Κυριακή, Απριλίου 6

Ασταμάτητη η Α.Ε.Κ. 19Χ19......Νίκησε και τους Πρόννους στα Τζανάτα


A.O. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  0-2
                      
Ανίκητη η Α.Ε.Κ. πέρασε και από τα Τζανάτα 2-0 τους Πρόννους
Συνεχίζοντας την «ξέφρενη» πορεία της προς τον τίτλο η Α.Ε.Κ. πέρασε και από τα Τζανάτα διατηρώντας το απόλυτο σερί και το 19Χ19 επικρατώντας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, των αδιάφορων βαθμολογικά, όχι όμως και αγωνιστικά μετά την ήττα του Σαββάτου των Ομαλών,  Πρόννων με σκορ 2-0.
Έτσι όλοι πλέον περιμένουν τα playoffs, όπου εκεί άλλωστε θα κριθεί ο φετινός τίτλος, με την  ομάδα του Αργοστολιού είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Τα γκολ
Και τα δυο γκολ των πρωταθλητών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πέτυχε ένας πρώην ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων ο οποίος μάλιστα είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι.

Πρόκειται για τον Κυριάκο Στάβερη ο οποίος θα πετύχει το 0-1 στο 65' με πλασέ και στο 75' επίσης με πλασέ από κοντά το 0-2.
Πρόννοι: (Γερ. Κουρκουμέλης), Κατσιλίδης, Μπεσλίκας, Τραυλός Σπ., Χιόνης, Παππάς, Ζαπάντης, Σπαθής, Κουτροκόης, Ντούκας (80’ Σολωμός), Λιναρδάτος, Κουρκουμέλης Σπ. (70’ Διαμαντάτος).

Α.Ε.Κ.: (Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Στεφανάτος, Αντωνόπουλος, Σπανός, Κούκλης, Κόμητας (60’ Στάβερης), Χασάη, Μπαζάρογλου (77’ Δούρος), Πέτρο (75’ Ζαμπαύτης), Εμιλιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου