Παρασκευή, Μαρτίου 29

Ηρακλής Πύργου- Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου...αντί-παλοι για τέταρτη (αναμέτρηση φέτος) και φαρμακερή

 ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Ν.Ε.Ο.Λ.


Στον Πύργο Ηλείας ταξιδεύει αύριο Σάββατο η αποστολή της παιδικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ληξουρίου, όπου στα πλαίσια της εξ΄ αναβολής 6ης αγωνιστικής του final-6 της ΕΣΚΑΗ, αντιμετωπίζει τον τοπικό Ηρακλή, για τέταρτη φορά φέτος (2-1 οι νίκες για τους νησιώτες) αλλά σίγουρα η πιο σημαντική αναμέτρηση, καθώς φαίνεται ότι ο νικητής αυτού του παιχνιδιού, αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάληψη της τρίτης τιμητικής θέσης στην τελική κατάταξη της τελικής φάσης, πίσω από τους Σπόρτιγκ και Απολλωνιάδα, ομάδες που μονοπωλούν τις πρωτιές τα τελευταία χρόνια και δείχνουν και φέτος ασυναγώνιστες. 
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDKEB1HPAoZ1S74LYz-7Edbxmn2Dk5OFmm52hNVm0MvUuUhYtFv6FDcmJRs1shDIWMInoY5sKQJI0aq2PWPlEOS95k2GMLE-HhY4bbCMCJ2P8bjhvzU1OmfUICl3CaIcoRQP258TD-CJk/s1600/20130324152929(1).jpg

Αρκετά τα προβλήματα για την ομάδα της Κεφαλλονιάς, καθώς τραυματισμοί και ασθένειες της τελευταίας εβδομάδας, έφεραν πίσω την προετοιμασία της ομάδας του Μανώλη Δούλια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρόλα αυτά οι νεαροί του Ληξουρίου αισιοδοξούν για το θετικό αποτέλεσμα στον πιο δύσκολο και κρίσιμο όπως αποδεικνύεται αγώνα της χρονιάς. 
Ο αγώνας αρχίζει στις 12.00 το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο ΅Γ. Βασιλακόπουλος΅ και θα διαιτητεύσουν οι κύριοι Τσακαλογιάννης και Μαγγιώρος. 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καλύτερη παιδική ομάδα των τελευταίων χρόνων στο νησί και άξιο εκπρόσωπο του Κεφαλλονίτικου basket στα μεγάλα σαλόνια της Ένωσης Αχαΐας-Ηλείας, γιατί πραγματικά τα παιδιά το αξίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου