Παρασκευή, Φεβρουαρίου 1

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PRE GAME 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΦΩΚΑΤΩΝ-ΑΝΩΓΗΣ ΤΑ "ΒΛΕΜΑΤΑ" ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΟΜΗ Η 1η ΚΑΙ 4η ΘΕΣΗ
Το πιο σημαντικό παιχνίδι μεταξύ Φωκάτων και Ανωγής για την 11η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας διεξάγεται την Κυριακή στις 3 μ.μ. στις Κεραμειές. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά σχετικά με την κατάταξη των ομάδων στα playoffs.
Τα πρωτοπόρα Φωκάτα
Τα Φωκάτα με μια νίκη βάζουν γερά "θεμέλια" για την κατάκτηση της 1ης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αποκτώντας συγχρόνως και το απόλυτο πλεονέκτημα στα playoffs.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος τα φαβορί είναι τόσο οι Πρόννοι στα Μακρυώτικα με την Έρυσσο όσο και το Πυργί απέναντι στον Ηρακλή στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα διαιτητές και βοηθοί της 11ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Κυριακή 3-2-13 ώρα 12:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ
ΓΕΩΡΓ.
Λογοθέτης Βασ.
Κωστόπουλος Σερ.
2.
Κυριακή 3-2-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
ΑΒΑΖΑΡΟΣ
ΧΡΗΣΤ.
Καλαφάτης Δημ.
Λογοθέτης Βασ. 
3.
Κυριακή 3-2-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Ο, ΠΡΟΝΝΟΙ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΓΓ.
Μουζακίτης Βασ.
Λυμπερόπουλος Θ.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ










ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ PLAYOFFS
Με το παιχνίδι Παπυργιακού-Ηρακλή την Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 12:30 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας.
Ο Παπυργιακός μετά την βαριά ήττα 4-1 από τα Φωκάτα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου πριν δυο αγωνιστικές και το ρεπό της προηγούμενης θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και προπάντων στις καλές του εμφανίσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Ηρακλής Πρόννων που μάλιστα προέρχεται από την μεγάλη έκπληξη και νίκη με σκορ 2-1 επί του Α.Ο. Πρόννων.
Οι γηπεδούχοι με τη συμπλήρωση δέκα αγωνιστικών βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μια θέση που θέλουν να κρατήσουν και με κάποιες προϋποθέσεις να ανέβουν ακόμη ψηλότερα στη συνέχεια. Από την άλλη ο Ηρακλής κάτω από φυσιολογικά αποτελέσματα στη συνέχεια φαίνεται ότι έχει πετύχει το στόχο του που δεν είναι άλλος από την παραμονή του στην Β' κατηγορία κάτι που σίγουρα αποτελεί επιτυχία για τους ανθρώπους του Ηρακλή κάτω από τις συνθήκες που πραγματοποιήθηκε. Προβλήματα για τους δυο προπονητές δεν υπάρχουν, αν εξαιρέσει κανείς την απουσία από πλευράς γηπεδούχων του τιμωρημένου Στρακάτου, που προετοιμάζουν τις ομάδες τους για το καλύτερο. 
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Νίκη για τον Παπυργιακό στα Τζανάτα με σκορ 2-0. 
Φαβορί: Οι Πυργισιάνοι είναι το φαβορί για τη νίκη και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να την κατακτήσουν.
Διαιτητής: Ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Λογοθέτη Βασ. και Κωστόπουλο Σερ. 
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ











"ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ  1η ΚΑΙ 4η ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ
Με ένα μεγάλο παιχνίδι συνεχίζεται η αγωνιστική την ίδια μέρα στις 3 μ.μ. στις Κεραμειές όπου τα Φωκάτα σε εντυπωσιακή άνοδο τελευταία φιλοξενούν την Ανωγή σε ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να διαμορφώσει ακόμη και την τελική κατάταξη των ομάδων της Β' κατηγορίας. Και για να γίνουμε σαφείς τα Φωκάτα αν επικρατήσουν σε αυτόν τον αγώνα στα επόμενα δυο μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (έχουν να κάνουν και το ρεπό τους) δε χάνουν με τίποτε την πρωτιά αφού θα φιλοξενήσουν εντός έδρας τις πιο αδύναμες του ομάδες του πρωταθλήματος σε παιχνίδια που το πιο πιθανό είναι να μην έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις αντιπάλους του. 
Όσον αφορά την Ληξουριώτικη ομάδα με νίκη παραμένει σε τροχιά 4αδας αν και στις υπόλοιπες αγωνιστικές  έχει να αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους και όπως φαίνεται θα γίνει μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική με τον Πυλαριακό για την 4η θέση. Αυτή την στιγμή η βαθμολογική διαφορά μεταξύ Ανωγής-Πυλαριακού ευρίσκεται στον +1 βαθμό για την πρώτη.
Τα παραπάνω μας δίνουν την αίσθηση ότι θα παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι με τις ομάδες πανέτοιμες να διεκδικήσουν τη νίκη. Πάντως η ισοπαλία θα είναι το χειρότερο αποτέλεσμα και για τις δυο αφού αν οι Πρόννοι πάνε με νίκες μέχρι το τέλος χάνεται η 1η θέση για τους γηπεδούχους, ενώ και για τους φιλοξενούμενους με δεδομένο το ρεπό τους την επόμενη αγωνιστική κινδυνεύουν να μείνουν εκτός playoffs.
Μικροπροβλήματα τραυματισμών και την απουσία του τιμωρημένου Σπ. Γαλιατσάτου έχει να αντιμετωπίσει ο Μιχ. Αθηναίος ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γ. Αυγουστάτου. Από την άλλη και ο Γ. Μαλλιώρης δε θα έχει στη διάθεση του το καλύτερο του "όπλο" τον Ηλία Αντωνάτο που είναι τιμωρημένος.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Εύκολο πέρασμα 4-0 για τα Φωκάτα από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Φαβορί: Δύσκολο παιχνίδι και ακόμη πιο δύσκολη η πρόβλεψη. Ένα προβάδισμα σίγουρα το έχουν οι γηπεδούχοι.
Διαιτητής: Ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Καλαφάτη Δημ. και Λογοθέτη Βασ.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ







ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΥΣΣΟ
Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, οι Πρόννοι, και την υποχώρηση τους από την 1η στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά μάλιστα 4 βαθμών από τα Φωκάτα ψάχνουν να βρουν το "γιατρικό" που θα τους επαναφέρει στις επιτυχίες. 
Μια τέτοια ευκαιρία τους παρουσιάζεται την Κυριακή το απόγευμα όπου στις 3 μ.μ. στα Μακρυώτικα φιλοξενούνται από την ουραγό της Β' κατηγορίας ομάδα της Ερύσσου και δεν μπορεί να σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης που θα τους κρατήσει σε απόσταση ελέγχου των Φωκάτων.
Από την άλλη η Έρυσσος με 
λιγοστές πια ελπίδες παραμονής στην κατηγορία θα παίξει με στόχο τη νίκη ελπίζοντας σε κάποιο θαύμα στη συνέχεια μπας και γλιτώσει τη παραμονή τους.
Για τον Γ. Κουρκουμέλη τα προβλήματα είναι ο Ηλ. Καρδάρας και ο Σπ. Κουρκουμέλης που είναι τιμωρημένοι. Στα ευχάριστα η επιστροφή του έμπειρου αρχηγού της ομάδας μετά από τρεις αγωνιστικές Δ. Λιναρδάτου. Ο προπονητής των γηπεδούχων Γ. Βρυώνης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Νίκη 3-0 για τους Πρόννους στα Τζανάτα.
Φαβορί: Αν δεν "αυτοκτονήσουν" και πάλι οι Πρόννοι δεν αναμένεται να έχουν πρόβλημα στα Μακρυώτικα.
Διαιτητής: Ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Μουζακίτη Βασ. και Λυμπερόπουλο Θοδ.
Η βαθμολογία
(Σε 10 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
20
28 - 10
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
16
18 - 08 
3.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
14
18 - 13
4.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
13
17 - 18
5.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
12
13 - 17
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
08
08 - 12
7.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
01
04 - 28
           * Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
Η επόμενη αγωνιστική (12η) 9/10/-2-2013
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - ΠΟΟΚΑΠ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου