Σάββατο, Μαρτίου 23

Εθνική Ανδρών: Βοσνία-Ελλάδα 3-1

Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε η Εθνική Ανδρών στην κρίσιμη αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Βοσνίας στο γήπεδο «Μπίλινο Πόλιε» της Ζένιτσα, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Σκόρερ για την Εθνική ο Φάνης Γκέκας.

Ας θυμηθούμε την εξέλιξη του αγώνα όπως το περιέγραψε το επίσημο site της Ε.Π.Ο. 

3-1

ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ
 
 ΕΛΛΑΔΑ
 
Παρασκευή 22 Μαρτίου 201321:45ΣτάδιοΖένιτσα
Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)Σάντερ Φαν ΡέκελΈρβιν ΖέινστραΠάουλους Φαν Μπέκελ
ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (Σάφετ Σούσιτς):  1.Μπέγκοβιτς- 4.Σπάχιτς, 19.Βράνιες, 13.Μούιτζα, 21.Ζουκάνοβιτς, 16.Λούλιτς, 14.Ζαχίροβιτς, 18.Μεντούνιανιν, 10.Μισίμοβιτς, 9.Ιμπίσεβιτς, 11.Τζέκο.
Αναπληρωματικοί: 12.Άβντουκιτς, 22.Φέζιτς- 23.Σούνιτς, 5.Πάτζα, 8.Πιάνιτς, 17.Ίμπριτσιτς, 3.Σβράκα, 2.Βρσάεβιτς, 20.Σέσαρ, 15.Μπέσιτς, 7.Στεβάνοβιτς, 6.Ράχιμιτς.
ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): 1.Καρνέζης- 15.Τοροσίδης, 3.Τζαβέλλας, 8.Αβραάμ Παπαδόπουλος, 19.Παπασταθόπουλος, 6.Τζιόλης, 21.Κατσουράνης, 10. Καραγκούνης, 14.Σαλπιγγίδης, 20.Χολέμπας, 7.Σαμαράς.
Αναπληρωματικοί: 12.Λοντίγκιν, 13.Σηφάκης- 23.Χριστοδουλόπουλος, 22.Φορτούνης, 17.Γκέκας, 18.Κονέ, 4.Μαλεζάς, 2.Μανιάτης, 5.Μανωλάς, 9.Μήτρογλου, 16.Ταχτσίδης, 11.Βύντρα.
Ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του αγώνα.
6': Για τη Βοσνία η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα. Από κόρνερ του Μεντούνιανιν, ο Βράνιες βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι, έπιασε δυνατή καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Ορέστης Καρνέζης με καταπληκτικά αντανακλαστικά έπεσε στη δεξιά του γωνία και απόκρουσε ενώ στη συνέχεια ο Βασίλης Τοροσίδης απομάκρυνε μακρύτερα τη μπάλα.
25': Μετά το σχετικά πιεστικό ξεκίνημα των γηπεδούχων η ελληνική ομάδα έχει ισορροπήσει το παιχνίδι και ελέγχει το ρυθμό του, κλείνοντας αποτελεσματικά όλους τους χώρους στους παίκτες της Βοσνίας, επιχειρώντας ταυτόχρονα να βρει ανοιχτή και ανοργάνωτη την άμυνα της ομάδας του Σούσιτς για να αιφνιδιάσει.28': Ο Τζέκο επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Ορέστη Καρνέζη με μακρινό σουτ, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά και χωρίς πρόβλημα.
«Χαστούκι» από Τζέκο, 3-1 η Βοσνία | onsports.gr
ΓΚΟΛ!
29': 1-0! Γκολ για τη Βοσνία. Ο Μισίμοβιτς εκτέλεσε φάουλ μέσα στην ελληνική περιοχή, ο Τζέκο πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ορέστη Καρνέζη που εκτινάχθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει.
35': Πέναλτι υπέρ της Βοσνίας σε ανατροπή του Μούιτζα από τον Γιώργο Τζαβέλλα.
35': Κίτρινη κάρτα στον Γιώργο Τζαβέλλα.
ΓΚΟΛ!
36': 2-0! Γκολ για τη Βοσνία. Ο Μισίμοβιτς εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Ορέστης Καρνέζης απόκρουσε θαυμάσια στη δεξιά του γωνία, ο Βασίλης Τοροσίδης προσπάθησε να διώξει μακρύτερα, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι της εστίας μας, ο Ιμπίσεβιτς πρόλαβε τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Βασίλη Τοροσίδη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
39': Η πρώτη καλή στιγμή για την Εθνική. Ο Γιώργος Σαμαράς υποδέχθηκε ωραία τη μπάλα έξω από την περιοχή των Βόσνιων, τη γύρισε αριστερά στον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έκανε δυνατό συρτό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπέγκοβιτς.
41': Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε στην κίνηση δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπέγκοβιτς.
45': Ο 4ος διαιτητής έδειξε ότι θα παιχτεί ένα λεπτό επιπλέον χρόνος.
Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του α' ημιχρόνου.
Αλλαγή για την Εθνική πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ο Φάνης Γκέκας στη θέση του Γιώργου Τζαβέλλα.
Ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη β' ημιχρόνου.
46': Κίτρινη κάρτα για τον Κώστα Κατσουράνη.
47': Σέντρα του Μεντούνιανιν μέσα στην ελληνική περιοχή, κεφαλιά του Βράνιες, αλλά ο Ορέστης Καρνέζης μπλόκαρε τη μπάλα.

Εθνική Ελλάδας: Πρόκριση μέσω… Βοσνίας! | onsports.gr
ΓΚΟΛ!
54': 3-0! Γκολ για τη Βοσνία. Ο Μισίμοβιτς έφερε τη μπάλα με εκτέλεση φάουλ μέσα στην ελληνική περιοχή, ο Τζέκο νίκησε τους αμυντικούς μας στον αέρα και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Ορέστη Καρνέζη.
58': Αλλαγή για την Εθνική. Ο Γιάννης Μανιάτης στη θέση του Αλέξανδρου Τζιόλη.
62': Κίτρινη κάρτα στον Λούλιτς.
73': Αλλαγή για την Εθνική. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη θέση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
78': Αλλαγή για τη Βοσνία. Ο Ράχιμιτς στη θέση του Μεντούνιανιν.
85': Διπλή αλλαγή για τη Βοσνία. Ο Στεβάνοβιτς στη θέση του Ιμπίσεβιτς και ο Βρσάεβιτς στη θέση του Μούιτζα.
88': Μεγάλη ευκαιρία για τη Βισνία. Ο Στεβάνοβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Ορέστη Καρνέζη, από πάσα του Τζέκο, έκανε σουτ στην κίνηση, αλλά ο Έλληνας πορτιέρο με θαυμάσια εκτίναξη στην αριστερή του γωνία έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
90': Ο 4ος διαιτήτής έδειξε ότι θα παιχτεί επιπλέον χρόνος τριών λεπτών στο β' ημίχρονο.                                              ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!
93': 3-1! Γκολ για την Εθνική. Ο Γιώργος Σαμαράς πλαγιοκόπησε την άμυνα των Βόσνιων, την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα και ο Φάνης Γκέκας με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Μπέγκοβιτς.
94': Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου