Κυριακή, Απριλίου 6

Δε "Χ"αμογέλασε κανένας... Α.Ο.Κ.Ι. - Παγκέ 1-1 και η αγωνία παρατείνεται


Α.Ο.Κ.Ι. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  1-1
                                        
Αγωνία και για τους δυο μέχρι το τέλος
Δεν τα κατάφερε ο Παγκεφαλληνιακός να πανηγυρίσει από σήμερα τη συμμετοχή του στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος αλλά ούτε και ο Α.Ο.Κ.Ι. να εξασφαλίσει την 3η θέση αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Ένα αποτέλεσμα που δεν "βόλευε" καμία από τις δυο ομάδες και έτσι η αγωνία τους θα παραταθεί μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος όπου Διλινάτα-Παγκεφαλληνιακός θα παλέψουν για το τελευταίο εισιτήριο και τον Α.Ο.Κ.Ι. να αγωνιά για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αφού με πιθανή νίκη του Παγκέ και παράλληλα δική του ήττα από την Α.Ε.Κ. ναι μεν θα βρίσκεται στην 4αδα αλλά χωρίς κανένα βαθμό υπέρ του.
Φυσικά τα παραπάνω θα ισχύσουν εφ' όσον τα Διλινάτα περάσουν από την Ιθάκη μετέπειτα στο εξ' αναβολής τους παιχνίδι.
Τα γκολ
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1) ο Α.Ο.Κ.Ι. θα προηγηθεί 1-0 στο σκορ με πέναλτι που θα εκτελέσει εύστοχα ο Χάρης Λαμπρόπουλος.
Το πέναλτι κέρδισε ο Γ. Βουκελάτος από τον Παπαθεοδωρόπουλο.
Η ισοφάριση 1-1 για τον Πάγκε που για μια ακόμη αγωνιστική έδειξε πολύ καλά στοιχεία, θα έρθει στο 64’ με πλασέ του Νουρεντίνι μέσα από την περιοχή.
Επίσης οι φιλοξενούμενοι θα έχουν ένα δοκάρι στο 39’ σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τούρλα.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Θ. Λυμπερόπουλο.
Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.: (Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Παπαναστασάτος Ν., Λυκούδης, Πολλάκης (88' Κουμαριώτης), Σπανός (46' Πολλάτος Αλ.), Βουκελάτος, Παρασκευόπουλος (46' Μπενετάτος), Παπαναστασάτος Κ., Λαμπρόπουλος, Δρόσος.
Παγκεφαλληνιακός: (Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Θωμάς, Κίριο, Βεκερίδης (54' Γιαννάτος), Παπαθεοδωρόπουλος, Αντωνίου, Νουρεντίνι, Αρμάντο, Ντεντλάλα (78' Κοτίνης), Τούρλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου