Παρασκευή, Μαρτίου 29

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PRE GAME 1ου ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ PLAYOFFS

PLAYOFFS
1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ PLAYOFFS

Σειρά από αυτή την  Κυριακή παίρνουν οι αγώνες των playoffs και συγκεκριμένα στα πλαίσια των ημιτελικών της σειράς η "μάχη" μεταφέρεται στις Κεραμειές με το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Εικοσιμία και Α.Ο.Κ.Ι.. Δυο πολύ καλές ομάδες που σαν στόχο έχουν να ξεκινήσουν με το δεξί αφού το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα κρίνει πολλά για το μέλλον τους και την συμμετοχή τους ή όχι στον μεγάλο τελικό που βγάζει και τον πρωταθλητή με την Α.Ε.Κ. να περιμένει.
Αναλυτικά οι διαιτητές και βοηθοί του 1ου ημιτελικού των playoffs
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Κυριακή 31-3-13 ώρα 16:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΝΙΚ.
Μενεγάτος Ελ.
Κομητόπουλος Παν.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι. 








ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ
Η ομάδα που θα περάσει θα παίξει στον τελικό με την Α.Ε.Κ.
Μεγάλο παιχνίδι αναμένουμε την Κυριακή το απόγευμα στις 4 μ.μ. στις Κεραμειές όπου η Εικοσιμία θα υποδεχθεί τον Α.Ο.Κ.Ι. στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού αγώνα των playoffs για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.
Οι γηπεδούχοι που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση, μπαίνουν σε αυτή την σειρά με πλεονέκτημα έδρας, κάτι φυσικά που δεν δίνει και πολλά πράγματα στην υπόθεση πρόκρισης στον τελικό και θα προσπαθήσουν μετά την αποτυχία τους στον τελικό του τοπικού Κυπέλλου και την ήττα τους από τον Παγκεφαλληνιακό να κάνουν το πρώτο βήμα με μια νίκη την οποία θα προτιμούσαν και χωρίς παθητικό τερμάτων αφού εδώ μετράνε τα πάντα και δεν δικαιολογούνται πλέον λάθη.
Η ομάδα από την Λειβαθώ τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει μια μέτρια αγωνιστική διάθεση, κάτι που φάνηκε στα παιχνίδια της με Παλληξουριακό και Παγκεφαλληνιακό στον τελικό και σίγουρα θα πρέπει εδώ να ανεβάσει τα στάνταρ της απόδοσης της αν θέλει να πετύχει τον στόχο της και να πάει στον τελικό όπου με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. να επιδιώξει την υπέρβαση.
Σημαντικό ρόλο επίσης στην εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα θα παίξει το πόσο γρήγορα θα ξεπεράσει την απώλεια του τοπικού κυπέλλου.
Από την άλλη και ο Α.Ο.Κ.Ι. στα τελευταία παιχνίδια του δεν δείχνει την "φρεσκάδα" που χρειάζεται μια ομάδα που κυνηγάει την διάκριση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι όμως θεωρούμε ότι είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που κανείς δεν μπορεί να την  υποτιμήσει έστω και αν οι εμφανίσεις της δεν πείθουν αφού ως "μπαρουτοκαπνισμένοι" οι περισσότεροι είναι ικανοί για το καλύτερο. Άλλωστε τα περιθώρια σε αυτή την φάση είναι στενά και ο χρόνος αρκετά περιορισμένος.
Προβλήματα για τον Δημ. Ζησιμάτο δεν υπάρχουν αφού επιστρέφει ο Γιαν. Μινέτος που εξέτισε την τιμωρία του. Αυτό που τον ανησυχεί περισσότερο είναι το κατά πόσο έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους ο Αντ. Κορσιάνος με τον Σπ. Κονόμη.
Ο Γ. Τόγιας θα πρέπει να βρει λύση στη θέση του στόπερ αφού δεν μπορεί να υπολογίζει για αυτή την αγωνιστική στον Χρ. Φωκά που είναι τιμωρημένος. Κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα.
Αυτό που περιμένουμε είναι να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι αντάξιο του ονόματος των δυο ομάδων από το οποίο να βγει νικητής το ποδόσφαιρο αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.
Οι δύο ομάδες συναντώνται φέτος για 3η φορά. Στις δυο προηγούμενες η Εικοσιμία είχε επικρατήσει τόσο στις Κεραμειές 1-0 όσο και στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 3-2. Στα τέρματα επίσης προηγείται με 4-2.
Φαβορί: Και οι δυο ομάδες είναι ικανές να κάνουν το 1-0 στη σειρά και να μπουν για τα καλά στην διεκδίκηση της μοναδικής θέσης που οδηγεί στον τελικό.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ελ. και κομητόπουλο Παν.
Δηλώσεις
Δηλώσεις στο sportsthea για τον συγκεκριμένο αγώνα έκαναν δυο άσσοι των ομάδων ο Σπύρος Αποστολάτος για την Εικοσιμία και ο Γιάννης Βουκελάτος από τον Α.Ο.Κ.Ι.. 
Ας δούμε τι δήλωσαν:
Σπ. Αποστολάτος: "Δυστυχώς για εμάς ο τελικός του κυπέλλου μας άφησε μια πικρή γεύση. Ο χρόνος όμως μέχρι το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ μικρός και πρέπει να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα. 
Την Κυριακή ξεκινάει η διαδικασία των μπαράζ και απέναντί μας βρίσκουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Α.Ο.Κ.Ι. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο των ονομάτων των δύο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος".
Γ. Βουκελάτος: "Το παχνίδι της Κυριακής είναι ένα ντέρμπι το οποίο φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αυτά της κανονικής περιόδου αφού εδώ οποιοδήποτε λάθος κοστίζει.
Γιαν. Βουκελάτος
Παίζουμε με μια πολύ καλή ποιοτικά και δεμένη ομάδα η οποία μας έχει νικήσει φέτος δυο φορές και έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Ελπίζω ότι η ομάδα μου θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες, αφού έχουμε και καλό υλικό αλλά και εμπειρία και θα σπάσουμε το πλεονέκτημα έδρας που έχει η Εικοσιμία. Προσωπικά θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Εύχομαι ειλικρινά να γίνει μια ωραία σειρά αγώνων και να ευχαριστηθεί τόσο ο φίλαθλος κόσμος που θα τα παρακολουθήσει όσο και εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουμε σε αυτά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου