Παρασκευή, Μαρτίου 29

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 3ου ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ


Δύο μέρες μόνο, μας χωρίζουν από τον τρίτο κατά σειρά Βαλλιάνειο αγώνα Δρόμου. Φέτος στον αγώνα μας θα έχουμε την χαρά να υποδεχθούμε κάποιους αθλητές με πανελλήνιες διακρίσεις, συμμετοχές ακόμη και από την Ταιβάν που επισκέφθηκαν το νησί μας μόνο και μόνο για να παραβρεθούν στην διοργάνωση καθώς και άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και ειδικές ικανότητες.

Η περιγραφή φαντάζει υπερβολική μα σας διαβεβαιώνουμε πως δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Θα τα διαπιστώσετε οι ίδιοι, μικροί και μεγάλοι, την Κυριακή 31  Μαρτίου και ώρα 10.30 στην Κεντρική πλατεία Αργοστολίου όταν προσέλθετε για τις εγγραφές.
Για τα παιδάκια αποφασίστηκε να λάβει χώρα ο αγώνας πάνω στην κεντρική πλατεία ξεκινώντας από την πύλη εκκίνησης  έως το πέρας της πλατείας αντί της διαδρομής μουσείο πλατεία, που είχε αρχικά ανακοινωθεί, προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία, μετακινήσεις και όλοι να έχουμε την χαρά να απολαύσουμε τα παιδιά μας επί το έργο. Μόλις τελειώνει κάθε κατηγορία, θα λαμβάνουν οι μικροί αθλητές το μετάλλιο τους και σοκοφρέτα για αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας. Κατά την άφιξή μας, μεταβαίνουμε όλοι στην γραμματεία. Θα υπάρξουν χωριστές γραμματείες για τα παιδιά και τους ενήλικες. Επιδεικνύουμε αστυνομική ταυτότητα,  οι ανήλικοι συνοδεύονται από κάποιον κηδεμόνα. Υπογράφουμε άπαντες στην δήλωση ότι η ευθύνη για ενδεχόμενα θέματα υγείας που τυχόν προκύψουν βαρύνει τους συμμετέχοντες και όχι τους διοργανωτές. Για τα παιδιά έως 14 ετών υπογράφει ο κηδεμόνας.
Δηλώνουμε ηλικία και λαμβάνουμε αριθμό, σύμφωνα με τις οδηγίες των παρουσιαστών αλλά και των παρευρισκομένων εθελοντών που υποστηρίζουν την διαδικασία της εγγραφής οι οποίοι και θα φορούν σχετικό καρτελάκι. Αφήνουμε στο παλιό Δημαρχείο,  τα πράγματά μας όσο αγωνιζόμαστε με την επίβλεψη ατόμων της εταιρείας security S4S.
Θα προσφέρονται νερά κατά την διάρκεια της διαδρομής, ενώ μετά το πέρας του αγώνα θα μπορείτε να ανακτήσετε την χαμένη ενέργεια με γλυκά-αναψυκτικά καφέ κτλ σε ειδικό μπουφέ.  Ο αγώνας θα ξεκινήσει τις 11.30 αυστηρά για τα μικρά και με το πέρας αυτού (υπολογίζεται δεκαπέντε λεπτά) θα  συγκεντρωθούν όλοι οι αθλητές στην πύλη εκκίνησης όπου θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη βράβευση παλαιών αθλητών του στίβου και θα ξεκινήσει περί τις 12.10 ο αγώνας των μεγάλων.  
Μην ξεχνάμε όλοι παίρνουμε μετάλλιο αμέσως μόλις τερματίσουμε, είτε τρέξουμε είτε περπατήσουμε αρκεί να τερματίσουμε, ενώ θα βραβευθούν ξεχωριστά οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας. Για το κοινό που θα αναμένει τον τερματισμό των αθλητών, από ενάρξεως του αγώνα έως και τον τερματισμό των πρώτων θα υπάρχουν μαζορέτες από την σχολή χορού aj dance ενώ  κατά της μία και τέταρτο θα ξεκινήσει η ζούμπα από την Χριστίνα Μαρούλη και την Ιουλία Γιαννάκη και η επίδειξη με βάρη από τον Σύλλογο Πάλης  Κεφαλονιάς και οι απονομές των νικητών.
Σας περιμένουμε όλους για την παρέα, την ψυχαγωγία την άθληση και την διασκέδαση και κυρίως γιατί χρειαζόμαστε την στήριξή σας για να ενισχυθούμε και να έχουμε κάθε χρόνο την ίδια και περισσότερη διάθεση να προσφέρουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου