Τετάρτη, Μαρτίου 20

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ου ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ου ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ ΑΓΩΝΑ

    • ballianeios agonas
    • 10.30-11.30 πμ Προσέλευση Αθλητών-&Εγγραφές –Μουσικό Πρόγραμμα με τους προσφιλέστατους και μουσικά ευφάνταστους Θωμά Βουτσινά και Αγη Κονιδάρη
    • 11.30 Χορευτικό από τις εξαιρετικές  μαζορέτες της σχολής AJ DANCE
    • 11.35 έναρξη διαδρομής 100-150 μ  πλατεία-μουσείο. Αναλόγως προσελεύσεως θα δοθούν εκκινήσεις χωριστά για κάθε κατηγορία κα αγόρια κορίτσια. Όλα τα παιδάκια θα λάβουν μετάλλιο, αμέσως μετά τον τερματισμό τους. Ενώ θα έχουν τοποθετηθεί μπασκέτες ώστε όσα παιδάκια παραμείνουν μετά το πέρας του αγώνα μαζί με τους γονείς τους για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις να μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν.
    • 12.00 Συγκέντρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης στην πλατεία, δύο λόγια από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα και δεκάλεπτη βράβευση παλαιών διακριθέντων αθλητών του στίβου, των προπονητών που συνεισέφεραν ιστορικά στην ανάδειξη του στίβου στο νησί μας κο Νίκο Αγγελόπουλο και Περικλή Κακουράτο αλλά και της Ευγενίας Μπεκατώρου, για τις διακρίσεις της στον αθλητισμό και την βοήθεια της στα δρομικά και όχι μόνο, αγωνιστικά δρώμενα του νησιού.
    •   12.15 περίπου αναλόγως διαδικασίας, μονόλεπτο χορευτικό με τις μαζορέτες της AJ DANCE και  κήρυξη της  έναρξης του Βαλλιανείου Αγώνα.
    • 12.45 (ενδεχομένως και νωρίτερα) με βάση τα περσινά δεδομένα, εκτιμάται η έναρξη των τερματισμών με την  κατάλληλη μουσική πινελιά από τον Θωμά και τον Άγη, κατάλληλα μίνι χορευτικά, με πολύ κέφι από τις μαζορέτες τις AJ DANCE και ασφαλώς την εξαιρετική, γλαφυρότατη, περιγραφή του πλέον ταυτισμένου με τον αγώνα μας δημοσιογράφου κου Σάκη Βούτου και της ραδιοφωνικής παραγωγού κας Γιάννας Κουλουμπή, οι οποίοι θα παρουσιάζουν τα δρώμενα. Κατά τον τερματισμό θα διατίθεται μπουφές με γλυκά, χυμούς και καφέ για τους συμμετέχοντες.
    • 13.20 Ζούμπα: πάρτι χορός, διασκέδαση, γυμναστική με την συμμετοχή όλων μας και την καθοδήγηση της Χριστίνας Μαρούλη και της Ιουλίας Γιαννάκη.
    • 13.45 Επίδειξη με βάρη από τον Σύλλογο πάλης και Άρσης Βαρών Κεφαλληνίας σε μία πρώτη εμφάνιση.
    • 14.10  έναρξη απονομών καθώς 14.00,  με  ελαφρών λεπτών απόκλιση εκτιμάται ο τερματισμός όσων επιλέξουν να διανύσουν την διαδρομή περπατώντας. Όλοι  με τον τερματισμό τους παραλαμβάνουν το μετάλλιο της συμμετοχής.
    • 14.40 λήξη διοργάνωσης
    Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή. Δεν αναζητούμε αθλητές αλλά ανθρώπους που δεν διστάζουν να συμμετέχουν σε μια συλλογική προσπάθεια, που προσφέρει στην υγεία τους και ψυχαγωγεί .
    Βάλτε ένα στοίχημα με τον εαυτό σας και ελάτε ότι και να συμβεί εσείς τελικά θα είστε κερδισμένοι, από κάθε άποψη.!
    ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
    ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου