Κυριακή, Φεβρουαρίου 3

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΣΑΜΗ-ΟΜΑΛΑ)

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 2-0
  










"ΕΔΕΣΕ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Η ΣΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με λίγες φάσεις και όχι καλό θέαμα η Σάμη πήρε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη από τα Ομαλά με σκορ 2-0.
Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και η νίκη τους είναι δίκαιη.
Έτσι έφτασαν στους 11 βαθμούς, ανέβηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Α΄κατηγορία.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έπεσαν κατά μια θέση, αλλά αν εξελιχθούν φυσιολογικά τα πράγματα δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα με την παραμονηή τους και αυτοί.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα η Σάμη θα ανοίξει το σκορ.
Συγκεκριμένα στο 15' ο Σταμούλης με σέντρα από δεξιά βρίσκει τον Αραβαντινό στο β' δοκάρι. Ο τελευταίος γυρίζει την μπάλα με το κεφάλι στον αμαρκάριστο Αρ. Αμούργη ο οποίος δεν δυσκολεύεται να την στείλει στα δίχτυα για το 1-0.
Ο Φιλιππάτος στο 17' θα κρατήσει με εντυπωσιακή απόκρουση το 1-0 για την ομάδα του στην κεφαλιά του Μηλιαρέση ύστερα από το κόρνερ του Γκαζάρ.
Καλή αυκαιρία θα χαθεί για τα Ομαλά στο 21' όταν στο φάουλ του Γκαζάρ ο Καλογηράτος μόνος μέσα στην περιοχή δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει άουτ.
Με αυτές τις λίγες φάσεις και το σκορ στο 1-0 για την Σάμη ολοκληρώνεται το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο β΄ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53΄ένας ωραίος συνδυασμός από πλευράς Σάμης καταλήγει σε σουτ του Άννινου Χωραφά το οποίο θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αρτούρ.
Στο 60' φάουλ από δεξιά του Μετάϊ ο Φραγκιάς δεν εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του Φιλιππάτου το σουτ του οποίου καταλήγει ψηλά άουτ.
Ένα λάθος διώξιμο στο 78' του Αρτούρ, που θα δώσει την μπάλα στον Άννινο-Χωραφά, αυτός πασάρει στον Καππάτο με το ωραίο πλασέ του τελευταίου να καταλήγει στα δίχτυα των φιλοξενομένων και το σκορ στο 2-0
Τέλος στο 90+2 η Σάμη στέκεται άτυχη αφού το δυνατό σουτ του Ζησιμάτου καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αρτούρ και περνάει άουτ.
Διαιτητής ο κ. Δημ. Τριάντος με βοηθούς τους κ.κ. Γρουζής Ευαγγ. και Γιαννοπούλου Κ.
Οι συνθέσεις:
Σάμη:(Θ) Βουκελάτος, Φιλιππάτος, Τουλάτος (90' Δευτεραίος),Βιτωράτος Κ. (42' λ.τ. Ζησιμάτος), Μεσοροπιάν, Αυγερινός, Άννινος-Χωραφάς, Αραβαντινός (68' Χειμώνας), Δευτεραίος Γ., Καππάτος, Σταμούλης, Αμούργης Αρ..
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης, Γκαζάρ Διον., Τσακαρισιάνος, Μηλιαρέσης, Καλογηράτος (72' Βαλλιανάτος), Γκαζάρ Κ. (46' Μεταξάς), Μπελτσώνιας, Καπετάνιος, Μετάϊ, Φραγκιάς (68' Παγουλάτος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου