Κυριακή, Μαρτίου 24

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAYOFFS: ΠΡΟΝΝΟΙ-ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ 5-0












Α.Ο. Πρόννοι
ΜΕ 5ΑΡΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ PLAYOFFS
Τζανάτα: Λένα Μανέντη
Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έλαβε μέρος χθες στα Τζάνατα και με τις δυο ομάδες Πρόννους και Παπυργιακό να θέλουν όσο τίποτε άλλο την νίκη.
Οι Πρόννοι σαφώς ανώτεροι δεν δυσκολλεύθηκαν να πάρουν μια ευρεία νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό και συγχρόνως να πανηγυρίσουν την επάνοδο τους στην Α’ κατηγορία του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
Η ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη θα αντιμετωπίσει έδρας στον μεγάλο τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας τα Φωκάτα με μειονέκτημα έδρας.
Θα πρέπει εδώ να πούμε για το Πυργί ότι κάθε άλλο παρά αποτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η φετινή του παρουσία, αφού ήταν ή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και το πιο σημαντικό οι νεαροί κυρίως ποδοσφαιριοστές του κέρδισαν πολλά τόσο από εμεπιρία όσο και από παραστάσεις αγώνων και θεωρούμε ότι αξίζουν τον θαυμασμό μας.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα έγινε στο 16ο λεπτό με τον Ντεμάι να σουτάρει και η μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Μενεγάτου Α.
Μετά από ακριβώς 10 λεπτά (26’) είναι σειρά να απειλήσει το Πυργί με μια κεφάλια του Απέργη και τον Μασαλή να αποκρούσει.
Το 1-0 για τους Πρόννους έρχεται να πετύχει ο Χιόνης με μια πολύ όμορφη κεφαλιά στο 29ο λεπτό στέλνοντας την ομάδα του στον έβδομο ουρανό.
Οι δυο τελευταιές ευκαιρίες του α΄ημιχρόνου ανηκουν δικαιωμάτικα στους Πρόννους με μια κεφάλια του Στάβερη στο 31’ την οποια και απέκρουσε ο Μενεγάτος και στο 35ο λεπτό ο Αναγνώστης προσπαθεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα χωρίς όμως να τα καταφέρνει  στη συνέχεια έρχεται ο Στάβερης με ένα σουτ να κανει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Με σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τους Πρόννους οι ομάδες κατευθύνονται στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν θα αλλάξει και πολύ αφού οι Πρόννοι ήταν φανερά καλυτεροι και με το σκορ στο 2-0 ήταν πολύ δύσκολο για τους φιλοξενούμενους να ανατρέψουν την κατάσταση. Έτσι στο 49 λεπτό μετά από ένα στραβοπάτημα του Ερμάλ  ο Στάβερης βγαίνει τετ α τετ χωρίς όμως να μπορέσει να νικήσει τον Μενεγάτο.
Στο 51 λεπτό ο Αναγνώστης θα πασάρει στον Τραυλό που με ένα πανέμορφο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Οι δυο τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού είναι και τα γκολ των γηπεδούχων.
Συγκεκριμένα στο 58’ ο Ντεμάι με ένα εξαιρετικό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 4-0.
Το τελικό 5-0 θα πετύχει στο 61ο ο Τραυλός με πολύ όμορφη κεφαλιά.
Διαιτητής ο κ. Βασιλόπουλος Δημ. με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινάς Αγγ. και Κιόσης Κων.

Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Μασαλής, Μπλιάμπτης, Χιόνης, Σολώμος, Χρούτας (Λιναρδάτος), Κουρκουμέλης Σπ, Τραυλός, Αναγνώστης, Ντεμάι, Κουρκουμέλης Κ (Ταραζης), Στάβερης (Κατσιλίδης)
Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Μενεγάτος Αν., Παγουλάτος Διον     (Κοκκόσης Νικ), Τόκος, Απέργης, Ψαχούλιας, Τζάκης, Μουκάι, Παγουλάτος Θ., Γεωργακάς (Στρακάτος), Μενεγάτος Β. (Σπηλιώτης), Κουμαριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου