Τετάρτη, Μαρτίου 20

Διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά WU-16: Ελλάδα-Αζερμπαϊτζάν 7-0


Επιβλητικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο αναπτυξιακό τουρνουά Κορασίδων U-16 της UEFA, το οποίο διεξάγεται στη Χαλκίδα, η Εθνική Ομάδα με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν επικρατώντας 7-0.
Οι νεαρές διεθνείς μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους τους, επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Παρά τη συντριπτική τους υπεροχή οι Κορασίδες μας έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενες μόλις με ένα γκολ (1-0 στο 32ο λεπτό Μωραΐτου με κοντινό πλασέ κι αφού προηγήθηκε εκπληκτική ενέργεια και σουτ της Καλδαρίδου που είχε αποκρούσει προσωρινά η Σαρίφοβα).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Βαγγέλη Κουτσάκη ήταν καταιγιστικές και είναι χαρακτηριστικό πως εκτός των άλλων 6 γκολ που πέτυχαν, είχαν τέσσερα δοκάρια και δημιούργησαν περισσότερες από 30 τελικές ευκαιρίες.

Ο χορός των γκολ στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε στο 57ο λεπτό με την Σαρρή, ακολούθησε η Ζέρβα (59’), στη συνέχεια ανέλαβε το ρόλο της σκόρερ η Μπέλλου δύο φορές (64ο και 73ο λεπτό), μετά ήταν η σειρά της Σπυριδωνίδου να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα (75’) και το τελικό σκορ διαμόρφωσε η Ζέρβα (80’+) με το δεύτερο προποσωπικό της γκολ και έβδομο της Εθνικής.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Μάλτα επικράτησε 1-0 του Ισραήλ. Την Τετάρτη 20-3-2013 η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Μάλτα στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και το Ισραήλ το Αζερμπαϊτζάν στις 12:30 στο γήπεδο της ΕΠΣ Εύβοιας.
Ελλάδα: Μαργαρίτη (41’ Κυριάκη)- Καλτσίδη (41’ Λάμπρου), Γκάτσου, Ζέρβα, Μακρή (41’ Γαγάρα), Σαρρή (65’ Σπυριδωνίδου), Κουπετσίδου (41’ Μπέλλου), Κοτσάκη (60’ Κωνσταντοπούλου), Πλυτά, Καλδαρίδου (65’ Κοντού), Μωραΐτου (60’ Γαβρά)
Αζερμπαϊτζάν: Σαρίφοβα (62’ Ισμαΐλοβα)- Γκασίμοβα, Αλίμοβα, Αμπάσοβα (70’ Γκουλίγεβα), Μανσίμοβα, Μαμάντοβα, Τζαλίλι, Αλίγιεβα, Γκουλτέκιν, Ασούροβα (67’ Ιμπαχίμοβα), Γιγκίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου