Κυριακή, Μαρτίου 31

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ 3ο ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟ ΔΡΟΜΟ (FOTO)

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία αλλά και συμμετοχές διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι ο 3ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου από την οργανωτική επιτροπή την οποία αποτελούσαν οι κυρίες Κατερίνα Φωκά-Βάνια Σαμώλη και ο κ. Διονύσης Φωκάς σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς και την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. 
Φέτος μάλιστα παρά τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν είχαμε και ρεκόρ συμμετοχών αφού έλαβαν μέρος 324 αθλητές, άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
Αφετηρία και τερματισμός όλων των εκκινήσεων η κεντρική πλατεία Αργοστολίου.
Οι μεγάλοι ηλικιακά έπρεπε να καλύψουν μια απόσταση 8 Km, ενώ τα παιδιά έτρεξαν στον χώρο της πλατείας μια συμβολική απόσταση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα πήραν μέρος και δυο κορίτσια από την Ταϊβάν.
Νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά ο κ. Γ. Σταματόπουλος και στις γυναίκες η κ. Β. Σαμώλη.
Την εκκίνηση έδωσε ο κ. Διονύσης Φωκάς. Ενώ τις απονομές στους νικητές αλλά και σε κάποιες ειδικές κατηγορίες έκαναν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κεφαλονιάςκ. Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. κ. Άγγ. Κωνσταντάκης, ο Δ.Σ. και επικεφαλής του συνδυασμού "Αγαπημένη Κεφαλονιά" κ. Θ. Μιχαλάτος, το μέλος της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. κ. Δ. Προβολισιάνος, η κ. Αλ. Λάντου, ο υπαρχηγός των εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. κ. Στ. Κουνάδης, ο κ. Δ. Φωκάς, η κ. Β. Σαμώλη, ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ. κ. Χάρης Πρεντάνος και ο κ. Δ. Μεταξάς.
Όλοι οι αυμμετέχοντες βραβεύθηκαν για την συμμετοχή τους με μετάλλιο.
Πριν την εκκίνηση του αγώνα τιμήθηκανάνθρωποι του αθλητισμού και παλιοί αθλητές οι οποίοι έχουν προσφέρει στον αθλητισμό του νησιού.
Την εκδήλωση μάγεψαν με την παρουσία τους τμήμα μαζορετών καθώς και επίσης τμήματα χορευτριών της σχολής Aj Dance που χόρεψαν εκπληκτικά Ζumpa.
Την εκδήλωση παρουσίασαν με τον δικό τους πανέμορφο και ξεχωριστό τρόπο ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος με την Γιάννα Κουλουμπή ανεβάζοντας μάλιστα τους ρυθμούς στο foul.
Να αναφέρουμε ότι για άλλη μια φορά την εκδήλωση κάλυψε τμήμα των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ., η τροχαία Αργοστολίου και η Δημοτική Αστυνομία.
Στο τέλος όλοι διοργανωτές και συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις ανανεώνοντας το ραντεβού του χρόνου για τον 4ο Βαλλιάνειο δρόμο.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, διοργανωτές και συμμετέχοντες.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου