Παρασκευή, Μαρτίου 22

Διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά WU-16: Ισραήλ-Ελλάδα 0-1

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA η Εθνική Κορασίδων, καθώς στον τελευταίο της αγώνα επικράτησε του Ισραήλ με σκορ 1-0.

Με το Ισραήλ να μην καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά την ελληνική εστία, η Εθνική κυριάρχησε στον αγώνα, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης η ελληνική ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει  με σημαντικότερες τα δοκάρια των Καλτσίδη και Κωνσταντοπούλου στο 15’ και στο 25’ αντίστοιχα. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε η Καλδαρίδου στο 38’ , ενώ δοκάρι είχε και η Σαρρή στο 60ο λεπτό.
Ισραήλ: Περλ, Αβιτάλ, Νάκαβ, Σοφέρ, Χαβαζελέτ (76΄ Λέντερμαν), Ελμπάζ, Κέντεμ, Γκουρ, Χίτμαν (54΄ Ασαγιάγκ), Κοέν, Ελινάβ (80΄ Μάρκους)
Ελλάδα: Στριλιγκά (41΄ Μαργαρίτη), Καλτσίδη (41΄ Μπέλλου), Γκάτσου, Κωνσταντοπούλου (60΄ Μακρή), Ζέρβα, Σαρρή, Κουπετσίδου (41΄ Λάμπρου), Κοτσάκη (68΄ Γαβρά), Πλυτά (68΄ Γαγάρα), Καλδαρίδου, Μωραΐτου (60΄ Κοντού)
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτσάκης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Σήμερα δεν καταφέραμε να πιάσουμε την ίδια απόδοση με τα δύο προηγούμενα ματς. Μας δυσκόλεψε αρκετά ο δυνατός άνεμος, αλλά και η σφιχτή άμυνα της αντίπαλης ομάδας. Παρόλα αυτά νικήσαμε και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό. Αποδείξαμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν το ταλέντο που διαθέτουν. Είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά το μέλλον θα είναι λαμπρό γι’ αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου