Παρασκευή, Μαρτίου 22

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PRE GAME 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ PLAYOFFS

PLAYOFFS
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΩΝ PLAYOFFS
Μια νίκη χωρίζει Φωκάτα και Πρόννους από την συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό των playoffs της Β' κατηγορίας που θα αναδείξει τον πρωταθλητή αλλά και θα δώσει συγχρόνως στις δυο finalist μαζί και την άνοδο στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.
Η 4αδα των playoffs (Φωκάτα-Πρόννοι-Παπυργιακός-Ανωγή)
Από την άλλη Ανωγή και Παπυργιακός θα παίξουν για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να στείλουν την σειρά σε τρίτο παιχνίδι διεκδικώντας εκεί το καλύτερο.
Αναλυτικά οι διαιτητές και βοηθοί της 2ης αγωνιστικής των playoffs
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 23-3-13 ώρα 13:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΕΛΕΥΘ.
Μουζακίτης Βασ.
Λογοθέτης Βασ.
2.
Σάββατο 23-3-13 ώρα 15:30
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ 
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.
Βουτσινάς Αγγ.
Κιόσης Κων.

Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ












ΤΑ "ΡΕΣΤΑ" ΤΗΣ Η ΑΝΩΓΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ 3ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ........
ΤΟ 2-0 ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΚΑΔΕΣ!!

Με το παιχνίδι Ανωγής-Φωκάτων το Σάββατο και ώρα 13:00 ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Β' κατηγορίας.
Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι δε θέλουν να δουν τα "όνειρα" τους να πάνε στράφι νωρίς νωρίς και θα προσπαθήσουν με μια δική τους νίκη να πάνε την σειρά σε τρίτο, όπου εκεί όλα μπορούν να συμβούν.
Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους και πρωταθλητές της κανονικής περιόδου,  τους αρκεί μια ακόμη νίκη για να δουν τα δικά τους όνειρα να πραγματοποιούνται αφού θα έχουν περάσει στον τελικό για την διεκδίκηση του "στέμματος" και συγχρόνως θα έχουν εξασφαλίσει την άνοδο τους στην Α' κατηγορία στην πολύ σύντομη (περίπου 2,5 χρόνια) παρουσία τους στα τοπικά ποδοσφαιρικά πράγματα.
Όπως έδειξαν οι ομάδες στον 1ο ημιτελικό τα Φωκάτα δείχνουν πιο έτοιμα και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση (νίκησαν 4-1 στις Κεραμειές) και είναι αντικειμενικά πιο κοντά στο να πετύχουν το στόχο τους.
Η Ανωγή από την άλλη σίγουρα προβλημάτισε για 45' τους αντιπάλους της στο παιχνίδι των Κεραμειών αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και δέχθηκε μια ήττα και μάλιστα με μεγάλο σκορ, η οποία ίσως και να την αδικεί.
Όπως και να έχει όμως το παιχνίδι αυτό αποτελεί πρόκληση για τις δυο ομάδες και αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, χωρίς στο τέλος να αποκλείεται και τρίτο για την ανάδειξη του finalist.
Προβλήματα για τους δυο αξιόλογους τεχνικούς των δυο ομάδων δεν υπάρχουν και οι ομάδες τους θα παραταχθούν πλήρεις.
Αυτό που ευχόμαστε είναι να μην υπάρξει η ίδια αμφισβήτηση του πρώτου αγώνα στο πρόσωπο των διαιτητών αλλά και οι ίδιοι να κόψουν το "καρπούζι" στη μέση και αν είναι δυνατόν να περάσουν απαρατήρητοι αφήνοντας της δυο ομάδες να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 
Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας
Α' γύρος:Δυναμικό πέρασμα των Φωκάτων από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με την μεγάλη τους νίκη 4-0.
Β' γύρος:Και εδώ τα Φωκάτα επικράτησαν των αντιπάλων τους στις Κεραμειές με σκορ 3-0.
Αποτέλεσμα 1ου αγώνα:Μεγάλη σε σκορ νίκη των Φωκάτων στις Κεραμειές 4-1.
Συνολική συγκομιδή τερμάτων: 7-1 υπέρ των Φωκάτων!!!!
Φαβορί: Σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες δεν έχουν άλλη επιλογή, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, εκτός της νίκης (ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι) δεν υπάρχει φαβορί ή κάποια ομάδα που να ξεχωρίζει. Άποψη μας είναι ότι τα Φωκάτα έχουν ένα πολύ μικρό προβάδισμα σύμφωνα με την εικόνα που έδειξαν οι ομάδες στον πρώτο αγώνα αλλά και σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Διαιτητής: Ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Μουζακίτη Βασ. και Λογοθέτης Βασ.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ













ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ... ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ 3ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 3:30 μ.μ. στα Τζανάτα για τον ίδιο λόγο συγκρούονται Πρόννοι και Παπυργιακός και το ένα εκ των δυο εισιτηρίων που τους εξασφαλίζει την είσοδο τους στο μεγάλο τελικό των playoffs της Β΄κατηγορίας και την παράλληλη άνοδο της ομάδας τους στην Α' κατηγορία.
Για να το πετύχουν όμως αυτό οι μεν γηπεδούχοι Πρόννοι χρειάζονται τη νίκη ώστε να τελειώσουν τη "δουλεία" ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός της νίκης ενδιαφέρονται και για την ισοπαλία αφού σκοπός τους είναι να πάνε έτσι και αλλιώς τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.
Με οδηγό λοιπόν  τη μεγάλη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική (0-1) στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου επί του αντιπάλου της η ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη θα προσπαθήσει να πετύχει το 2-0 ώστε να πραγματοποιήσει κατ' αρχήν τον στόχο της.
Από την άλλη η ομάδα του Π. Καρούσου, ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για τους γηπεδούχους, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη, ούτε έχει να χάσει πλέον τίποτε και πάει αποφασισμένη στα Τζανάτα να "τουμπάρει" την εις βάρος της κατάσταση και να φιλοξενήσει και πάλι στην έδρα της τον αντίπαλό της σε ένα τρίτο και τελευταίο παιχνίδι ώστε να ξεκαθαρίσουν μια και καλή οι λογαριασμοί τους.  Άλλωστε δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει το νικηφόρο πέρασμά τους (2-1) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από το ίδιο γήπεδο.
Μεγάλη απώλεια για τον Παπυργιακό η απουσία του τιμωρημένου Τιμ. Τούρλα. Αντίθετα για τους Πρόννους δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας
Α' γύρος:Οι Πρόννοι είχαν επικρατήσει 2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Β' γύρος:Ο Παπυργιακός είχε πάρει τη μεγάλη ρεβάνς και συγχρόνως την 2η θέση στα Τζανάτα με νίκη και ίδιο σκορ 
Αποτέλεσμα 1ου αγώνα:Μεγάλη νίκη των Πρόννων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 1-0.
Συνολική συγκομιδή τερμάτων: 4-3 υπέρ των Πρόννων
Φαβορί: Και εδώ δύσκολα ξεχωρίζεις κάποιον από τους δυο αντιπάλους φαβορί. Θεωρούμε ότι και οι δυο ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν.
Διαιτητής: Ο κ. Βασιλόπουλος Δημ. με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινάς Αγγ. και Κιόσης Κων.
Η επόμενη αγωνιστική 
3η των playoffs (αν χρειασθεί)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου