Σάββατο, Μαρτίου 23

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΠΑΓΚΕ)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 4-7









"ΕΒΡΕΞΕ" ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ 11 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!!!
 
Σε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το πρωί στην Ιθάκη, πολύ πλούσιο σε φάσεις και θέαμα, ενώ σημειώθηκαν συνολικά έντεκα τέρματα και από τις δυο ομάδες.
Τελικά ο Παγκεφαλληνιακός καλύτερος και σαρωτικός στο α΄ημίχρονο επικράτησε του τοπικού Οδυσσέα με σκορ 7-4!!!! και ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεθις στο πρωτάθλημα με μια σημαντική νίκη.Η ομάδα του Ν. Βουτσινά παρατάχθηκε με κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το πιο σημαντικό όφελος για τους κυανόλευκους του Αργοστολίου.
Αγωνιστικά τώρα οι ομάδες έπαιξαν απαλαγμένες από το άγχος μπήκαν στο γήπεδο να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν και τελικά κατάφεραν να πάρουν το χειροκρότημα τους.
Ο Παγκεφαλληνιακός ήταν πιο ουσιαστικός και καλύτερος του Οδυσσέα καθαρίζοντας μάλισατ το αποτέλεσμα από το α΄ημίχρονο όπου και προηγήθηκε στο σκορ 4-0.
Ο Οδυσσέας παράλληλα με την σημερινή του ήττα, έκλεισε μια άσχημη χρονιά και επιστρέφει στην Β΄κατηγορία μετά από δυο σεζόν. Πάντως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά τόσο η Διοίκηση όσο και ο προπονητής της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές και τηρουμένων των αναλογιών θεωρούμε ότι τα κατάφεραν αρκετά.
Τα γκολ
0-1 Πλατανίτης στο 9'
0-2 Βουκελάτος στο 18'
0-3 πάλι ο Βουκελάτος στο 32'
0-4 ο Βουκελάτος πετυχαίνει χάτ τρικ στο 41'
0-5 ο Νουρεντίνι στο 64'
1-5 ο Π. Κουτσουβέλης 62'
2-5 πάλι ο Π. Κουτσουβέλης στο 68'
2-6 ο Βουκελάτος πετυχαίνει το δικό του καρέ στο 72'
2-7 ο Νουρεντίνι στο 74'
3-7 ο Μαρούλης στο 81' και το τελικό 
4-7 ο Π. Κουτσουβέλης πετυχαίνοντας το δικό του χατ τρικ
Διαιτητής ο κ. Διον. Τριάντος με βοηθούς τους κ.κ. Παίζη Παν. και Γιαννοπούλου Κ.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης), Κουτσουβέλης Ζησ., Νουτσάτος (65' Βασιλόπουλος), Μαρούλης, Μαλιακρίδας, Λίλας, Μορφέσης, Lila R., Χαϊδεμενάτος (55' Μαρούδας), Κουτσουβέλης Παν., Σακελαράκης (71' Λιβάνης), Rennato.
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Νικ. (55' Θωμάς), Κίριο, Αντωνίου (75' Καραντινός-Νεόφυτος), Παπαθεοδωρόπουλος, Μίσκα, Πλατανίτης, Κομπορόζος (46' Πολλάκης Ε.), Βουκελάτος, Μερολάϊ, Νουρεντίνι. 
**** Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του α΄γύρου μεταξύ των δυο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου