάνει το 1-0 το οποίο ήταν και σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο καλύτερος ο Παλληξουριακός πετυχαίνει το 2-0 με αριστερό δυνατό βολέ του Μαυροειδή στο γάμα της εστίας του Τσιντηλά στο 67'.
Το τελευταίο εικοσάλεπτο άνηκε στην ομάδα του Ληξουρίου η οποία κυκλοφορούσε πιο άνετα την μπάλα και κατάφερε στο 75', ύστερα από εναλλαγή 4 πάσεων,  να βγάλει μόνο του  τον αρχηγό Καμινάρη με τον τερματοφύλακα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 με πλασέ σφραγίζοντας έτσι την νίκη.
Τα τελευταία λεπτά 2-3 παίκτες της Προόδου έπαιζαν πραγματικά με αυτοθυσία αφού ήταν εμφανές ότι ήταν τραυματισμένοι.
Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και θα δικαιούταν κάτι καλύτερο αν στην μοναδική ευκαιρία τους έβρισκαν δίχτυα. 
Αρκετά καλή η διαιτησία του κ. Γρουζή και των βοηθών του.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:Σαμούρης, Αραβαντινός (Μαρκάτος Σπ.), Λυκούδης, Γαβαλάς (Κοζομπόλης), Καμινάρης, Μαυροειδής, Ζερβός, Παπαδάτος (Πρεντάνος Χ.), Λαδάς, Φαρακλός, Βολίνσκι. 
ΠΡΟΟΔΟΣ:Τσιντηλάς, Κωστόπουλος, Δόριζας, (Ραυτοπουλος) Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλασσόπουλος, Τσιντηλάς (Βρετός), Qorraj, Τσάμης, Χάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου