Τετάρτη, Μαρτίου 20

Διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά WU-16: Ελλάδα-Μάλτα 5-0

Εντυπωσιακή ήταν και στον δεύτερο αγώνα της για το αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA, που διεξάγεται στη Χαλκίδα, η Εθνική Κορασίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέτριψε με 5-0 και την ομάδα της Μάλτας.

Η ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας ήταν εμφανέστατη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και είναι χαρακτηριστικό πως τα κορίτσια της Μάλτας δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία της Εθνικής ούτε μία φορά σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα.
Η υπεροχή της ελληνικής ομάδας καρποφόρησε μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα με τη Σαρρή να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Κοτσάκη να σκοράρει (2-0, 10ο λεπτό) και η ίδια παίκτρια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 23ο λεπτό.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την ίδια ταχύτητα και μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών πέτυχε άλλο δύο γκολ. Το πρώτο με την Κουπετσίδου στο 43ο λεπτό (4-0) και το δεύτερο με την Σαρρή και πάλι (5-0) στο 50ο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια οι αρκετές αλλαγές που έκανε ο Ομοσπονδιακός προπονητής για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια σε συνδυασμό με την κόπωση από το δεύτερο ματς σε ισάριθμες μέρες, έριξαν το ρυθμό του αγώνα.
Στον άλλον αγώνα του ομίλου το Ισραήλ επικράτησε 2-0 του Αζερμπαϊτζάν. Την Πέμπτη 21-3-2013 στις 16:00 στο δημοτικό γήπεδο Χαλκίδας το Αζερμπαϊτζάν παίζει με τη Μάλτα ενώ το τουρνουά ολοκληρώνεται την Παρασκευή 22-3-2013 και ώρα 12:30 με τον αγώνα της Εθνικής Κορασίδων απέναντι στο Ισραήλ στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Εύβοιας. 
Ελλάδα: Κυριάκη (41’ Στριλιγκά)- Καλτσίδη (41’ Μπέλλου), Λάμπρου, Κωνσταντοπούλου, Γκάτσου (60’ Κοντού), Πλυτά (41’ Μακρή), Καλδαρίδου, Κοτσάκη (60’ Γαβρά), Μωραΐτου (60’ Σπυριδωνίδου), Ζέρβα (41’ Κουπετσίδου), Σαρρή.
Μάλτα: Ντεμίκολι- Τ.Ατάρντ, Κάσια, Πέις, Τζόουνς, Σουλτάνα, Μπ.Μποργκ, Ν.Μποργκ (29’ Κουταγιάρ, 79’ Βέλα), Ρ.Μποργκ (72’ Ν.Μικάλεφ), Τζούστι (60’ Μερτσέκα, 79’ Λ.Μικάλεφ), Ντ.Ατάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου