Παρασκευή, Φεβρουαρίου 8

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:PRE GAME 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 Η 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ..... 
Την παράσταση στα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής κλέβει το ντέρμπι των Κεραμειών όπου η Εικοσιμία απειλεί το αήττητο της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι περιορισμένο.....
Διλινάτα και Α.Ο.Κ.Ι. θα παίξουν με το αυτί στημένο στο ντέρμπι
Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι αναμφίβολα για αυτή την αγωνιστική, είναι το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Εικοσιμίας-Α.Ε.Κ. το απόγευμα της Κυριακής στις Κεραμειές αφού θα κρίνει οριστικά την 2η, πιθανόν και την 1η θέση. Ακόμη και αν στα playoffs θα συμμετέχουν τρεις ή τέσσαρες ομάδες, αφού με ήττα της Α.Ε.Κ. χάνεται η διαφορά των -15 βαθμών μεταξύ πρώτου-τέταρτου και θα υπάρξει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Επίσης ξεχωρίζει και το παιχνίδι μεταξύ Παγκεφαλληνιακού-Σάμης. Δύο ομάδων που εκτός του ότι θέλουν να σωθούν και μαθηματικά, παίζουν και καλό ποδόσφαιρο.
Καλό παιχνίδι αναμένεται και Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μεταξύ Ομαλών-Α.Ο.Κ.Ι. με τους "μαυρόασπρους" να είναι το φαβορί.
Παλληξουριακός και Πρόοδος Ιθάκης συνθέτουν ένα καλό δίδυμο και το παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου  αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.
Τέλος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα σαφώς ανώτερα από τον Οδυσσέα θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και τους παρουσιάζεται μια ιδανική ευκαιρία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 9-2-13 ώρα 10:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.
Κωστόπουλος Σερ.
Αβάζαρος Χρ.
2.
Σάββατο 9-2-13 ώρα 12:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
ΓΡΟΥΖΗΣ
ΕΥΑΓΓ.
Αβάζαρος Χρ.
Μουζακίτης Βασ.
3.
Σάββατο 9-2-13 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο.Κ.Ι. 
ΜΟΛΦΕΤΑΣ
ΠΑΝ.
Κομητόπουλος Π.
Ματιάτος Διον.
4.
Κυριακή   10-2-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΝΙΚ.
Μολφέτας Παν.
Κομητόπουλος Π.
5.
Κυριακή 10-2-13 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
Σπυράτος Αλεξ.
Μουζακίτης Βασ.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ












ΠΡΩΪΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ
"Χαράματα" ξεκινάει την προσπάθεια του ο Α.Ο. Διλινάτων με στόχο να επανέλθει στις νίκες, αφού φιλοξενεί στις 10 π.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τον ουραγό της κατηγορίας Οδυσσέα Ιθάκης και τους παρουσιάζεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι και περυσινοί πρωταθλητές οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός 4αδας από το -15 από τον πρώτο δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης περιμένοντας παράλληλα και το καλό "νέο" των Κεραμειών  που θα τους δίνει δικαίωμα στην ελπίδα. Με διαφορετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να σκέφτονται την "αγγαρεία" της συνέχειας και μέχρι τη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Από την άλλη για τον Οδυσσέα μένει να δούμε πόσο "ζεστός" θα παρουσιαστεί μετά από αποχή δυο αγωνιστικών ημερών έτσι και αλλιώς είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάντως όπως και να έχει, η κατάσταση  είναι δύσκολη για την ομάδα του Σταυρού και κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι πολύ σημαντικό τέστ που θα φανεί και κατά πόσο θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.
Ιδιαίτερα προβλήματα για τον Τ. Φωή δεν υπάρχουν. Όσο για τον Κ. Κουτσουβέλη τα προβλήματα για ένα παιχνίδι στην Κεφαλονιά πάντα είναι υπαρκτά, παρόλα αυτά θα κάνει ότι καλύτερο προκειμένου να διεκδικήσει ότι καλύτερο του επιτρέπεται.
Τα Διλινάτα προέρχονται από βαριά ήττα με σκορ 5-2 στις Κεραμειές από τη Εικοσιμία ενώ η Πρόοδος ως γνωστό δεν αγωνίστηκε.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Είχαν επικρατήσει τα Διλινάτα στο Βαθύ με σκορ 2-1.
Φαβορί: Φαβορί είναι τα Διλινάτα με τον Οδυσσέα να θέλει να κάνει το μεγάλο "Μπάμ", κάτι αρκετά δύσκολο, εκτός και αν αλλάξουν πολλά στο παιχνίδι των Θιακών.
Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κωστόπουλο Σερ. και Αβάζαρο Χρ. 
    
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

  









ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ....... ΟΙ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ...... ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ 
Αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο και ώρα 12:00 ο Παλλληξουριακός φιλοξενεί την Πρόοδο Ιθάκης σε ένα πολύ αμφίρροπο και βαθμολογικά ενδιαφέρον παιχνίδι.
Ο Παλληξουριακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός playoffs, στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα πάνω από το +15 από την πρωτοπόρο Α.Ε.Κ., γεγονός που και στην 4η να ήταν πάλι εκτός θα παρέμενε. Σίγουρα όλα έχουν γίνει δύσκολα για τους "ερυθρόλευκους" του Ληξουριού αλλά  με την ελπίδα να "πεθαίνει" τελευταία θα προσπαθήσουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα και ότι προκύψει. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει τρεις συνεχόμενες ήττες.
Από την πλευρά της η Πρόοδος μια ομάδα πολύ επικίνδυνη κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν τα πάει καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό έχοντας να χαρεί νίκη από την από την 2η αγωνιστική όταν είχε κερδίσει τον Οδυσσέα 2-1. Από τότε μέχρι σήμερα και στα εννέα παιχνίδια που έχει αγωνισθεί έχει τέσσαρες ισοπαλίες και πέντε ήττες. Γεγονός ασυνήθιστο για την Θιακιώτικη ομάδα που πρέπει επιτέλους να σπάσει την "κατάρα" των αποτυχιών κάτι που θα επιδιώξει σε αυτό το παιχνίδι με το "μπαμ" στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Υπενθυμίζουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν δυο παιχνίδια λιγότερα.
Έτσι το ζητούμενο είναι να πάρει κάτι από ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, προκειμένου να αλλάξει η αρνητική αυτή εξέλιξη στην ομάδα.
Προβλήματα για τον Γ. Θωμά δεν υπάρχουν, ενώ στην Πρόοδο όπως πάντα και ιδιαίτερα σε εκτός έδρας αγώνα δε λείπουν.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα 2-1 στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έπαιξαν αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι τους.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Επικράτηση του Παλληξουριακού στο Βαθύ 3-2.
Φαβορί: Το παιχνίδι δεν μπορεί να έχει ασφαλή στατιστικά αφού και οι δυο αντίπαλοι είναι ικανοί για το θετικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής: Ο κ. Γρουζής Ευαγγ. με βοηθούς τους κ.κ. Αβάζαρο Χρ. και Μουζακίτη Βασ. 
 Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο.Κ.Ι.









ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Α.Ο.Κ.Ι. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ
Το απόγευμα 3 μ.μ. επίσης, στο ίδιο γήπεδο ο 3ος της βαθμολογίας Α.Ο.Κ.Ι. φιλοξενείται από τα τυπικά γηπεδούχα Ομαλά και ο μοναδικός στόχος στην "μαυρόασπρη" ομάδα του Αργοστολιού είναι η επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις,  αφού στους τρεις τελευταίους της αγώνες αγνοεί τη νίκη, έχοντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Γεγονός που την έχει καθηλώσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄κατηγορίας. Μια θέση που θέλει να κρατήσει και σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων να κοιτάξει και το κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Τα Ομαλά από την άλλη εκτός μιας μεγάλης έκπληξης θα κινδυνέψουν στη συνέχεια. Έτσι γνωρίζοντας ότι δεν είναι το φαβορί σε έναν τέτοιο αγώνα θα κατέβουν για να διεκδικήσουν χωρίς άγχος ότι καλύτερο μπορούν. Επίσης να αναφέρουμε ότι έχουν και έναν αγώνα λιγότερο, όπως άλλωστε και ο αντίπαλος της.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Γ. Τόγια η απουσία του τιμωρημένου Δημ. Πολλάτου μιας και ανήκει στην κατηγορία των 94ρηδων, ενώ για τον Δ. Λιονάτο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα 2-0 με τη Σάμη, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Ο Α.Ο.Κ.Ι. είχε επικρατήσει εύκολα με σκορ 4-0.

Φαβορί: Φαβορί θα δώσουμε τον Α.Ο.Κ.Ι. αφού και το βαθμολογικό ενδιαφέρον σε σχέση με τα Ομαλά είναι μεγάλο για αυτόν αλλά και καλύτερος των αντιπάλων του είναι.

Διαιτητής: Ο κ. Μολφέτας Παν. με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Π. και Ματιάτο Διον.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 









ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ........
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΕΜΠΟΔΙΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ...... Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ
Και τώρα οι δυό τους. 
Εικοσιμία και Α.Ε.Κ,. ή αν θέλετε ο 1ος με τον 2ο του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, συναντώνται την Κυριακή το απόγευμα στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Κεραμειών σε ένα παιχνίδι που το ενδιαφέρον του είναι μεγάλο τόσο για τις δύο ομάδες όσο και για κάποιες που "καίγονται" να βρεθούν ξανά στην 4αδα.
Κατά αρχήν οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που "καίγονται" για βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουν τη 2η θέση αλλά και να ελπίζουν για κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Μεγάλο επίσης κίνητρο τους είναι να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα ρίξει στο "καναβάτσο" την Α.Ε.Κ. και θα την αναγκάσουν στην πρώτη της ήττα.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πηγαίνουν στις Κεραμειές να "καθαρίσουν" μια και της καλής την υπόθεση της πρωτιάς και της απ' ευθείας συμμετοχής τους στον τελικό των playoffs.
Είναι άλλωστε, όπως έχει δείξει μέχρι τώρα μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από έδρες και αντιπάλους και με αυτή την "συνταγή" άλλωστε θα κατέβει και σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.
Πίστη για τη νίκη πάντως υπάρχει και στις δυο ομάδες και αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι θα δούμε πλούσιο θέαμα στον αγωνιστικό χώρο. Και οι δυο ομάδες είναι από τις κορυφαίες με την μπάλα στο "χόρτο" και μακριά από σκοπιμότητες θα το αποδείξουν και αυτήν τη φορά.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ευρεία νίκη 5-2 επί των Διλινάτων κάτι που τους ανεβάζει την ψυχολογία στα ύψη. Και οι γηπεδούχοι επικράτησαν την προηγούμενη αγωνιστική του Παλληξουριακού με σκορ 2-1 χωρίς ωστόσο να είναι εντυπωσιακοί.
O Δ. Ζησιμάτος καλείται να λύσει κάποια προβλήματα τραυματισμών που απασχολούν την ομάδα όσο για τον Σπ. Παπαδάτο δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα όμως και οι δυο θα κατεβάσουν στον αγωνιστικό χώρο ότι καλύτερο διαθέτουν για να κατακτήσουν το τρίποντο της νίκης.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Νίκη της Α.Ε.Κ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 2-0.
Φαβορί: Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχει φαβορί και το αποτέλεσμα είναι ανοικτό και για τους δυο.
Διαιτητής: Ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα Παν. και Κομητόπουλο Π.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ












ΔΥΝΑΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Με το παιχνίδι μεταξύ Παγκεφαλληνιακού-Σάμης, όπου και οι δυο ομάδες απλά θέλουν και μαθηματικά να σωθούν, συνεχίζεται η αγωνιστική στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή 3 μ.μ. και αναμένεται να δώσει πολύ καλό θέαμα αφού και οι δυο αντίπαλες ομάδες είναι αξιόλογες και περίπου ισάξιες.  
Το κίνητρο λοιπόν και για τις δυο είναι και η μαθηματική τους "σωτηρία".

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 6η με 11  και με έναν αγώνα λιγότερο.
Ο Παγκέ δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ η Σάμη προέρχεται από σπουδαίας βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής σημασίας νίκη 2-0 επί των Ομαλών στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Προβλήματα τόσο για τον Ν. Βουτσινά όσο και τον Θ. Βουκελάτο δεν υπάρχουν και προετοιμάζουν τις ομάδες τους για τη νίκη και το τρίποντο.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Τη μεγάλη νίκη είχε πάρει η Σάμη με σκορ 2-1.
Φαβορί: Οι δυο ομάδες θα παίξουν χωρίς άγχος κάτι που δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορούμε να δούμε το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. 
Διαιτητής: Ο κ. Ματιάτος Διον. με βοηθούς τους κ.κ. Σπυράτος Αλ. και Μουζακίτης Βασ.
Η  Βαθμολογία
(Σε 13 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
35
38 - 05
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
30
31 - 08
3.
Α.Ο.Κ.Ι. *
23
26 - 12 
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
20
18 - 26
5.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
19
21 - 20
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ *
11
15 - 27 
7.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ *
10
11 - 18 
8.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ *
09
12 - 11
9.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ **
08
06 - 15 
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ **
02
  09- 50  
                  Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
              Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
              Με μπλε χρώμα οι ομάδες που θα περάσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
              Με μαύρο οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.
              * Με κόκκινο η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.
                       Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν έναν αγώνα λιγότερο.   
                 Οι ομάδες με δύο αστερίσκους έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα   
Η Επόμενη αγωνιστική (15η) 16-17/2/2013
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Ο.Κ.Ι. – ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου