Τρίτη, Μαρτίου 19

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ:PRE GAME ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ Α.Ο.Κ.Ι.-ΠΑΓΚΕ

ΤΟΠΙΚΟ   ΚΥΠΕΛΛΟ
2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Α.Ο.Κ.Ι. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ



Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ
Αύριο το απόγευμα και ώρα 3:15 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα αναδειχθεί η δεύτερη finalist ομάδα του τελικού του τοπικού κυπέλλου η οποία θα βρεθεί αντίπαλος της Εικοσιμίας.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τον σκληροτράχηλο και με δίψα να διακριθεί δηλώνοντας παρόν στον τελικό Παγκεφαλληνιακό. Ένα μεγάλο ντέρμπι στο οποίο αναμένεται να πέσουν "κορμιά" για την κατάκτηση του δεύτερου εισιτηρίου που οδηγεί στην μεγάλη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου στις 27 Μαρτίου 2013 στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων.
Η ομάδα του Γ. Τόγια μετά την απώλεια της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος βλέπει μόνο νίκη για εξιλέωση αλλά και να αποδείξει ότι αξίζει κάτι παραπάνω. Αντίθετα αυτή του Νίκου Βουτσινά "διψάει" για μια νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό μετά από πολλά χρόνια και εκεί να διεκδικήσει το καλύτερο που της αναλογεί. Άλλωστε ο μόνος τρόπος που της έμεινε να διακριθεί είναι ο θεσμός του κυπέλλου μιας και στο πρωτάθλημα φέτος δεν τα πήγε τόσο καλά όσο περίμεναν οι άνθρωποι της.
Προβλήματα ιδιαίτερα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι δυο προπονητές θα κατεβάσουν ότι καλύτερο διαθέτουν για την πρόκριση.
Αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα προσφέρουν στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες.
Α.Ο.Κ.Ι. Παγκεφαλληνιακός  συναντώνται για 3η φορά φέτος μεταξύ τους. Οι δυο προηγούμενες για το πρωτάθλημα, όπου και στα δύο αυτά παιχνίδια νικητής είχε αναδειχθεί ο Α.Ο.Κ.Ι. με σκορ 1-0 και 2-1 αντίστοιχα.
Πάντως και τα δυο ήταν πραγματικά ντέρμπι που ο νικητής επικράτησε δύσκολα.
Φαβορί: Σε έναν ημιτελικό δεν μπορείς να χρήσεις καμία ομάδα φαβορί αφού εκεί όλα μπορούν να συμβούν.
Διαιτητής: Ο κ. Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Παν. και Κωστόπουλο Σερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου