Σάββατο, Φεβρουαρίου 9

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΔΙΛΙΝΑΤΑ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ)

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ 2-0













ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ
ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ
Σήμερα 09/02/2012 το πρωί διεξήχθη στο ΔΑΚ Αργοστολίου ο αγώνας πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Α.Ο ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ και ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑ ΙΘΑΚΗΣ. 
dil1.JPG
Οι καιρικές συνθήκες ήταν πάρα πολύ κακές λόγο της συνεχόμενης βροχόπτωσης κάνοντας τον αγωνιστικό χώρο   πολύ βαρύ και τις ομάδες να μην μπορούν να παίξουν  ποδόσφαιρο. Γενικά παντός οι ομάδες προσπάθησαν αρκετά να βάλουν την μπάλα κάτω και να προσφέρουν το κατά δύναμιν θέαμα.   
Στο 14’ για την ομάδα των Διλινάτων θα γίνει η πρώτη σημαντική φάση όταν ο Χαραλαμπόγλου αφού κάνει δύο προσποιήσεις στους αμυντικούς του Οδυσσέα θα βρει χώρο   πραγματοποιώντας ένα δυνατό σουτ το οποίο τελικά καταλήγει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Κουτσουβέλη.
dil4.JPG
Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Οδυσσέα να απειλήσει τα Διλινάτα όταν μετά από πολύ ωραίο διαγώνιο  σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής αναγκάζει τον Μίχο με υπερένταση να διώξει τη μπάλα πλάγια.
Συνεχίζοντας την πίεση ο πολύ καλός και σήμερα Οδυσσέας στο 23’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φατούρου  αναγκάζει τον Μίχο να διώξει και πάλι με υπερένταση την μπάλα.
Στο 33’ ο Τζωρτζάτος Χ. μετά από ωραία κούρσα φτάνει έξω από τη μεγάλη περιοχή, πραγματοποιεί το σουτ με την μπάλα να περνάει ξυστά από το δοκάρι του Κουτσουβέλη.
Συνεχίζοντας τα Διλινάτα να πιέζουν στο 41’ μετά από πολύ καλή σέντρα του Κίριου θα βρει τον  Χαραλαμπόγλου  ο οποίος πηδάει πολύ ψηλά, πιάνει την κεφαλιά με τον Κουτσουβέλη να πραγματοποιεί δύσκολη επέμβαση στην δεξιά γωνία του. 
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με κύριο χαρακτηριστικό  τις λιγοστές φάσεις λόγο, του ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου και το παιχνίδι να είναι αρκετά δυνατό με πολλές μάχες στο κέντρο που δύσκολα οι ομάδες έφταναν στις αντίπαλες εστίες.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έχουμε την πρώτη καλή φάση για την ομάδα των Διλινάτων όταν μετά από ωραία σέντρα σουτ του Τζωρτζάτου Κ. ο Κουτσουβέλης διώχνει δύσκολα και ενώ βρίσκεται ακόμη στο έδαφος  επεμβαίνει σωτήρια και στο σουτ του εντελώς αμαρκάριστου Τζωρτζάτου Σπ. σώζοντας την ομάδα του.
dil.JPGΣτο 51’ μετά από μοιραίο λάθος του Renato ο οποίος δεν καθάρισε έγκαιρα τη φάση  ο Κ. Τσάκος κάνει μια κούρσα του κλέβει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά μπαίνει στην μεγάλη περιοχή μόνος σπάει την μπάλα στο πέναλτι όπου ο επερχόμενος  Γ. Αναλυτής πλασάρει ανενόχλητος πετυχαίνοντας το 1-0 για την ομάδα των Διλινάτων.
Στο 56’ ο Κ. Τσάκος μπαίνει στην περιοχή με τον Κουτσουβέλη να πραγματοποιεί  έξοδο αλλά στην προσπάθειά του να πιάσει την μπάλα ανατρέπει τον πρώτο με τον διαιτητή να υποδεικνύει αμέσως το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Τζωρτζάτος Κ. εύστοχα με το σκορ να γίνετε 2-0, βάζοντας έτσι τέλος στις ελπίδες των Θιακών για κάποιο θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι.  
Στο 65' ο Κίριο θα βρεθεί τετατέτ με τον Ζ. Κουτσουβέλη αλλά τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί και διώχνουν την μπάλα σε κόρνερ.   
Στο 85΄ο Lila θα κόψει την μπάλα σε θέση για γκολ χωρίς ωστόσο να βρεθεί συμπαίκτης του εκεί με αποτέλεσμα οι αμυντικοί των Διλινάτων να διώξουν την μπάλα κόρνερ.
Τέλος στο 88' ένα φάουλ του Αναλυτή αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.             
Διλινάτα (Τάκης Φωής): Μίχος, Κύριο (68' Φιοράτος), Θεοδ., Αναλυτής, Χαραλαμπόγλου, Κων., Τζωρτζάτος, Μύρτο, Τσάκος, Σκριβάνος (80' Μίσκα), Γεωργ. Αναλυτής, Χρ. Τζωρτζάτος, Σπ. Τζωρτζάτος (90' Παρασκευόπουλος).
Οδυσσέας (Κώστας Κουτσουβέλης): Ζησ. Κουτσουβέλης, Φατούρος, Τριτσαρόλης, Μαλιακρίδας, Μαρούλης, Μορφέσης (87' Βασιλόπουλος), Λίλα, Χαϊδεμενάτος, Παν. Κουτσουβέλης, Προσαλέντης, Ρενάτο (77' Νουτσάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου