Παρασκευή, Φεβρουαρίου 8

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PRE GAME 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΝΝΩΝ-ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΤΑ "ΒΛΕΜΑΤΑ" ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η 2η ΘΕΣΗ

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας διεξάγεται την Κυριακή στις 3 μ.μ. στα Τζανάτα. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει οριστικά την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Μια θέση που δίνει πλεονέκτημα στα playoffs.
Τα πρωτοπόρα Φωκάτα
Το πιο σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στα Τζανάτα όπου αν επικρατήσουν οι Πρόννοι οριστικά η 2η θέση είναι δική τους. Σε αντίθετη περίπτωση και νίκη του Παπυργιακού η κατάσταση μπλέκεται.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος:
Στις Κεραμειές το απόλυτο φαβορί για τη νίκη είναι  τα πρωτοπόρα Φωκάτα  με αντίπαλο την υποβιβασμένη Έρυσσο, ενώ σε αυτό στα Τζανάτα  η κατάσταση είναι αμφίρροπη με τον Πυλαριακό να "καίγεται" για το τρίποντο απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή Πρόννων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα διαιτητές και βοηθοί της 12ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 9-2-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ. - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΝΙΚ.
Βασιλόπουλος Δημ.
Μουζακίτης Βασ.
2.
Σάββατο 9-2-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΓΓ.
Κωστόπουλος Σερ.
Αβάζαρος Χρ. 
3.
Κυριακή 10-2-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ 
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΕΛΕΥΘ.
Γρουζής Ευαγγ.
Βουτσινάς Αγγ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ










Η 4ΑΔΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟ
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει στα Τζανάτα το Σάββατο το απόγευμα στις 3 μ.μ. ο Πυλαριακός από το οποίο θα εξαρτηθεί η πορεία του στη συνέχεια του πρωταθλήματος, που εφ' όσον θέλει να ελπίζει στη συμμετοχή του στα playoffs,  δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.
Η ομάδα του Κ. Κουγιανού "καίγεται" στην κυριολεξία για τους βαθμούς της νίκης απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή και όλοι στο "στρατόπεδο" της ομάδας ξέρουν πολύ καλά ότι αν περάσουν από τα Τζανάτα και με μια νίκη στη συνέχεια εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους κατά πολύ μεγάλο ποσοστό σε αυτά.
Όμως και ο Ηρακλής μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος αφού έσωσε την κατηγορία όμως και αυτός θα παίξει για τη νίκη και το τρίποντο αφού δεν θέλει να δώσει διακαιώματα σε κανέναν. Άλλωστε σε κάθε αγώνα το παλεύουν ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα 0-3 από το Πυργί, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ρεπό.
Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν σημαντικά και οι δυο τεχνικοί θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. 
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Είχε επικρατήσει ο Πυλαριακός 2-1.
Φαβορί: Ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες είναι ικανές για το τρίποντο και θεωρούμε ότι θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο.
Διαιτητής: Ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Μουζακίτη Βασ..
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 









ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ +15 
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές σε ένα παιχνίδι που το απόλυτο φαβορί για νίκη αλλά και καλό σκορ είναι οι γηπεδούχοι, τα Φωκάτα φιλοξενούν την ουραγό και ήδη υποβιβασμένη ομάδα της Ερύσσου.
Η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου έχει κίνητρο απέναντι στους φιλοξενούμενους αφού θέλει να πάει μέχρι το τέλος με το απόλυτο των νικών, μήπως και καταφέρει τελικά να πάρει την διαφορά του +15 από τον τέταρτο και να πάει "αναίμακτα" στον τελικό, ενώ ωστόσο θα έχει κερδίσει και την άνοδο της στη "μεγάλη" κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ανωγή 3-0 στις Κεραμειές. Μια νίκη που τους άνοιξε την "όρεξη" να κρυφοκοιτάζουν και το +15 όπως προαναφέραμε. Αντίθετα η Έρυσσος υπέστη καταδικαστική ήττα στο γήπεδο της 1-4 από τους Πρόννους. Μια ήττα που ήταν η χαριστική βολή για τους Ρυσσιάνους αφού αποχαιρέτησαν την Β' κατηγορία επιστρέφοντας  από την επόμενη περίοδο στην Γ'.
Για τον Μιχ. Αθηναίο δεν υπάρχουν προβλήματα αφού επιστρέφει από τιμωρία και ο Σπ. Γαλιατσάτος, ενώ ο Γ. Βρυώνης ψάχνεται για την ομάδα που θα κατεβάσει μιας και το ενδιαφέρον όλων έχει "παγώσει". Στους σίγουρους απόντες θα είναι ο Ταβάνι που είναι τιμωρημένος.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Δια περιπάτου είχαν περάσει από τα Μακρυώτικα τα Φωκάτα με σκορ 7-1.
Φαβορί: Τα Φωκάτα είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι σε μια ομάδα που θα παίξει μόνο για την ιστορία της αφού έχει ήδη υποβιβαστεί.
Διαιτητής: Ο κ. Βουτσινάς Αγγ. με βοηθούς τους κ.κ. Κωστόπουλο Σερ. και Αβάζαρο Χρ.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ










ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ
ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η 2η ΘΕΣΗ
Συνέχεια της αγωνιστικής την επόμενη ημέρα, Κυριακή και ώρα 3 μ.μ. στα Τζανάτα όπου στο μεγάλο ντέρμπι οι 2οι του βαθμολογικού πίνακα Πρόννοι φιλοξενούν τον 3ο Παπυργιακό σε ένα παιχνίδι που πιθανόν να κρίνει και την 2η θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου.
Οι Πρόννοι θέλουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν την 2η θέση και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα που τους δίνει αυτή η κατάταξη στα playoffs.
Για τον ίδιο όμως λόγο κατεβαίνει στα Τζανάτα και το Πυργί με αποτέλεσμα να αναμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι στο οποίο η δύναμη κυρίως από τους γηπεδούχους φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει.
Σημαντικό σημείο επίσης για τους φιλοξενούμενους θα είναι και η κατάσταση που θα βρίσκεται το γήπεδο. Ένα γήπεδο που για αυτούς ίσως αποτελέσει πρόβλημα.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντυπωσιακή νίκη με σκορ 4-1 στην Έρυσσο ενώ οι φιλοξενούμενοι και αυτοί από άνετη νίκη εντός έδρας 3-0 επί του Ηρακλή.
Προβλήματα στους Πρόννους υπάρχουν αφού θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σπ. Κουρκουμέλης και Ηλ. Καρδάρας. Αντίθετα εκτός από τις γνωστές απουσίες και τον Σπ. Στρακάτο που είναι τιμωρημένος δεν υπάρχουν για τους φιλοξενούμενους. 
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Είχαν επικρατήσει δύσκολα 2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι Πρόννοι.
Φαβορί: Δύσκολο παιχνίδι για τις δυο ομάδες. Θα δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Πρόννους λόγω έδρας αλλά και εμπειρίας. Πάντως το Πυργί μπορεί να κάνει την έκπληξη.
Διαιτητής: Ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γρουζή Ευαγγ. και Βουτσινά Αγγ. 
Η βαθμολογία
(Σε 11 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
23
31- 10
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
19
22 - 09
3.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
17
21 - 13
4.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
13
17 - 21
5.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
12
13 - 17
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
08
08 - 15
7.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
01
05 - 32
                   * Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
Η επόμενη αγωνιστική (13η) 16/17/-2-2013
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 
2.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ 
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ 
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου